Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שמץ של הבנה ברכבי שטח אבל בכתבה מהנה מאוד!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא רק שיש v8, יש לו גם דגם SRT, שם חש וואחאד פאנצ׳

בנוגע לקופצניות הטורדנית בגובה המקסימלי, אני מניח שהסטינג הזה הוא רק למעברי סלעים קשים ואיטיים אה-לה-טראייל.

לא. ממש לא. ה'בעיטות' מהמתלה האחורי הוא בנסיעה איטית רגילה. בזחילה על סלעים המתלה מתפקד היטב ומגיב בזמן.

ההתרשמות שלי מהכתבה לגבי הרכב היא שהוא עושה הכל לבד וכאילו כל בנאדם שאין לו מושג בנהיגה בשטח יכול לצלוח איתו כל מסלול שירצה. האומנם?

אין תחליף לנסיון בנהיגת שטח. הרכב לא יודע לבחור נתיב ולא יודע להחליט לבד איפה להניח כל גלגל.

זו מערכת לסיוע בנהיגה שעובדת נפלא. אתה עדיין צריך לדעת לנהוג בשטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודע איך זה בג'יפ אבל במכוניות אחרות עם מתלי אוויר יש מצב ביניים שמשאיר מקום לשיכוך מהמורות בשטח שיותר נמוך. בדיוק בשביל תנועה בדרך לא סלולה במהירות מעל 30 קמ"ש. במרצדס הוא גם עובר לבד למצב זה כשעוברים את המהירות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...