Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לחוות דעתכם איזה רכב עדיף לשימושים רגילים של משפחה עם 3 כיסאות לילדים.

הדגשים שלי הן נוחות, בטיחות, צריכת דלק וביצועים.

אגב מישהו במקרה יודע האם ניתן להכניס 3 כיסאות באחד הרכבים ?

אם יש מישהו שהתנסה בשני הרכבים אשמח מאוד לשמוע מסקנותיו.

תודה מראש לעונים

פורסם

בדקתי אותם כשבחרתי רכב ליסינג.

כסא כמו Chicco Nextfit למשל, שהוא לא מהכי גדולים, אין שום מצב שנכנסים שלושה כאלה באף אחד משני הרכבים. בוסטרים קטנים יותר אולי.

פורסם

גם אני מתנייד באיוניק, אחלה רכב חסכוני מאוד בדלק, אני לא מרגיש צפיפות מאחורה, מצד שני אין לי ילדים. צריכת דלק של כמעט 18 ק"מ לליטר בנסיעות לא הכי רגועות.

לדעתי תמורה מצוינת לכסף, אני לא רוצה הלשוות לנירו מהסיבה היחידה שאין לי ניסיון עם הנירו

פורסם
גם אני מתנייד באיוניק, אחלה רכב חסכוני מאוד בדלק, אני לא מרגיש צפיפות מאחורה, מצד שני אין לי ילדים. צריכת דלק של כמעט 18 ק"מ לליטר בנסיעות לא הכי רגועות.

לדעתי תמורה מצוינת לכסף, אני לא רוצה הלשוות לנירו מהסיבה היחידה שאין לי ניסיון עם הנירו

גם אני חשבתי שאין צפיפות עד שנסעתי בתור נוסע מאחורה.

פורסם

אם ילדים או צריך יותר מקום, הנירו כדאי יותר. 3 כסאות לא יכנסו בשניהם, אבל 2 כסאות ובוסטר יכנסו בנירו. יש לו גם תא מטען יותר גדול. חושב שבגלל המרכב היותר גבוה יהיה יותר נוח להיכנס ולצאת, וקל יותר עם עגלות וציוד נוסף.

פורסם
אם ילדים או צריך יותר מקום, הנירו כדאי יותר. 3 כסאות לא יכנסו בשניהם, אבל 2 כסאות ובוסטר יכנסו בנירו. יש לו גם תא מטען יותר גדול. חושב שבגלל המרכב היותר גבוה יהיה יותר נוח להיכנס ולצאת, וקל יותר עם עגלות וציוד נוסף.

לי יש 2 ילדים ובדקתי טוב גם את הנירו וגם את האיוניק, בגדול מה שנכנס בנירו נכנס גם באיוניק

תא מטען גדול יותר באיוניק מאשר בנירו כמעט ב 100 ליטר!

פורסם

תא המטען של האיוניק גדול יותר כשמודדים עד לגובה כיסוי תא המטען. כשמורידים אותו - תא המטען של הנירו גדול יותר.

פורסם
עושה רושם שהנירו יותר יתאים לך. מעבר לזה שהוא זול יותר, גם גם מרווח וחסכוני מהאיוניק.

אתה רציני בתגובה הזאת????

אולי זה יותר יתאים לו, אבל הוא לא זול ומרווח וחסכוני יותר מהאיוניק

לא חייבים להגיב כשלא יודעים...

• תוכן חדש...