Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי היום קיה פורטה 2012 דגם Lx הרכב היה בליסינג פרטי עד לפני שנתיים שבו המוכר קנה את האוטו (האוטו יד שנייה), האוטו עבר 100 אלף, ונראה מאוד טוב, המחירון הוא 47500 לפי לוי יצחק, ואחרי ויכוח של הורדת ליסינג וכדומה הוא מעוניין למכור אותו ב36500 וכמובן שמתחייב בדיקה, מה אומרים איך הנתונים? שווה לא שווה? והכי חשוב איך ההמלצות על האוטו?

ראוי לציין שהאוטו טופל במוסך מורשה חוץ מהטיפול האחרון.

פורסם

היה ברשותי כרכב חליפי, אציין שני דברים לשלילה, האחד - הרכב מרגיש איטי וכבד, שנית - צורך דלק מעל הממוצע.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תודה על התגובה.

לפי מה שהבנתי לוקח בממוצע 1/11.5 שזה די בסדר מבחינתי, אני נוסע מקסימום 12 בשנה.

לגבי האיטיות אני רגיל למכוניות די ישנות אז לי הוא לא הרגיש כזה איטי.

פורסם

יש לי פורטה 2011 אחי מבחינת נהיגה האוטו נוח מאוד וגדול,אבל כן שותה דלק 1ל-9 בעיר .

אמין מאוד לא רואה מוסך והמושבים גדולים ונוחים,מה שכן האוטו קצת נמוך על הכביש.

נוסע לאילת בלי לעצור,התחת לא מתעייף במושב ואני גבוה 1.90!

בגאז' ענק,מזגן חזק.

פורסם

גם כן בעל רכב דומה רק משנת 2011.

*עושה 1/11.5 ברזל.

*מושבים באמת פח אשפה.

*הרכב זריז וסוחב היטב, אני נוסע יום יום טבריה-מירון-צפת ואני אף פעם לא נתקל בקושי.

*אמינות מופתית, עלות אחזקה סבירה.

*מרווח טוב, תא מטען גדול.

*נוחות סבירה,יש רעשי רוח וכביש ומתלים לא הכי טובים.

בכללי, בכסף הזה. לא תמצא טוב יותר.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...