Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התלוננתם מלא על המחיר הלא שפוי של המיאטה (234 אש"ח)? אז דלק מוטורס שמעו אתכם ועדכנו את המחיר ל-2018 ואפילו הוסיפו רמת גימור נוספת!

אז על כמה עומד המחיר עכשיו? 10,000 ש"ח יותר מהמחיר הקודם לרמת גימור הזולה (סה"כ 243 אש"ח) ו-15,000 ש"ח יותר לרמת גימור הבכירה (סה"כ 248 אש"ח).

לכתבה המלאה:

https://www.auto.co.il/article/130071-local-news-%20mazda-mx5

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לספרים יש כסף :)

ברצינות - דיברתי עם מנהל האולם של מאזדה (סוכנות משנה) והבנתי שממש לא בוער להם למכור מיאטות, גם אין במלאי.

פורסם

לפחות הוסיפו מערכות בטיחות, אבל בלי התרעת התנגשות , עדיין יש מובילפח.(לא שזה היה עוצר את דלק לשים גם אם היה)

פורסם
לפחות הוסיפו מערכות בטיחות, אבל בלי התרעת התנגשות , עדיין יש מובילפח.(לא שזה היה עוצר את דלק לשים גם אם היה)
קראתי נכון? רבע מיליון שקל. על mx5?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

כן כן, קראת נכון.

לא מדובר במשהו חריג, גם מכוניות ספורט אחרות יקרות יותר ממה שהן אמורות להיות.

לא נכון להשוות לשווקים אחרים, אבל לפי הפערים בין הדגמים בשווקים אחרים, נניח בין מכוניות מנהלים למכוניות ספורט שנמכרות באותו אזור מחיר, נראה שהמחיר מנופח מלאכותית.

והסיבה יכולה להיות לפי מה שנאמר פה, ליבואנים לא דחוף למכור מכוניות ספורט ומי שכן בא עם כסף, כנראה יהיה מוכן לשלם את המחיר הזה כי הוא רוצה את האוטו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

לראשונה בארץ מהדורת אבזור מיוחדת? יפה.

רק הלו, מה קרה עם המחיר, קצת הגזמתם.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מאז ה-cx5 כל דגם של מאזדה שהושק קיבל קומבינציה של מערכות מקוריות ומובילאיי.

יש דגם חדש שלהם שמגיע בלי המובילאיי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ביקוש / היצע - בהינתן שהם נפטרו מהמלאי הקודם במחיר הקודם, ובהינתן שההיצע קשיח (אני מניח שזה המצב, אחרת אין כאן שום הגיון כלכלי סביר), אז למה לא לתת איזה בוסט קטן למעלה..?

חבל - מדובר ברכב נהדר... עם המחיר הזה אני מניח שאין בכלל מה לדבר על הRF (שמתאימה הרבה יותר לקהל ומז״א הישראלי, לדעתי).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אז על כמה עומד המחיר עכשיו? 10,000 ש"ח יותר מהמחיר הקודם לרמת גימור הזולה (סה"כ 243 אש"ח) ו-15,000 ש"ח יותר לרמת גימור הבכירה (סה"כ 248 אש"ח).

בחיי, כשהגעתי לפיסקה (פיסקונת) הזו זה היה כמו להמתין לסקס שהתברר כממש גרוע.

פורסם
בחיי, כשהגעתי לפיסקה (פיסקונת) הזו זה היה כמו להמתין לסקס שהתברר כממש גרוע.

כולך חם ובעניין ופתאום אתה קולט...גרוגרת :)

פורסם
מאז ה-cx5 כל דגם של מאזדה שהושק קיבל קומבינציה של מערכות מקוריות ומובילאיי.

יש דגם חדש שלהם שמגיע בלי המובילאיי?

יצא לי לראות לאחרונה מס' מאזדות 3 חדשות ברמת גימור הגבוהה ללא השיקוץ המצפצף,אולי כדאי לבדוק שוב את הנושא.

פורסם

מישהו יכול להסביר את הרציונאל?

אני באמת לא מבין למה התמחור של מכוניות ספורט כל כך גבוה. למה על SUV לוקחים מרווח של X% ועל רכבי ספורט 3X%?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
מישהו יכול להסביר את הרציונאל?

אני באמת לא מבין למה התמחור של מכוניות ספורט כל כך גבוה. למה על SUV לוקחים מרווח של X% ועל רכבי ספורט 3X%?

כי SUV נמכר בסדרי גודל יותר. בעוד ה-CX-5 נמכר באלפי יחידות בשנה, ה-MX-5 מכרה פחות מ-20. גם אם תעשה מעט רווח על כל SUV, הסכום הסופי יצא אסטרונומי.

פורסם

^ השאלה היא מה הסיבה ומה המסובב.

אולי עם מחיר יותר סביר היא תמכור הרבה יותר.

בכל מקרה, היא חולקת מכלולים רבים עם בנות המשפחה שלה - כך שגם סיבה של טיפולים מורכבים שהועלתה בעבר לא נראית הגיונית.

אני באמת לא מבין למה לא להוריד את המחיר למחיר תחרותי למכור הרבה יותר - הרי המתחרות הן לא CX5 אלא פולו / גולף GTI.

מן הסתם יבואניות הרכב עורכות חישובים כלכליים, אבל עדייין לא נראה הגיוני התהליך.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...