Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אנשים עם קומבינות יאתרו את הרכב בעזרת המספר;

רכבים משופרים בצורה בולטת עשויים להיות מאותרים ע"י המשטרה וכו' (מקרים שידוע שקרו).

הגיוני לטשטש וזה לא ייחודי רק לישראל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מתייחס בחשדנות למודעות כאלה אבל זה לא מחייב משהו רע, יש אנשים שחוששים מזיוף של רכב זהה, יש עוד סיבות כאלו ואחרות.

אישית מעולם לא טשטשתי לוחיות של רכבים שמכרתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מניח שזה נובע מכך שמספר לוחית רישוי, על אף שהיא גלויה לכל ברחוב, עדיין בעלת 'לינק'

לבעל הרכב - ואנשים לא מתלהבים שפרטיהם יסתובבו ברחבי הרשת.

תוסיף לזה שרמאים אוהבים לקחת תמונה של רכב של מישהו אחר, לפרסם אותה ביד 2 ולהשתמש בה

למטרותיהם, ותגיע לכך שרבים מעדיפים לטשטש את מספר הרישוי בעלת תמונת הרכב לרשת.

פורסם

לא חשבתי על זה אבל אני גם מחקתי את המספר שלי כשמכרתי רכב, זה עניין של פרטיות. כשרואים רכב למספר שניות על הכביש זה שונה מאשר תמונה שאפשר לקחת ממנה בקלות את המספר. אבל מעולם לא השקעתי בזה מחשבה רבה

פורסם
מניסיון שלי רוב מי שהסתיר היה סוחר.כל מי שלא הסתיר היה פרטי

אני הסתרתי ואני לא סוחר, פשוט ראיתי מודעות של כאלה שמסתירים מניח שזה חוסך בעיות - אחרת סתם לא היו מסתירים

• תוכן חדש...