Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מערכת START/STOP משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה מצבר בוש או וארטה.

תשתמש בכפתור כל פעם לניטרול של מערכת מפגרת,כי מצבר זה כלום לעומת נזק שיגיע..

אתה מבטיח שלא יקרא שום נזק למצבר/רכב כתוצאה מהתקנת מצבר רגיל במקום מצבר ייעודי לרכב עם מערכת S&S ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה קצרה... לגגל אתה יודע? סתם מתוך סקרנות.

https://www.autosport.com/f1/news/131772/mercedes-engine-hits-remarkable-dyno-target

פורמולה 1 הגיעו ל 50% - לינק למעלה.

מנוע דיזל MAN S80ME-C7 השיג יעילות של 54.4%.

מנועי דיזל סטנדרטיים כיום במשאיות מגיעים לכ 45% יעילות.

בכללי, מפותחים כיום מנועים אשר יחד עם דיזל ובנזין משיגים תוצאה של כ 60% יעילות תרמית ונקראים RCCI.

ממליץ לגגל.

א, הינה זה:

כשאתה מביא סימוכין, אולי שווה לקרוא מה רשום שם לפני. אולי היית מגלה שרשום שבפועל הם לא הגיעו ל50%.

גם בשאר המקרים חלק מהטכנולוגיות מערבות מנועי עזר חשמליים אשר כאמור זה נושא אחר לחלוטין.

פורסם

אני קראתי, לצערי אתה לא קראת, זה לא קצת מצחיק?

רשום לך שהם הגיעו ל 50% על דיינו, לא על המסלול.

כך או כך, הגיעו ל 50%? הגיעו חביבי, תקבל את העובדה.

זה שעל המסלול עצמו עדיין לא הגיעו ל 50% זה יבוא, עם הזמן.

אותי מעניינת השורה התחתונה, המנוע בעירה פנימית הגיע ל 50%? נהדר. כל השאר לא מעניין.

פשוט להראות לך שדעות קדומות, לא רלוונטיות.

לגבי הסרטון, מדובר לא על עזרים חשמליים אלה על שילוב של בנזין ודיזל יחדיו וכרגע, בבדיקות מעבדה זה מגיע לאחוזים של ~60% יעילות.

פורסם

הרגע הזה בו אתה מבחין שהרכב שמלפניך עם S&S שיוצאת מפעולה והדבר בא לידי ביטוי בעמעום רגעי של הפנסים האחוריים... זה פשוט נראה ומרגיש רע וכלל לא בשל. כנ"ל לגבי מצב בו רכב עם מערכת שכזו עומד מאחוריך ופנסי החזית דולקים.

פורסם

שמתי לב שיש לא מעט רכבים עם הבהובים בפנסי הבלימה LED שלהם (בזמן הרמזור או בלימה), כגון קיה ספורטג' ועוד מספר רכבים, זה די מצחיק ומצחיק.

בלא מעט רכבים ראיתי את תאורת ה LED בלימה גם כושלת ומהבהבת בטירוף בזמן בלימה רגילה.

פורסם

מזכיר לי שתמיד כשאני רואה נהג מונית בסי4 במראה, הלד הקדמי שלו רוקד, אף פעם לא הבנתי למה.

פורסם

היצרן עשה שימוש ב LED עם דרייבר בעל תדר רענון נמוך (PWM DRIVER) והמראה רק מחמירה את האפקט.

תופעה ידועה בכבישים בכללי.

פורסם
היצרן עשה שימוש ב LED עם דרייבר בעל תדר רענון נמוך (PWM DRIVER) והמראה רק מחמירה את האפקט.

תופעה ידועה בכבישים בכללי.

איך הגעת למסקנה הזו ?

בלדים המחוברים בטור/מקביל או חיבור מעורב לא קיים מונח כזה 'תדר רענון נמוך'. המונח רענון מתאים לצגים/טלווזיות.

פורסם

טוב לצערי היבואן לא בא לקראתי, רכשתי מצבר חדש של שנפ מיועד לS&S

60Ah

סה"כ עלה 850 שקל כולל מע"מ ועבודה.

פורסם

לא רואה סיבה שאחרי שנתיים היצרן או הייבואן יבאו לקראתך.

בכול מקרה חבל שהחלפת את המצבר במוסך מורשה ולא אצל חשמלאי רכב או מוסך לא של הייבואן במצבר תוצרת בוש שהם עדיפים על מצברי שנפ.

פורסם

קודם כל מצבר עבור מערכת SS (כן, ככה אני קורא לזה) יכול להיות EFB וגם AGM. מה רכשת? אני מניח שזה efb.

אותי מעניין מתי הם התחילו לייצר כאלו ומה האיכות. מישהו יודע?

פורסם

לגביי ה"משתלמת" בסובארו xv, הוא מציג את כמות הדלק שהמערכת חסכה לדעתו. אצלי ברכב ב-3000 ק"מ זה קצת פחות מ-3 ליטר. סה"כ כשעה וחצי שהרכב היה מכובה.

בנסיעות השוטפות שלי, המערכת נכנסת לפעולה כשלוש פעמים ביום לדקה עד 2 בכל פעם והיא לא מפריעה לי במצב זה. כמעט אך ורק ברמזורים. יש לי 3 רמזורים לכיוון אבל בחזור הם בתחילת הנסיעה והמזגן לא קירר עדיין את הרכב, אז המערכת לא מכבה את המנוע.

פעם אחת נסעתי הפקק זוחל בתל אביב, והמערכת כיבתה את המנוע מספר פעמים ברצף, וכיביתי אותה.

פורסם

ולמה שאני האמין לדבריו של John Cadogan ולא למהנדסים של ייצרני הרכב ?

גם לי יש המון גרפים יפים אשר מציגים הפחתה בפליטת המזהמים וחסכון בדלק.

• תוכן חדש...