Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 T4 יד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחיפושי אחרי רכב יד2 בתקציב של עד 70 א"ש נתקלתי לא מעט ברכב הזה, לא ניסיתי אפילו לבדוק אותו.

במצב שלי היום אני קצת מיואש מההיצע שיש בדרום ביד2 וכבר אין לי כוח לנסיעות סופ"שים לראות רכבים במרכז.

ראיתי ביד 2 כמה S60 T4 יחסית שמורות, ק"מ נמוך וידיים פרטיות.

יש ממה להתרחק? כמה נשמות טובות (למען ההגינות שמעולם לא יתקדמו מסוזוקי אלטו או I30 יוצאת ליסינג) נשבעו נגד האמינות, תחזוקע יקרה ושאין אפשרות למכור (שזה נכון להלן מצב השוק של הרכב).

נהגתי על האוטו והמנוע שלו מרשים, איבזור עצוב לרכב שלפני כמה שנים נמכר כרכב מנהלים.

אני יודע שזו תיבה דו מצמדים סטייל מונדאו אבל שום דבר בנושא לא מצאתי באינטרנט

עלות טיפולים שוטפים פחות מדאיגה אותי, רק אמינות ותקלות...יש למישהו מה לחדש לי?

פורסם

למה לא? טיטניום אחלה רכב, אותו מנוע ואותו גיר, מאיצות אותו דבר\ ומונדאו עם תוכנה גם לוקחת את הוולוו. רק שיש שם יותר פינוקים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ב-t4 מ-2012 למיטב זכרוני מדובר על מנוע 1.6 (מהפוקוס אקובוסט והקוגה) וגיר דו-מצמדי רטוב (מהמונדיאו).

הגיר כנראה טוב יותר מזה של הפוקוס, אבל מחייב החלפת שמן פעם ב-3 שנים, והתקלות שלו יקרות (מאוד) כשהן קורות.

המנוע לא נפוץ כל כך בארץ, יש שמועות על מספר לא מצומצם של מנועים שמוחלפים, אבל לצערי אין לי איך לאושש או להפריך אותן. חלק מהמקרים (יש בפורום מקרה מתועד של הפוקוס של misterb) הם בגלל כשל במערכת הקירור. אני לא הצלחתי עדיין למצוא אינפורמציה מדויקת לגבי מגוון הסיבות להחלפת המנועים האלו, אם באמת מדובר במשהו שונה מאשר מערכת קירור.

ב-t5 מדובר במנוע וגיר של המונדיאו. יש גם גרסת t6 נדירה יחסית.

יש מגוון רמות גימור, קינטיק היא הפשוטה ביותר. אם תמצא רמות גימור גבוהות יותר תקבל אבזור עדיף, אני לא זוכר בדיוק מה הגיע באיזו רמה.

ב-2014 ה-t5 עברה להשתמש במנוע 2 ליטר של וולוו וגיר פלנטרי 8 הילוכים. גם ה-t4 עברה למנוע שני ליטר בערך באותה תקופה, לא זוכר בדיוק מתי. המנועים האלו נחשבים אמינים יותר, אבל הם קצת חדשים מדי כדי שתהיה אינדיקציה מדויקת, וזה כמובן גם תלוי תחזוקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ב-v40 יש את אותו מנוע כמו בפוקוס של misterb בדקתי את הנושא בוולוו אחרי שהתגלתה אצלו התקלה - בוולוו לא קיים המחבר הסורר, ולא ידוע לי על בעיות מיוחדות במנוע או מס' חריג של מנועים שהוחלפו. כן שמעתי על בעיות גיר - אך לא במימדים של מחלה כרונית.

שורה תחתונה - במחירים שה-S60 נסחרות - לא הייתי פוסל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כרגע לפי מה שמצאתי זה רק 2012 t4, פחות מעניין רמת גימור כי זה לפי מה שאני מוצא אבל כן מעניינת האמינות מאוד כי העיסקה מפתה...חושש ליפול פה. רכב ל 2-3 שנים שיעשה 10 א"ק בשנה

פורסם

לא הייתי פוסל בכלל, רק צריך לוודא שהוחלף שמן גיר, בוצע טיימינג (כל 5 שנים) ורצוי גם לתת לטורבו להתקרר חצי דקה - דקה לפני שמכבים את הרכב.

ועדיין, יש סיכוי לתקלות טורבו / גיר / מנוע, צריך לקחת את זה בחשבון. אני קניתי פוקוס אקובוסט למרות הסיכון, רק צריך למצוא רכב שמור, להמשיך לשמור עליו וקצת קארמה טובה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...