Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נמכר במחיר של 165 אלף ₪ וכעת בהנחה במחיר של 160 אלף ₪.

לדעתי זאת אופציה מאד מעניינת למי שמחפש ג׳יפון, גירסת 7 המושבים הייתה ממש מיותרת, שני המושבים בשורה השלישית היו תיאורטיים לחלוטין ורק גזלו מקום מנפח תא המטען וגם המחיר היה גבוה מדי.

בבדיקה שערכתי, אהבתי מאד את איכות החומרים באקס טרייל ואת המושב האחורי המאד מוגבה וקו החלונות הנמוך ביחד עם שילוב הגג הפנורמי ישנה תחושה מאד טובה.

מנגד לא מצאתי תנוחת נהיגה נוחה, בגובה מושב בינוני שבו יכולתי להניח את הידיים על משענת היד המרכזית וזאת בדלת שמאל, רגל ימין שלי נתקעה בקונסולה המרכזית. בשבילי זה היה בלתי נסבל. בתנוחת נהיגה גבוהה יותר המצב היה טיפה טוב יותר, רגל ימין התרחקה טיפה אחורה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

פורסם (נערך)

ושירצו למכור את הרכב ואנשים יגלו שזה 5 מושבים יהיה הרבה יותר קשה. מנסיון עם האאוטלנדרים הרבה יותר קל למכור 7 מושבים מ 5. למה? ככה, אנשים רוצים מסיבה לא באמת ידוע את ה 7. אז בשביל 5 אלף במעמד הרכישה וחשיבה על העתיד אני היתי רוכש 7, בעצם קניתי 7 [emoji16]

דרך אגב בימים של מבצע מכרו ב 165 את ה 7 מקומות

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי MikMan

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הבדל של 12 אלף ₪.

ייתכן שיש גם הבדלים במפרטים.

https://www.nissan.co.il/vehicles/new/new-x-trail/price-specifications.html

פורסם

קודם כל לך תראה הרכבים במידה ולא ראית. דבר שני נסיעת מבחן. אחכ יהיה לך קל יותר להחליט.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

משום מה האקס טרייל הוצבה בקטגוריה מול הקודיאק/5008.

בדיקה בלוח הנתונים מראה שלמעשה האקסטרייל די דומה בנתונים מול ה3008.

רק שעד ההורדה במחיר היה לאקס טרייל חסרון של מחיר גבוה משמעותית לעומת תוספת של 2 מושבים.

אז האם יכול להיות ששינוי במחיר של הרכב יביא לשינוי בקטגוריה שלו?

פורסם
ושירצו למכור את הרכב ואנשים יגלו שזה 5 מושבים יהיה הרבה יותר קשה. מנסיון עם האאוטלנדרים הרבה יותר קל למכור 7 מושבים מ 5. למה? ככה, אנשים רוצים מסיבה לא באמת ידוע את ה 7. אז בשביל 5 אלף במעמד הרכישה וחשיבה על העתיד אני היתי רוכש 7, בעצם קניתי 7 [emoji16]

דרך אגב בימים של מבצע מכרו ב 165 את ה 7 מקומות

ב-165 נמכר הדגם הקודם (לפני מתיחת הפנים) כשרצו להפטר מהמלאי ודחפו אותו בכוח ללקוחות תוך שקרים שלא ידוע להם מתי הדגם החדש יגיע...

גם לי ניסו לדחוף אותו וכאשר ציינתי שאוטוטו מגיע הדגם החדש אמרו לי שזה יכול לקחת גם שנה.

חודשיים לאחר מכן הדגם החדש כבר היה על הכביש...

את הדגם הקודם לא הייתי רוכש גם ב-155,000₪ בגלל חוסר במערכות בטיחות, מבחינתי (וכנראה שאני לא לבד) זה היה מחסום.

פורסם
ב-165 נמכר הדגם הקודם (לפני מתיחת הפנים) כשרצו להפטר מהמלאי ודחפו אותו בכוח ללקוחות תוך שקרים שלא ידוע להם מתי הדגם החדש יגיע...

גם לי ניסו לדחוף אותו וכאשר ציינתי שאוטוטו מגיע הדגם החדש אמרו לי שזה יכול לקחת גם שנה.

חודשיים לאחר מכן הדגם החדש כבר היה על הכביש...

את הדגם הקודם לא הייתי רוכש גם ב-155,000₪ בגלל חוסר במערכות בטיחות, מבחינתי (וכנראה שאני לא לבד) זה היה מחסום.

בקשר לדגם חדש / ישן אתה צודק. גם עלי הצליחו לעבוד. בקשר לזה שלא היתה קונה הרכב ב 155 בגלל מערכות בטיחות ניראה שאתה מגזים. יש בלימה אוטונומית סטיית נתיב פסיבית וחישנים הקפיים מצלמת רוורס וכו. ברכב לא מותקן מובלאיי, ביחס לאחרים זה אומר משהו. ובלי קשר יש לאנשים תמיד מה להגיד על מחיר של רכב. לדוגמא הגיע לא מיזמן סיאט ארונה עם מערכות בטיחות ושאר איבזור לא רע במחיר של 109 כולם פתאום רושימים יקר... באמת יקר? ביחס למתחרים כניראה שלא. אותו דבר רשמו על יונדאי קונה רכב מאובזר עם 4x4 ישר רשמו יקר... הקיצור למי שלא מתאים שלא יקנה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

להלן כתבה המפרטת את המפרט המדוייק של הגירסה החדשה.

https://m.auto.co.il/article/129678-local-news-

תא המטען גדול ב- ב- 105 ליטר מגירסת ה- 7 מקומות.

למען הדיוק במבצע שהיה על הדגם היוצא (למיטב זכרוני בחודש 05/2017 אולי זה היה מבצע חבר) ניתנה הנחה של 15 אלף ₪ אשר העמידה את מחירו על 160 אלף ₪ עגולים (מחיר המחירון היה אז 175 אלף ₪).

אני מעריך שבהמשך גם על האקסטרייל בגירסה החדשה תינתן הנחה גדולה יותר מהנוכחית, אבל כעת מקבלים את הרכב מוקדם יותר בשנה שזה גם שווה כסף.

עריכה אחרונה על ידי green

• תוכן חדש...