Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוסים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים טובות הייתי בחברה שמיצרית גנרטורים חשמלים ע"י שימוש במימן בקרית אריה. אני לא זוכר את שמה ולא יודע מה עלה בגורלה. אבל היא הציגה שהחזון שלה להפיך תועלת מאשר מנועי הדיזל.

בנוסף סין רצתה להתקדם טכנולוגית, ורצתה לזכות בכפר הכי ירוק של האו"ם (האמת ששמעתי את התחרות הזו דרך החברה), אז אותה חברה פיתחה מנועי מימן לאופנועיים.

אמנם מהנדס שיאשר מוצר כזה, צריך להיות מאוד אמיץ כדי לעשות תקדים, כי מנועי המימן עובדים בלחצים מאוד גדולים, ודליפה הכי קטנה יכול ליצור לפיצוץ.

מאז הביקור, קראתי גם באינטרנט שגם יודנאי מנועים כאלה במוצרים שלהם.

לכן אני מסיק שהאירופאים שמעו על טכנולוגיות יותר יעילות שהוכיחו את עצמם במדינות אחרות, ומבינות שהם בפיגור.

פורסם

תשכחו מהמימן כמקור אנרגיה לרכב שאינו לצרכי תעמולה. יקר מאד, מסוכן ומזהם לפחות כמו טכנולוגיות חשמליות שכן המימן אינו זמין בטבע אלאי מצריך ייצור עתיר אנרגיה.

איני יודע מדוע הטרוליבוסים נעלמים, אבל, בוקי, שים לב שקוי החשמל העיליים הולכים ונעלמים מהערים ועוברים אל מתחת לקרקע, כך משפרים גם בטיחות וגם אמינות באספקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שהתחילו להוריד קווי טרולייבוסים מהסיבה שגם התשתית וגם הכלים דורשים תחזוקה, שאם אין דרישות מחמירות להורדת זיהום אוויר, פשוט לא מצדיקה את עצמה בהשוואה לאוטובוסי דיזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...