Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חג שמח.

גולף חדשה מליסינג פרטי טרנדליין 1.4 .

ברירת המחדל - לבן

כל צבע אחר חברת הליסינג גובה בהמשך ליבואן 2000 ש"ח .

הצבע הלבן בגרסא הזו הופך את הרכב ליותר אנמי ומשהו שמזכיר לי מונית.

ברור לי שצבע זה עיניין סובייקטיבי , אך בכל זאת הייתי שמח לשמוע דעתכם האם שווה להוסיף 2000 שח לצבע ואם כן מה הצבע שמחמיא יותר לגולף בגרסא זו .

ובכלל הגיר שאני מבין גם יכול לעשות לי צרות בגלל שזה ליסינג ויש אחריות יבואן במשך התקופה שהוא יהיה אצלי אז זה איכשהו מרגיע אותי .

המון תודה

פורסם

אובייקטיבית לא, אין טעם להוסיף עוד 2000 שקל לצבע.

סובייקטיבית , זה משתנה מאדם לאדם, ומה שמתאים לי לאו דווקא מתאים לך.

אני למשל אוהב כחול והייתי הולך עליו או על האפור מטאלי.

בסופו של דבר אתה זה שצריך לנהוג באוטו ולהסתכל עליו, ולא יעזור הטעם של זה או שלא זה. בסופו של דבר עוד 3 שנים הרכב חוזר לחברת הליסינג, אז לשיקולך.

פורסם

היית מוסיף גלגלי מגנזיום לרכב ליסינג? אני בטוח שלא.

אז למה לשלם על צבע?

הלבן אולי קצת אנמי, אבל הרכב יפה בעיניי גם בלבן.

החפש קצת יותר נוכחות? בחר רכב אחר. אולי סיאט לאון או רכב מקטגוריית הג'יפונים.

לא הייתי נותן כסף על צבע ברכב ליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי מוסיף. אנשים שמים צבע כללי מחורבן שעולה להם 2000 שקל במכוניות ישנות שלא שוות 15 אלף. זה סכום זניח לעומת קבלת רכב בצבע שעושה לך את זה.700 שקל בשנה למשך 3 שנים בהן האוטו יהיה בצבע יפה לדעתך זו המשמעות הכלכלית.

פורסם

יומיים אחרי שתקבל את הרכב תרגל לצבע. אין לו משמעות אמיתית.

לבן מתחמם פחות ובטיחותי יותר (נראות של הרכב). קל יותר לתקן בו פגמים. לכן השאר אתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה "לינינג פרטי" - לכו תדעו באיזה מין עסקה מדובר, יתכן שבסופה פות"ש ישאיר את הרכב ברשותו.

ועדיין -לא הייתי משקיע 2000 ש"ח בבחירת צבע, אלא אם אותם 2000 ש"ח הם פחות ממכה קטנה בכנף והצבע ממש קריטי לי (וכפי שהבנתם מהפוסט הקודם - הוא ממש לא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

55 ש"ח לחודש?

הייתי משלם, כי הלבן, אפילו שהוא דיי יפה, ממש אנמי.

כחול כהה/ שחור/ אפור כהה.

דעתי בלבד: אל תקשיב לכל אלו שישהירו אותך מהתחממות/ לכלוך. אם אתה שורף כ"כ הרבה כסף על רכב אז תהנה ממנו כל בוקר כשאתה מתקרב אליו.

פורסם

2000 שקל על צבע קצת מנסים לגזור קופון, נראה לי תשאר עם הלבן ופשוט תוסיף גלגלי מגנזיום ועוד שיפורים כאלה יעשה את העבודה מהבחינה שהרכב יראה פחות אנמי..

פורסם

לא מבין את המשמעות שנותנים כאן לסוגיית הליסינג. זה הרכב שלו לשנים הקרובות. מה ההבדל אם זה ליסינג או פרטי?

לגבי הצבע לדעתי כל צבע עדיף על לבן. לא רק לגולף אלא לכל אוטו (למעט פה ושם יציאות ממש דוחות שלדעתי לא קיימות בגולף. כמו ירוק שתן מטאלי שהיה קיים בהונדה סיוויק הקודמת). אני לא סובל מכוניות לבנות מכל סוג. וגם לא כסופות וכל שאר חסרי הצבע.

אבל לא הייתי משלם 2000 ש"ח עבור זה. ובגדול בד"כ מי שקונה בליסינג זה מי שאין לו עתודות של כסף אז על אחת כמה וכמה חבל להוציא עוד על צבע.

הדרך לבחון את זה עבורי היא בד"כ לשקול מול חלופה אחרת של מותרות להוציא עליה 2000 ש"ח - 40 כרטיסים לקולנוע, 30% חופשת סקי מפנקת, חצי גלשן לים, 10 ק"ג סינטה משובח, סופ"ש במלון זול. לילה במלון לא זול..... יכול למצוא עוד עשרות דברי מותרות שעבורי עדיפים על החלפה מצבע מבאס

פורסם

שילמתי 4000 ש״ח על צבע מטאלי ברכב שלי וזה אחרי הנחה יפה של 40%, ולא מפסיק לקבל מחמאות על הרכב, בניגוד לקודם שהיה לבן...

לבן זה אחלה, אבל זה גם כלכך נדוש פה שזה נבלע בין כמויות הרכבים הלבנים האחרים שנראים כמו שלך. יש כאלה שמבחינתם זה יתרון כמובן, ולאחרים לא.

עניין אינדיבידואלי לחלוטין, ולכן כל פעם שמישהו מתייעץ פה על איזה צבע להזמין, אני חושב כמה שזה מיותר כי לא רק שאיי תשובה חד משמעית, אלא הוא יקבל עשרות דעות שונות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...