Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קילומטרז׳ 90 בהונדה ו-100 ביונדאי.

מחיר 28000 הונדה ו-34000 ליונדאי (את היונדאי אפשר יהיה להוריד אני מאמין כי לוי יצחק אומר 30).

שתיהן יד ראשונה פרטי, טיפול במוסך מורשה (עוד לא ראיתי ספר טיפולים וכו׳). היונדאי ידנית. את היונדאי ראיתי ונסעתי והיא נראית בסדר.

הצורך הוא אוטו משפחתי שיוכל להכיל עגלה בבגאז׳. לדעתי בשתיהן אפשר.

חשוב אמינות ובטיחות מן הסתם.

תודה מראש.

פורסם

הונדה ג'אז 2009 זה לא עם גיר רובוטי חד מצמדי? אם כן - תוותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שתי אלו סופר מיני ולא משפחתיות,אם אתה מחפש משפחתית זה בכלל לא הכיוון- צריך לחפש סיויק/I30 /I30 CW

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שתי אלו סופר מיני ולא משפחתיות,אם אתה מחפש משפחתית זה בכלל לא הכיוון- צריך לחפש סיויק/I30 /I30 CW

זה הכיוון שרציתי בהתחלה אבל הבנתי שהכניסה לחנייה שלי בעייתית ולרכבים באורך 4.5 מטרים אין זווית מתאימה..

לא קריטי לי שאין בגאז׳ ענק. גם בגאז׳ בינוני מספיק. הכי חשוב שתיכנס עגלה לפחות.

פורסם (נערך)

זאת בדיקה של אוטוסנטר , אי אפשר לסמוך עליה. וגם כאן רואים שהרכב חטף גם מקדימה וגם מהצד. נכון שבבדיקה מטעם המוכר זה לא נראות פגיעות עם משמעות בטיחותית, אבל מסחרית כן. ואם תיקחו את הרכב לבדיקה משלכם, יכול להיות שסעיפי התאונות יהיו פחות סלחניים.

יש לרכב רעידות ולא ברור מה המקור שלהן.

גם בבדיקה רשום שאין אחריות לגיר אוטומטי רובוטי ומצמד.

שוב, 2009 זה השנתון הראשון של דור שני בג'אז, היחיד שהגיע עם גיר רובוטי ולא רק רציף. תבדקו זאת שוב מול המוכרים.

אילו היה גיר רציף, לא היו רושמים בבדיקה שום דבר על גיר רובוטי ומצמד. זה גיר לא מוצלח, לא לתפעול ולא באמינות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שים לב אם הרכב מהצורה הישנה - אזי הגיר הוא גיר רציף.

אם הרכב מהצורה החדשה - אזי הרכב הוא רובוטי חד מצמדי - באופן כללי פחות מומלץ.

לגבי התושבות מנוע - זה עסק די יקר ועדיף שיהיו מקוריות - לקחת את זה בחשבון במחיר הקניה.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

• תוכן חדש...