Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הרכב שלי לשנתון מתקדם יותר (איזור 2012-14).

מבדיקה שעשיתי בתקציב אפשרי (לקיחת הלוואה בלי להשתולל יתר על המידה), אז איזור 50-60 הוא תקציב ריאלי.

אלא שכאן יש התלבטות מה עדיף לקנות..

האם מיצובישי לנסר או שברולט קרוז/סוניק משנתון גבוה יותר או הונדה /מאזדה 3 מהדגמים המאובזרים ביותר אבל שנתון נמוך יותר ?

עד כה ראיתי מאזדה 3 ספיריט משנתון 2012- יש רכב אחד עם ק"מ ממש נמוך ביד 2 אבל המוכר מבקש לא פחות מ 8000-10,000 מעל המחירון וסה"כ באיזור ה 70,000 (מעל התקציב).

קרוז 2013-14 אפשר להשיג ב 40-45,000.

מהן החסרונות של הקרוז הזו (בדגם פלטינום), האם הרכב בעייתי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז ככה: ראיתי שתי מכוניות שברולט- אחת עם ק"מ יחסית גבוה ובדיקה של החברה(אוויס), שהראתה תקלת חיישן גל זיזים ועוד אחת עם ק"מ נמחוך ושם היו נזילות שמן גיר ולקינוח,הדובדבן שבקצפת (מכה במשקוף מצד שמאל ).

החלטתי לרדת משניהם ולפלרטט עם סיוויק 2013 יד ראשונה פרטית מאוטו סנטר.

זה תהליך שיקח שבוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לי את הקרוז 2012 שנתיים, רכב אמין כמובן צריך לטפל בו בזמן, צריכת דלק בין 8ל10 , אחזקה סבירה

כמה ק"מ עבר אצלך בשנתיים?

פורסם

לדעתי קרוז 2012 אמריקאית עדיף אל מתחרות מאותם שנים. גם לי אישית 0 תקלות ברכב. ביד 2 יש כמה עם קמ נמוך (50K-), מחירים סביב 45-50, לפני מיקוח.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

מה שלא יהיה לפי דעה שלי תילך רק לכיוון רכב פרטי, לא ליסינג פרטי ולא סיפורים, רק פרטי.

בקרוז לא הייתי נוגע, ב 50-60 קורולה ראויה לא תיכנס לך, הונדה זה טיפולים ואחזקה יקרה, וגם בכסף הזה מה תיקנה... או שתתאמץ ותשיג עוד עשירייה ואז קורולה 2013 זה הכיוון, או שתלך לכיוון מיצובישי לנסר, ושוב, רק פרטית.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...