Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעקבות רעידות חזקות כשהרכב עומד(קורולה 2001 אוטומט) ניקיתי בית מצערת שהייתה ממש מלוכלכת,כשפתחתי איפה שהחיישן iac ,איפה שיש מעבר של הנוזל קירור היה גוש בוץ שלא נתן לנוזל לעבור(מצורף תמונות) ,האם החיישן נשרף בלי הנוזל קירור?מומלץ להחליף? הבעלים הקודמים לא ככ השקיע אגב

IMG_20180216_112317.jpg

פורסם
הבעיה שהלוח שעונים הוא של gli אז מד סלד לא עובד אבל נראה לי באזור 1100

החלפת בטוח לתושבות חליפיות כי מקוריות עולות הרבה. וייתכן שלא החלפת את כולן ואז אוטומטית העומס נופל על הישנות - עייפות ואתה מרגיש רעידות חזקות.

תושבות שמים רק מקורי!

ככה זה קרה לי, 3 תושבות מקוריות והאחרונה שלא הוחלפה, הרכב רטט כמו לא יודע מה, רק שגם האחרונה הוחלפה למקורית נרגע קצת.

בכל אופן , התושבת מנוע העליונה אצלי לפחות בקורולה 99' היא זו שעשתה את הרכב שקט כמו דג (כולל המנוע שבקושי שמעת אותו גם בהאצה ), ולא האחרות שלמעשה דווקא רק הזיקו משום מה.

פורסם

החלפתי את כולם אבל כנראה ששמעתי איזה זבל סיני

שווה להחליף למקורות עכשיו? הרעידות עכשיו אחרי שניקיתי את הבית מצערת כמעט נעלמו בd (מדי פעם קצת רעידות) ובניוטרל בכלל לא רועד

פורסם
תלחבר עם סורק תקלות דיגיטלי פשוט וקרא את הסלד. אם הסלד הוא באמת סביב ה 800 ומעלה אז ככל הניראה הבעיה בתושבות.

אם מעל 800 אחרי ששמתי את התושבות כדאי לשים מקוריות ? יש לך מושג בערך עלות שלהם בארץ ובחול? (אני נוסע לארהב בקרוב)

פורסם
החלפתי את כולם אבל כנראה ששמעתי איזה זבל סיני

שווה להחליף למקורות עכשיו? הרעידות עכשיו אחרי שניקיתי את הבית מצערת כמעט נעלמו בd (מדי פעם קצת רעידות) ובניוטרל בכלל לא רועד

אז עזוב מה אתה מחפש צרות, כל ההתעסקות שלי עם תושבות דפקה לי את כל הרכב. ומעניין מאוד ששמת תושבות סיניות והרעידות בקושי מורגשות לאחר שניקית את המצערת.

אולי זה לא סיני ועבדו עליך.:wink:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...