Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון לרכב משפחתי - 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר קרוסאוברים היום עם מערכות בטיחות אקטיביות:

קשקאי : התראה על שמירת מרחק עם בלימה אוטונומית , אורות אדפטיביים, התראה על סטייה מנתיב ,מערכת לזיהוי תמרורים.

פורד קוגה: התראה לשמירת מרחק כולל בלימה אוטונומית ,התראה על סטייה מנתיב כולל היגוי אקטיבי (מרמת גימור טרנד X)

סיאט אטקה:התראה על שמירת מרחק כולל בלימה אוטונומית ,התראה על רכב בשטח מת, התרעת עייפות.

טיגואן : בלימה אוטונומית והתראה הכוללת זיהוי הולכי רגל,התראת עייפות.

סובארו XV : התראה על רכב בשטח מת,בקרת שיוט אדפטיבית ,התראה על תנועה חוצה מאחור,התראה על שמירת מרחק כולל זיהוי הולכי רגל ודו גלגלי, אורות אדפטיביים ,התראה על סטייה מנתיב.(רמת גימור איסייט בלבד).

ASX: התראה מסטייה מנתיב, התרעת התנגשות ובלימה אוטונומית כולל זיהוי הולכי רגל.

מאזדה CX3: בלימת חירום אוטונומית במהירות עירונית ,התראה על סטייה מנתיב.

CX5: משום מה מגיע בכל הגרסאות עם מובילאיי, הגרסה הבסיסית כוללת בלימה אוטונומית.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכחת רק את הפיג'ו 3008 (בגרסת הפרימיום הרלוונטית למחיר שלו):

בקרת שיוט אדפטיבית עם טווחי מהירות מוגדלים ולימיטר

התראה לשמירת מרחק כולל בלימה אוטונומית וזיהוי הולכי רגל ודו גלגלי

התראה על סטייה מנתיב כולל תיקון אקטיבי

התראה על רכב בשטח מת

התרעת עייפות

החלפת אורות גבוהים נמוכים אוטומטית

זיהוי תמרורים

דבר נוסף שלא נחשב לביטוח משום מה אבל חשוב הוא מערכת חיישני החניה הקדמיים והאחוריים של הרכב , בתוספת מצלמת רוורס

שמייצרים הדמיה חיה עילית 360 מעלות על הרכב ועוזרים מאד למנוע פגיעות בחניה.

פורסם

ניסיתי להשאר בגרסאות הבסיס עד כמה שניתן, ה3008 אמור ליישר קו בקרוב גם בגרסאות הבסיסיות.

יש כנראה דגמים שלא עברתי עליהם.

פורסם

נתת דגמים מעניינים כמו cx 5 והטיגואן שהם ג'יפונים מצוינים אבל המחיר בשמיים, למה שלא תבדוק על הספורטאז' שביחס למחיר נותן תמורה מעולה לכסף.

פורסם

החלטתי לרדת מ-3008 וכרגע ההתלבטות היא בין CX5 לטיגואן .

מצד אחד המאזדה מאובזרת יותר , מצד שני המנוע שלה מיושן.

לטיגואן מנוע עדיף אך פחות מאובזרת מהמאזדה.

מתלבט

פורסם
החלטתי לרדת מ-3008 וכרגע ההתלבטות היא בין CX5 לטיגואן .

מצד אחד המאזדה מאובזרת יותר , מצד שני המנוע שלה מיושן.

לטיגואן מנוע עדיף אך פחות מאובזרת מהמאזדה.

מתלבט

מאיזו סיבה החלטת לרדת מה-3008 אם אפשר לשאול ?

עשית עליה נסיעת מבחן? רכב מדהים.

אני הייתי בהתלבטות בדיוק כמוך לגבי הרכב.. בסוף בחרתי ב-3008 פרימיום.

פורסם

הטיגואן מרשים במושב האחורי המרווח ותא המטען הגדול והאפשרות לשנות את היחס בינהם (מושב אחורי נע על מסילה).

המנוע חזק והגיר מתפקד יפה יחסית לדו מצמדי.

אני ויתרתי עליה בגלל תמורה נמוכה למחיר והצעת מחיר שהגיעה לכ-173000 שקל לדגם הפשוט (כל דבר שם מתומחר בצורה מוגזמת ואין שום גמישות מצד אנשי המכירות) + טרייד אין משפיל.

נוסיף לזה מוניטין אמינות לא מזהיר של tsi+dsg (למרות שהגיר בדגם זה הוא המוצלח ביותר שמוצע ע"י היצרן).

מבין 2 המועמדות שלך אני חושב שהייתי בוחר במאזדה (לא היה עדיין כשאני חיפשתי).

למה אתה פוסל את הספורטאז'?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הספוטאז טורבו מתומחר יקר מידי, הגיר סובל מחום יתר, היצרן פתר את הבעיה ע"י העלאת תחום החום המותר על המערכת, לדעתי, עדיף ללכת ליצרן שפתר את מחלות הילדות של המערכות האלה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
מאיזו סיבה החלטת לרדת מה-3008 אם אפשר לשאול ?

עשית עליה נסיעת מבחן? רכב מדהים.

בניגוד לשאר המועמדות פה (ובלי קשר לאיכויות שלהן) ההרגשה כשאתה יושב בפיזו היא שאתה יושב ברכב הרבה יותר יקר ממה שהוא באמת, וזו הערה ששמעתי לא מעט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בניגוד לשאר המועמדות פה (ובלי קשר לאיכויות שלהן) ההרגשה כשאתה יושב בפיזו היא שאתה יושב ברכב הרבה יותר יקר ממה שהוא באמת, וזו הערה ששמעתי לא מעט.

רק אני רואה את הערה הזאת כדבר חיובי ?

אני צריך לשלם 250K כדי להרגיש שאני יושב ברכב יוקרתי ? אם יחליפו את הסמל של האריה בBMW זה יתאים להרגשה שלי?

אני בהחלט מעדיף לשלם מעט ולהרגיש שקיבלתי יוקרה (וזה לא מסתכם רק בהרגשה, המבחני דרך / בטיחות / היסטוריה של מנוע וגיר מעידים על כך)

פורסם

ברור שהתכוונתי לכך במובן החיובי. יש מישהו שהיה מעדיף לסוע ברכב שמרגיש הרבה יותר זול ממה שהוא באמת?

בכל אופן, הרכב היסטרי מבחינת התגובות וההערות שהוא מקבל. ראיתי את זה עם זו של אמא שלי בפעמים שיצא לי לנהוג בה פה ושם, ואני שומע את זה מחבר קרוב שקנה ונגנב מתשומת הלב שהרכב מקבל, גם מבחוץ וגם כאלה שיצא להם לסוע איתו. רק הבוקר סיפר לי שהיה במכון שטיפה הרגיל שלו ואחד מהחבר׳ה שם ששטף את הרכב הבוקר משתגע כל פעם שהוא נכנס איתה ואומר שזה הרכב הבא שלו, תוך כדי השוואה לריינג׳ רובר. ישמע הזוי בעיני רבים אולי, אבל הערה שאני אישית שמעתי כבר לא פעם.

פורסם

לא יודע מי השוואה את ה3008 לריינג'רובר אבל חוץ מ4 גלגלים אין בינהם הרבה במשותף...

אם נקביל אותם לעולם השעונים האחד זה סייקו ב2000 שקל והשני זה רולקס דייטונה.

הCX5 החדשה בעלת תא נוסעים מצויין ובשילוב ריפודי עור בהירים נותנת אחלה הרגשה.

החיסרונות העיריים שלה הן אבזור בטיחות חסר ומחיר ילסית גבוה לתמורה.

הספורטאז 2.0 אורבן טופ נותנת את העסקה הטובה בשוק בשיקלול עלות הרכב (בייחוד אחרי הנחות) לעומת החבילה הכוללת באבזור, בטיחות וסחירות.

יש לה את החסרונות שלה: תא נוסעים שאיננו מרגיש פרימיום, מולטימדיה לא איכותית וכסא נוסע נמוך יחסית שאיננו מתכונן לגובה.

כמו כן הרכב נפוץ מאוד (לדעתי יתרון, למי שמחפש להיראות זה רע) ולדעתי הפרונט מכוער.

אפשרי לקנות ישירות מהיבואן בפחות מ 150 אלף יד 00- שלב זאת עם אבזור בטיחות, אמינות וסחירות מצויינת ולכן הוא המנצח מבחינתי.

ה3008 מצויינת ומאוד מעיניינת, לחובתה מוניטין אמינות לא ברור וסחירות עתידית מאוד אפלה.

כמו כן תנוחת הנהיגה וההגה לא מתאימים לכל אחד.

הטוסון כמעט זהה לספורטאז אבל יקר יותר וחסר אבזור בטיחותי חשוב- לדעתי הייתרון היחיד שלו זה מולטימדיה טובה ומראה טוב יותר.

הסחירות טובה אבל מפסיד לספורטאז בחלילה הכוללת (ובצדק)

מהטיגואן והאטקה הייתי מפחד- בעיקר משירות היבואן ואמינות הגיר אשר לא ברורה.

הפורד קוגה X חזקה ובעלת אבזור בטיחות סביר ובמחיר טוב, מנוע חזק- גיר מסרס ולא חסכונית בדלק (אבל שוב, הרכב יחסית חזק :) )

לכל הסקירה הנ"ל לא הכנסתי גורם משמעותי: איזה מהם הכי "עושה לך את זה" כשאתה מתקרב אליו בחניה- ופה קבור הכלב.

פורסם

אין ספק שפיז'ו הצליחו עם העיצוב של 3008 החדש, הבעיה שלי היא שבמשך 40 שנה שאני עוקב אחרי עולם הרכב, אף פעם הם לא עשו אוטו אמין אחרי הכל 404,תמיד היו תרוצים עם משהו בתחילת שנות האלפיים עם המולטיפלקס אח"כ עם מנועי הפרינס, תמיד היה משהו. ויש לכ ששכבת הצבע שלהם דקה מאוד יחסית, גם במכונית חדשות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
לא יודע מי השוואה את ה3008 לריינג'רובר אבל חוץ מ4 גלגלים אין בינהם הרבה במשותף...

מבין אותך, אבל את ההשוואה שמעתי מספר פעמים (גם פה בפורום) לאיווק, אז כנראה שיש כאלה שרואים שם משהו.

לגבי תא הנוסעים של הCX5 נראה יפה ואיכותי אבל משעמם בהשוואה לפיז׳ו, וממש אין לו את אפקט הוואו שחוזר על עצמו בכל ביקורת על הפיז׳ו, אבל שוב זה עניין של טעם כמובן.

אגב בסיכום ודירוג תאי הנוסעים מתוך מבחן ענק לSUV (ממגוון הסגמנטים) בTop Gear, ה3008 דורגה במקום השני אחרי האאודי Q7 ולפני רכבים כמו הדיסקברי, בנטלי Bentayga, יגואר F-Pace וכו׳...

• תוכן חדש...