Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פסאט 08 דיזל 2.0

ולאחרונה מופיע לי פתאום באמצע נסיעה הנורה של הסלילים והמנוע נכנס למצב חירום ואין סחיבה

בחיבור למחשב מופיעה תקלה P0088 ומידי פעם גם/או P0087

וכשאני מאפס את התקלה המנוע חוזר לחיים והתקלה נעלמת עד הפעם הבאה

ניסיתי לפרק את חיישן הלחץ במשאבה ולנקות שם, וזה לא עזר

יש למישהו רעיון מה המקור לתקלה או מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

קבוצת ווצאפ לבעלי קודיאק/קארוק

https://chat.whatsapp.com/GLKUrTxFXXhI6WW3n6zpji

פורסם

תקלות של לחץ מסילה נמוך יכולות להופיע גם עקב כניסת אויר למערכת הזנת הסולר, מניסיון.

לפני שפוסלים משאבה, ודא שאין בועות אויר בצינור עודפים שיוצא מהמסילה חזרה למיכל.

יום טוב גם לך

פורסם

הלכתי לאיזה מוסך שהציע לי להתחיל בהחלפת ווסת לחץ דלק

המחיר למשומש בתקווה שיהיה זמין 2500 שח כולל עבודה

שזה הזוי

החלק עולה באיביי 330 שח כולל משלוח ועבודה זה בדיוק שני ברגים לפתוח ושקתקע

וגם...הוא לא מתחייב שזה יפתור את התקלה...

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

קבוצת ווצאפ לבעלי קודיאק/קארוק

https://chat.whatsapp.com/GLKUrTxFXXhI6WW3n6zpji

פורסם (נערך)

לפני שרצים להחליף חיישן מומלץ לבדוק את הדברים הבסיסיים - מתח ואדמה. לחיישן לחץ ישנו פין הזנת מתח reference (לרוב 5V) ופין אדמה. ודא מתח יציב ונכון על פין reference, ואדמה טובה בפין הרלוונטי.

את האדמה ניתן לבדוק על ידי חיבור נורה של ~10-20 וואט בין ה+ של המצבר לבין פין האדמה של הקונקטור הנבדק. אם הפין הוא בעל יכולת להעביר הזרם של הנורה, יש אדמה מספיק טובה בשביל עבודת החיישן.

גם את מתח הreference מומלץ לוודא תחת עומס של כחצי אמפר.

בנוסף, וודא שהחלק שאתה מזמין מאיביי זה חלק מקורי ולא תחליף סיני

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
יש קשר לאיכות הדלק?

אולי היה מים בסולר וזה דפק את החיישן?

ישנה הפרדה של מים בפילטר סולר..

הרכב שלך מצוייד בחיישן מים בפילטר סולר? אם כן, כניראה שהיית מקבל על זה התרעה הרבה קודם

יום טוב גם לך

פורסם
אין לי מושג אם יש לי חיישן כזה

ואיך בדיוק בודקים את ה + ? לא ככ הבנתי

תודה

שים את המפתח במצב ON (אל תניע), כאשר החיישן מנותק מצא בעזרת מד מתח את הפין הזנה שלו (מינוס של הרב מודד למינוס של המצבר, פלוס לפינים של הצמה לחיישן).

אחרי שאיתרת את פין ההזנה, קח עומס (נגד או מנורה) בערך של כ10 אוהם (סביבות 2-3 וואט) ותחבר בין פין ההזנה למינוס של המצבר. אם המתח על הפין נשאר יציב על 5 וולט כאשר העומס מחובר, ההזנה לחיישן תקינה.

באותה שיטה ניתן לבדוק את פין האדמה, רק שהפעם את העומס מחברים בין ה+ של המצבר לאדמה שבקונקטור. אם המתח הנמדד על פין האדמה בזמן שהעומס מחובר, שואף ל0, קו האדמה תקין.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...