Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש גריז קרמי של חברת PERMATEX

71jfigbMpEL._SL1500_.jpg

מחפש או בקבוק או שקית.

או גריז נחושת של חברת 3M

71rN1-b0hyL._SL1500_.jpg

יודע שיש חנות שנקראת JUSTMOTOR שמוכרת פרמטקס אבל הם נמצאים ברחובות ורוצים על משלוח 40 ש"ח.

אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הנ"ל בדרום- אילת/באר שבע או אפילו כפר סבא.(יש שם חבר)

פורסם

בכפר סבא תמצא גריז נחושת של ליקווי מולי (שאין בו שום דבר רע, לא מבין למה אתה מחפש רק את תוצרת 3M) ב"אחים חדד" שצמודה לג'י.

גריז של פרמטקס לא ראיתי בשום מקום אחר מלבד אבי הצדיק שמביא דברים שאין בחנויות אחרות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה דחוף?

יאפ

תודה על העזרה חברים, מחפש דווקא את שתי אלה יודע שיש אלטנטיבות טובות. ולהזמיו מהאינטרנט הזמנתי אני פשוט צריך את זה דחוף.

פורסם

ספק אם נסיעה למקומות אחרים, בדיקה, טלפונים ובזבוז זמן העבודה שלך או המנוחה, שווה את ה 40 שקלים.

תשקול את זה מחדש.

פורסם

בוא תשמע שיטה.

נגיד ואתה צריך מוצר שלא קיים בחנויות בעיר שלך.

אתה מתקשר לספק/ יבואן של המוצר, ואומר לו שאתה גר בעיר X ואתה מחפש מוצר Y שיש לו.

והאם הוא ספק של חנות כלשהי באזור שלך, במידה וכן, תבקש שישלח(כמובן בתיאום החנות) את המוצר אליהם, ואתה תקנה מהם.

עובד תמיד.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

או שבמקום לבזבז את כל האנרגיה הזאת, לשלם לשליח 40 שקל עד הבית.

לפעמים אנשים עושים יותר מדי עבור מעט מדי בכדי "לחסוך" כאשר הבזבוז מסביב, היה אדיר והמאמץ? לא פחות.

• תוכן חדש...