Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי רכב בן קצת פחות משנתיים (עוד חודש נגמרת האחריות של השנתיים מהיבואן) ויש לי עוד 3 שנים אחריות על מנוע+גיר (בסך הכל 5 שנים מיום המסירה).

אם אטפל ברכב במוסך מורשה שהוא לא מוסך החברה יכולים לעשות לי בעיות עם האחריות בהמשך? (אני מדבר על האחריות על המנוע+גיר כי הרי האחריות הכללית נגמרת עוד חודש אז זאתי לא רלוונטית).

תודה!

פורסם

יהיה להם סיבה למסיבה לא לממש את האחריות אם יקרה משהו,למרות שמשרד התחבורה מאשר לטפל בכל מוסך שהוא מורשה משרד התחבורה ולא רק במוסך יבואן.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

רק אם הם יוכיחו שהתקלה נגרמה עקב משהו שעשו במוסך המורשה יענו?

בכל מקרה, יש לי סקודה פאביה 2016.

מחר אני שם את הרכב אצלהם במוסך בפעם האחרונה (יש לי חריקות בבולמים והמראה ליד הנהג לא מתכווננת לצדדים משום מה), שם את הרכב שם רק כדי לנצל את האחריות, לא יותר מזה.

פורסם
הם ינסו להוכיח בכל הכח שהבעיה נגרמה מהמוסך שטיפל לך ברכב וכל זאת בגלל שלא טיפלת אצלם

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

זה בדיוק מה שקרה לי בסיאט לאון 2016 שהטיפול הראשון 15K בוצע במורשה שלא של צ'מפיון

ניסו להתער במוסך ייבואן לאחר תלונה מסויימת של רעש, אבל לא יצאתי ללא מכתב שמחייב שהכל תקין ברכב עם חותמת המוסך.

פורסם

נותני אחריות מכל סוגי מנסים לעתים להתחמק מאחריות. זו לא סיבה להמשיך להיות לקוח שבוי שלהם. אם הרכב עדיין באחריות והם ינסו להתחמק, תמיד תוכל לפנות אליהם בדרישה לתיקון התקלה תוך ציון העובדה שבמידה ולא ייענו תתבע אותם על סך 10,000 פיצוי לדוגמא לפי חוק הגנת הצרכן. הם ישנו את דעתם מהר מאוד.

פורסם

על פי החוק, אתה יכול לטפל בכל מוסך שהוא מורשה מטעם משרד התחבורה אבל כן אתה חייב לוודא שהמוסך מטפל על פי הוראות היצרן של הרכב שלך כולל זמני טיפולים. אם נניח צריך לעשות טיפול נניח כל 15K ואתה החלטת לעשות ב-23 אלף או לדלג על טיפול אלה בהחלט דברים שיכולים לפגוע באחריות כמו גם כמובן שימוש בנוזלים (שמנים וכו')שלא מאושרים על ידי היצרן או חלקי חילוף וכו'. אבל לשאלתך, כל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה יכול לטפל ברכב מבלי לפגוע באחריות בגלל שלא טיפלת במוסך היבואן

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...