Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום בפעם הראשונה (בבוקר קריר במיוחד) היו ברכב רעידות גדלות המלוות בנפילת סל"ד (עולה ויורד) כאילו עוד רגע הוא עומד להיכבות.

חשוב לציין שלא התחלתי בכלל בנסיעה והרכב עמד במקום בערך 3-4 דק' לאחר ההנעה הראשונית.

האם זו תופעה תקינה הקשורה למזג האוויר או שיש כאן משהו מעבר ?

פולו 2013.

פורסם

ייתכן ומזג האויר במיקרה זה דיי משפיע כי הלילות באמת מאוד קרים. אני אישית עדיין לא הייתי מבצע צעד כלשהו ובוחן עוד קצת אם התופעה חוזרת.

פורסם

בס"ד

לפי דעתי יש לעבוד בשיטת האלימינציה, ללכת מהקל אל הכבד.

דבר ראשון עובר על בית המצערת, מנקה מחזיר למקום.

הבדיקה היא ללא עלות מצדך למעט אולי ספריי קרבוראטור, במידה ולא עזר יש להתקדם הלאה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

היום הנעתי את הרכב בצהריים לאחר 8 שעות מנוחה והכל היה תקין (אך מזג האוויר היה שמשי)

אחכה למחר בבוקר ואעדכן אם התופעה חוזרת על עצמה.

פורסם

לא על כל דבר צריך ליצור תקלות. ישנם תופעות שיכולות להופיע באופן חד פעמי והכל תקין. לפעמים אנשים רצים למוסך ואז בוכים ששתו להם ואכלו להם וזה עוד בלי שהתופעה מופיעה בלייב. כל עוד התופעה לא תחזור וגם אם תחזור אז האיבחון שלה חייב להתבצע שהיא מופיעה.

פורסם

שמעתי שזה פעולה שנעשית בכוונה כשהמנוע קר,וזה כדי להאיץ את מהירות החימום שלו.לכן זה לא קורה כל הזמן אלא רק שבאמת קר

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

הייתה לי פולו 2012 במשך 4 שנים, התופעה הזאת קרתה לי בערך פעמיים-שלושה בכל התקופה, אכן בבקרים קרים מאוד, וחלפה כלא הייתה.

לא חושב שיש כאן איזושהי תקלה שיש לבדוק, נראה שלמרות הכל זאת פעולה תקינה שקוראת אחת ל..

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...