Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים ביצעתי טיפול טיימינג/מותחן/משאבת מים/החלפת נוזל קירור בלנסר 2007 במוסך בפתח תקווה

בסיום הטיפול, המוסכניק אמר לי שהוא מזהה נזילה קלה מהרדיאטור ולשים לב אל זה.

היום החלטתי לבדוק לראות מה מצב המים ונחרדתי לגלות שכמעט אין לי נוזל קירור במיכל ואיפה שהפקק שמסובבים המפלס מאוד נמוך.

ראיתי שבחלק העליון של הרדיאטור לכל רוחבו יש נזילה של מי קירור כי רואים ממש את הצבע הירוק הזוהר של זה.

אז לאחר שחודשיים הרכב אצלי ואחרי שכבר החלפתי לו:

1) צלחות, רפידות ותפוחים קדמיים

2) אלטרנטור

3) טיימינג,משאבת מים ונוזל קירור

עכשיו גם נחליף רדיאטור

היכן אתם ממליצים לי לרכוש את הרדיאטור באזור ראשון/חולון/פתח תקווה?

האם זה חדש? מחודש? משופץ?

פורסם

המחלה של הרדיאטורים בלאנסרים האלה הם נזילה מהדוד העליון קרוב למיכסה. התקנתי כבר מיספר רדיאטורים של בשן בלאנסרים והם פשוט מצויינים. מחיר רדיאטור כזה כ 450 שח.

כמה עלה לך הטיפול הגדול שעשית של הטיימינג עם המשאבה?

פורסם
המחלה של הרדיאטורים בלאנסרים האלה הם נזילה מהדוד העליון קרוב למיכסה. התקנתי כבר מיספר רדיאטורים של בשן בלאנסרים והם פשוט מצויינים. מחיר רדיאטור כזה כ 450 שח.

לא פעם אני שומע שיש מחלה לרדיאטורים ברכבים מסוימים... האם יש למחלות האלו פתרון? לי יש במקרה קרייזלר גרנד וויאג'ר ואמרו שיש מחלה עם הרדיאטורים...

תודה

פורסם
שלום,

לפני מספר ימים ביצעתי טיפול טיימינג/מותחן/משאבת מים/החלפת נוזל קירור בלנסר 2007 במוסך בפתח תקווה

בסיום הטיפול, המוסכניק אמר לי שהוא מזהה נזילה קלה מהרדיאטור ולשים לב אל זה.

היום החלטתי לבדוק לראות מה מצב המים ונחרדתי לגלות שכמעט אין לי נוזל קירור במיכל ואיפה שהפקק שמסובבים המפלס מאוד נמוך.

ראיתי שבחלק העליון של הרדיאטור לכל רוחבו יש נזילה של מי קירור כי רואים ממש את הצבע הירוק הזוהר של זה.

אז לאחר שחודשיים הרכב אצלי ואחרי שכבר החלפתי לו:

1) צלחות, רפידות ותפוחים קדמיים

2) אלטרנטור

3) טיימינג,משאבת מים ונוזל קירור

עכשיו גם נחליף רדיאטור

היכן אתם ממליצים לי לרכוש את הרדיאטור באזור ראשון/חולון/פתח תקווה?

האם זה חדש? מחודש? משופץ?

להחליף לחדש בלבד ,לא שווה לקנות פשוץ או מחודש.

פורסם

קניתי מאבי חלפים ברחובות משאבת מים (200שח), מותחן ורצועת טיימינג (210שח +-) ו 2 גלונים של נוזל קירור של זרקס (60שח לגלון)

את העבודה עצמה עשיתי במוסך ליד העבודה כדי לא להיעדר מהעבודה שלי ולקחו לי 527 שח כולל מע"מ.

פורסם

את הרדיאטור החלפתי בחולון במקום שמתעסק רק עם זה.

KOYORAD תוצרת יפן, חדש + עבודה + החלפת תרמוסטט כטיפול מונע (900שח) + שנה אחריות

הטיפול כלל נוזל קירור אבל מכיוון שרציתי שיהיה לי את אותו הנוזל קירור שקיים כבר במערכת אז עצרתי וקניתי גלון של זרקס בחולון ב 60שח. לא התקזזתי על הנוזל, הרגשתי שזה יהיה כבר קטנוני

פורסם
את הרדיאטור החלפתי בחולון במקום שמתעסק רק עם זה.

KOYORAD תוצרת יפן, חדש + עבודה + החלפת תרמוסטט כטיפול מונע (900שח) + שנה אחריות

הטיפול כלל נוזל קירור אבל מכיוון שרציתי שיהיה לי את אותו הנוזל קירור שקיים כבר במערכת אז עצרתי וקניתי גלון של זרקס בחולון ב 60שח. לא התקזזתי על הנוזל, הרגשתי שזה יהיה כבר קטנוני

מחיר סביר,לא מבין למה צריך היה להחליף טרמוסטט.

במקרה היום נדפק לי טרמוסטט במיצי שהחליפו לבעל קודם את רדיאטור וטרמוסטט במיצי שניה שלי טרמוסטט מקורי של מיצובישי משנת 92 .

לפחות תבקש את טרמוסטט מקורי שלך בחזרה.

פורסם
מחיר סביר,לא מבין למה צריך היה להחליף טרמוסטט.

במקרה היום נדפק לי טרמוסטט במיצי שהחליפו לבעל קודם את רדיאטור וטרמוסטט במיצי שניה שלי טרמוסטט מקורי של מיצובישי משנת 92 .

לפחות תבקש את טרמוסטט מקורי שלך בחזרה.

לקחתי את שלי בחזרה בלי לשאול, זה שלי

• תוכן חדש...