Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברמת המחירים האלה, ייתכן והם עושים כזאת בוכטה על כל רכב, שדווקא מתאים להם קצב של 5 מכוניות ברבעון (עפ"י הנתונים שפורסמו בפורום, מכרו 4 מכוניות ברבעון הראשון של 2018).

מה זה בוכטה?

לא יודע לענות, רק יודע שהקסקידה של אופל חזרה שוב למכירה בארץ. בסיבוב הקודם 300K ש"ח. עכשיו, 200K ש"ח:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עדכון,הבוקר הייתי בסבב סוכנויות עם אבי (מחפשים לו רכב חדש) ונכנסו למאזדה.

לא היה דגם ספציפי אבל ההתעניינות הייתה ב-CX3 ו CX5,שאלתי את ה"יועץ" מכירות (שהיה נראה מחוסר כל חשק לעבוד ורק רצה להמשיך להתעסק בוואצאפ).

אני : ברכב יש מערכות בטיחות מקוריות,סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית,נכון ?

יועץ : נכון.

אני: " אז לשם מה אני צריך מובילאיי בהתקנה מקומית אם יש לי את המערכות שמחויבות בחוק מותקנות במפעל"

יועץ : "אמממ מזאת אומרת, זה כדי שיתריע פעמיים וזה מה שהחוק דורש,אבל אם אתה רוצה אתה יכול לכבות את המובילאיי"

כאן כבר הבנתי שאין עם מי לדבר,שאלתי אותו האם ניתן לקבל את הרכב ללא המובילאיי,בדק מול "יועץ" אחר ואמרו שיחזרו אלי אחרי החג..

עצוב.

אני אחסוך לך את ההמתנה. אי אפשר.

רכב שבוצעה לו תקינה עם מובילאיי , ב

שביל למכור ללא , צריך לבצע תקינה נוספת לדגם ללא המובילאיי.

ולא נראה לי שהם יעשו את זה.

אולי אם מספיק אנשים יתלוננו ויגידו שזה deal breaker מבחינתם זה יזיז משהו למעלה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני אחסוך לך את ההמתנה. אי אפשר.

רכב שבוצעה לו תקינה עם מובילאיי , ב

שביל למכור ללא , צריך לבצע תקינה נוספת לדגם ללא המובילאיי.

ולא נראה לי שהם יעשו את זה.

אולי אם מספיק אנשים יתלוננו ויגידו שזה deal breaker מבחינתם זה יזיז משהו למעלה

אני יודע שזה כמו לדבר אל הקיר,לכן אין לי שום ציפייה שיחזרו אלי.

לגבי התקינה,הדגם הזה נמכר ללא מובילאיי רק לפני מס׳ חודשים,למה שיהיה צורך לבצע שוב תקינה,לא מדובר פה על רכב חדש/שונה,בדיוק אותו אחד שנמכר בדצמבר 17 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
אני יודע שזה כמו לדבר אל הקיר,לכן אין לי שום ציפייה שיחזרו אלי.

לגבי התקינה,הדגם הזה נמכר ללא מובילאיי רק לפני מס׳ חודשים,למה שיהיה צורך לבצע שוב תקינה,לא מדובר פה על רכב חדש/שונה,בדיוק אותו אחד שנמכר בדצמבר 17 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

צר לי אך לטעמי אתה מפסיד רכבים טובים מאוד ושולל על הסף לדבריך רק בגלל מערכת שהיא לא כזאת נוראית לטעמי.

נוהג בקביעות לפחות פעם בשבוע ברכב של העבודה שמותקנת בו מערכת מובילאיי, ולאבא שלי ברכב יש גם, ברכב שלי ושל אישתי אין לצורך הדיון.

לא רואה את זה כמכה משמיים, נכון שזה לא הדבר הכי מוצלח שיכלו לדחוף לרכב אבל מפה ועד לפסול רכב אך ורק בגלל זה נראה לי מוגזם.

אגב, באמת אפשר פשוט לכבות את זה וזהו.

אגב 2, לאמא שלי יש אוריס היברידית 2017 (או סוף 2016, אאל"ט) ואין לה את המערכת, הכל מקורי מהיצרן.

לנושא הדיון, המחיר מאוד מוגזם למיאטה, לאחד החברים הכי טובים שלי יש מיאטה בת שנה, אדומה.

באמת רכב מהנה מאוד לנהיגה, נהגתי עליו מספר פעמים וזו חוויה. אבל לא רואה את עצמי קונה כזה רכב.

אולי כי אני גבוה (1.90), אז הוא לא כזה נוח

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

לחלק זה סתמי,בשבילי זה עקרוני.

גם אני נוהג ושוכר לאחרונה הרבה רכבים עם מובליאיי וברכב הפרטי שלי אני לא רוצה את הדבר הזה,או שום התקנה מקומית כזאת או אחרת.

היום יצא לי לנהוג ברכבים עם מערכות מקוריות (ASX ו V40),בשתיהן המערכות עבדו ללא דופי וגם כשניסיתי בכוונה להפעיל אותן,הצליל ברכב היה הרבה יותר נעים מהרמקול של מובילאיי.

לעומת זאת ברכבים עם מובילאיי,המערכת או שלא מתריעה (בעיקר על סטייה מנתיב),או שפתאום במהלך הנסיעה על כביש 1/6 מתחילה לצפצף כשסביבי אין שום רכב ואני במרכז הנתיב (קרה לא ברכב אחד או שניים).

לכן כל עוד מדובר בכספי האישי,לצערי אפסול רכבים טובים כל עוד השיקוץ הזה לא ירד מהם.

פורסם

תנסה אצל טויוטה הונדה, למיטב זיכרוני בטויטה אין בכלל מובילאיי. הכל מערכות מקוריות.

בהונדה בגרסת האיבזור הבסיסית יש מובילאיי , בגרסה המפוארת יותר , מערכות מקוריות.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
תנסה אצל טויוטה הונדה, למיטב זיכרוני בטויטה אין בכלל מובילאיי. הכל מערכות מקוריות.

בהונדה בגרסת האיבזור הבסיסית יש מובילאיי , בגרסה המפוארת יותר , מערכות מקוריות.

Sent from ...

היום היינו בסבב סוכנויות (אני חש שאני גונב את השרשור..),מחפשים בעיקר "ג'יפון".

טויוטה : CHR-יקר לתמורה RAV4 יקר אבסולוטית.

פג'ו : 3008 - מאוד אהב,אבל לא יקרה "צרפתי".

מאזדה : CX3/5 - למה לא כבר ידוע.

הונדה : HRV - לא רלוונטי,אפילו לא הסתכלנו.

וולוו : V40 -יצאנו לנסיעה על T4 מאוד אהבנו,אבל נמוך מדי ומעל התקציב בכ-20K (דגם T3).

מיצובישי :ASX אהב וזה מה שהוא רוצה,גבוה ופשוט,מבחינתי "מיושן".

קיה : נירו - רוצה את ה-ASX וזהו.

אם לא יהיו שינויים ככל הנראה הפור יפול על המיצובישי,אם הייתי שם את כספי,ככל הנראה הייתי חוזר לוולוו ורוכש V40 גם בידיעה שככל הנראה בקרוב הדגם צפוי להיות מוחלף.

עריכה אחרונה על ידי bv12
פורסם

אני דוגל בגישה של bv12; לא נוגע ברכבים עם התקנות מקומיות בכלל ומובילאיי בפרט עם מקל. ברכב הנוכחי שלי יש קודנית כי זה מה שהיה בו, אבל הרכב הבא שלי, שאני אקנה ישירות מהסוכנות, יהיה בתולי בכל מה שקשור למכניקה ולאלקטרוניקה. כרגע זה פוסל הרבה מאוד רכבים, אבל אני מקווה שבהמשך הזמן יותר ויותר דגמים יגיעו עם מערכות מקוריות בלבד.

אגב ג'יפונים, בדקתם את היונדאי קונה? לפחות ממה שראיתי במפרט שלו, נראה סבבה. והוא רק עם מערכות מקוריות.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
אני דוגל בגישה של bv12; לא נוגע ברכבים עם התקנות מקומיות בכלל ומובילאיי בפרט עם מקל. ברכב הנוכחי שלי יש קודנית כי זה מה שהיה בו, אבל הרכב הבא שלי, שאני אקנה ישירות מהסוכנות, יהיה בתולי בכל מה שקשור למכניקה ולאלקטרוניקה. כרגע זה פוסל הרבה מאוד רכבים, אבל אני מקווה שבהמשך הזמן יותר ויותר דגמים יגיעו עם מערכות מקוריות בלבד.

אגב ג'יפונים, בדקתם את היונדאי קונה? לפחות ממה שראיתי במפרט שלו, נראה סבבה. והוא רק עם מערכות מקוריות.

האמת שלא בדקנו את הקונה וגם לא יודע מה הסיבה למען האמת.

יצא לי לראות אותו לפני מס' שבועות על הכביש ולא ממש אהבתי את התוצאה,במיוחד מאחור.

היה נראה כמו I20 בתחפושת רובוטריק.

פורסם
ברמת המחירים האלה, ייתכן והם עושים כזאת בוכטה על כל רכב, שדווקא מתאים להם קצב של 5 מכוניות ברבעון (עפ"י הנתונים שפורסמו בפורום, מכרו 4 מכוניות ברבעון הראשון של 2018).

מה זה בוכטה?

לא יודע לענות, רק יודע שהקסקידה של אופל חזרה שוב למכירה בארץ. בסיבוב הקודם 300K ש"ח. עכשיו, 200K ש"ח:shock:

כנראה שאופל העולמית עושה חיסול מלאי לדגם ומוכרת בגל העולם את השאריות שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה זה בוכטה?

ב 2012 היה ניסיון נועז של יבואן טויוטה למכור מכונית ספורט. הסוף היה עצוב - המלאי נמכר במכירת חיסול והיבוא הופסק. המחיר הנקוב של GT86 היה 240000, במרץ 2013 מכרו ב 200000. ואני לא חושב שמכרו בהפסד.

פורסם

הניסיון ה“נועז ” של יבואן טויוטה היה למכור במחיר יקר יותר מהמחיר בסובארו, ומאחר ואנשים העדיפו לקנות בפחות את אותו הרכב מסובארו, יוניון הפסיקו לייבא.

פורסם

בפחות ועם 5 שנות אחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת לא הסיבה, לדעתי. ההפרש היה 10 אלף ש"ח וליוניון לא הייתה בעיה להוריד את הסכום הזה. הם פשוט לא רצו למכור את הרכב.

אני רק רציתי לציין, איזה רווח היה ליבואן, אם הוא היה מצליח לדחוף את הרכב הזה במחיר שביקש.

• תוכן חדש...