Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוברט, כמובן שהדיון הזה הוא לא על איזה צבע להזמין, כי אם בכלל להזמין רכב בצבע.

אני חושב שתרבות הליסינג שגורסת שבגלל שהאוטו שלך הוא שלך רק לאיקס זמן בהגדרה, ולא רכשת אותו, או כוסאומו, ואין לך למה להשקיע בו אגורה מעבר לתת הרמה המקובלת, היא אחד הגורמים המהותיים בחירוב התרבות המוטורית שיכלה להיות כאן. וזה כלל לא משנה להם שהרכב שאתה מקבל ל3 שנים זה בערך הזמן שרוכשים פרטיים מחזיקים את הרכבים שלהם. ברגע שזה לא שלי (ליתר דיוק, משועבד לבנק שלי) אז אין לזה ערך.

פורסם

אם אתה שואל על הצבע.. כנראה זה כן מדבר אלייך.

אני חותם עכשיו, על השקעה של 2 אלף על איפורים וקרמים לשנה לבת-הזוג.

אנו משקיעים ומתלהבים מהמראה, לדעתי גם ברכב זה כדאי אם אפשר.

זה כייף להגיע לרכב ולהנות מהצבע שבחרנו.

(לי יש סטייה על הלבן אפור.. עננים מעושן מיטלי - ובשני הרכבים האחרונים אמרנו רק לבן רגיל

ושכנענו את עצמנו בבית, עם כל ההסברים הנכונים, תחזוקה תיקונים וכו'.

הגענו לאולם לבצע את ההזמנה, וביחד העיניים ברחו ללבן הענני - והופ קפצו עוד 3-4 אלף)

אבל - זה כייף להסתכל על הרכבים, כיצד הם נראים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם אם זה רכב בהשכרה או ליסינג או עבודה, מה שזה לא יהיה, ברגע שיש משהו שעושה לך כיף להכנס אליו וקצת יותר טוב בדרך לעבודה וחזרה ממנה (או סתם לטיול) אז למה לא? זה סה"כ 2000 ש"ח. שכפי שכתבו כאן מתחלק ל 3 שנים.

Opel Adam S 2017

פורסם

ואחר כך מלינים על השעמומון בכבישינו. הכל "נע" על הספקטרום האפור.

האם שווה להשקיע 2,000 ש"ח על צבע? תחליט לבד.

אם אתה חובב רכבים וזה חשוב לך, לדעתי, 55 ש"ח לחודש שווים את זה שהרכב יעשה לך קצת יותר שמח.

מה שבטוח, גולף אדומה נראת הרבה יותר מעניינת בהשוואה ללבנה.

אני אישית היתי הולך על ירוק מטאלי, אבל זה אני. :screwy:

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

גם כשקונים רכב חדש באופן פרטי ישנה תוספת עבור צבע שאינו לבן ובמכירה אין דרך לשקלל את זה במחיר הרכב, אפילו ההפך, אתה עוד עלול לבחור צבע שיהיה פחות סחיר מלבן ותצטרך להתפשר במחיר המכירה.

אז במקרה הנ"ל אתה יודע שתישאר עם הרכב X זמן ואין לך השלכות מסחריות לבחירת הצבע, תחשוב אם היית מוסיף עבור צבע מטאלי בתור קונה פרטי ותפעל כך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ואחר כך מלינים על השעמומון בכבישינו. הכל "נע" על הספקטרום האפור.

האם שווה להשקיע 2,000 ש"ח על צבע? תחליט לבד.

אם אתה חובב רכבים וזה חשוב לך, לדעתי, 55 ש"ח לחודש שווים את זה שהרכב יעשה לך קצת יותר שמח.

מה שבטוח, גולף אדומה נראת הרבה יותר מעניינת בהשוואה ללבנה.

אני אישית היתי הולך על ירוק מטאלי, אבל זה אני. :screwy:

היא בטוח נראית יותר מהירה :)

• תוכן חדש...