Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וערב טוב.

אתחיל בכך שאני חייל בן 21 לקראת שחרור (עוד שבוע וחצי לחפש"ש), ובנוסף לכל הלבטים והתהיות שעולות בי לקראת השחרור ויציאתי לעולם האזרחות הגיעה גם שאלת הרכב. מגיל 17 כבר הספקתי להחליף 3 רכבים, התחלתי עם גטס, לאחר מכן עברתי ליונדאי i30 וכיום אני עם קיה סיד 2008 ( לסיכום שהכנתי על הרכב לחצו כאן), אני מאוד מרוצה ומאוד אוהב את הרכב הנוכחי שלי שהוא במצב מצוין ועונה על הצרכים שלי אך לאט לאט ולאור זה שאני נהג בצבא ויוצא לי לנסוע על מגוון רכבים שכורים משנתונים גבוהים יחסית אני מתחיל להרגיש שאולי הגיע הזמן שלי להשתדרג ולשכוח מהקוריאניות שאני רגיל אליהן ומהגיר עם ארבעת ההילוכים ובעיקר נפשי חושקת בטורבו וביותר כוח. שמתי עין על אופל אסטרה הצ'בק דגם Enjoy 1.4T 140 כ"ס. על פניו הרכב ממש מוצא חן בעיניי במראה שלו, נראה לי שהוא מספיק חזק בשבילי, כולל כמה דברים שלי ברכב שלי אין כמו בקרת שיוט, גיר 6 הילוכים, טורבו, צריכת דלק טובה יותר לפי נתוני יצרן, בקרת אקלים מפוצלת. ובנוסף לזה היא נמכרת לרוב בכ 10-15K מתחת למחירון. מצד שני אני חייל שרק משתחרר ועוד לא מבוסס כלכלית וזה אומר שאצטרך להשקיע את המענק שחרור+לקחת הלוואה קטנה של כ10K ואני עוד לא לגמרי בטוח ששווה לי לעשות את המהלך הזה.

מה אתם אומרים בגדול על הרכב הזה? יש לו בעיות נפוצות? יש סיבה שהשוק שלו קצת מת ואנשים מוכרים אותו בהרבה מתחת למחירון? הרכבים שראיתי באינטרנט נראים במצב טוב עם קילומראז' לא גבוה במיוחד. יש משהו מיוחד שצריך לדעת עליו? מבחינת ביטוח, צריכת דלק, אמינות, נוחות. שווה בכלל לעשות את המאמץ הזה בשביל שדרוג כזה?

אם יש רכבים אחרים שעולים בדעתכם להציע לי לאור הדברים שרשמתי תרגישו חופשי אבל חשוב לי שזה יהיה רכב גדול כלומר לא מיני ולא סופר מיני.

תודה רבה ושיהיה אחלה סופ"ש.

עריכה אחרונה על ידי MrCola
פורסם

אני חושב שבשלב שאתה נמצא בחיים עדיף לא להכנס להלוואות ולכלות את החסכונות על שדרוג הרכב. עדיף שתמשיך עם הרכב הנוכחי כל עוד הוא תקין ומשרת אותך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרבה כוח לא תקבל מה אסטרה הזאת ת בגלל הגיר המעצבן וגם צריכת הדלק היא הרבה פחות ממדהימה. אצלי היה לא יותר מ 1:11.

פורסם

גם אני התעניינתי ברכב הזה לא מזמן, אבל ירדתי ממנו מהר מאוד.

גיר לא מוצלח, לא שיא האמינות, לא חזק כמו שחושבים, טיפולים יקרים להחריד...

בלי שום קשר, לא הייתי נכנס להלוואות בגילך, יש לך אחלה רכב, קח את הכסף תטוס לחו"ל תהנה מהחיים

• תוכן חדש...