Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הכנסתי את הרכב (פיגי׳ו 107, שנת 2012) למוסך מורשה יבואן לפני כחודש כי המזגן הפסיק לקרר בהדרגה. הטיפול שביצעו כלל הכנסה של גז חדש עם חומר לגילוי דליפה וביקשו שאחזור בעוד כמה שבועות לגלות מהיכן הדליפה.

היום חזרתי לטיפול שני ונאמר לי שהמעבה דולף. שאלתי אם זה משהו שאפשר לתקן ואמרו שצריך להחליף את החלק.

מקורי 1470, תחליפי 1000, לא כולל עבודה ומעמ.

1. ברור לי שאף אחד כאן לא ראה את הרכב ולא יכול לתת חוות דעת אמיתית, אבל מהנסיון שלכם עם בעיות דומות, האם באמת אי אפשר לתקן נזילה וצריך להחליף חלק של 1500 ש״ח? יש טעם ללכת למוסך אחר, לא מורשה, שמתחמחה במזגנים ולראות אם יהיה אפשר לתקן את הבעייה בלי ההחלפה?

2. המלצות למוסך כזה באיזור ת״א?

3. בהנחה ובאמת צריך להחליף - המחירים הגיוניים?

עוד משהו קטן - אני לא בקיא במחירי מילוי גז, אבל 334 ש״ח לפני מע״מ נחשב המון, נכון?

תודה,

צח

פורסם

המחיר לחלק סביר ועדיף ללכת על המקורי

המחיר למילוי גז נשמע כמו מוסך מורשה אצל לא מורשה יבואן עולה בין 100 ל200 אבל זה אנשים שבדרך כלל ממלאים גז ולא מחפשים דליפות

אם אתה מתכוון להישאר עם האוטו תעשה את זה במורשה יבואן תבקש לפני הצעת מחיר ותשאל כמה הנחה אפשר לעשות

פורסם

לא מדובר בתקלה משביתת רכב ואני גם לא רואה שום הגיון להיגנס עם רכב בן 5-6 למורשה ולמה ?

כי לא רחוק ממך יש מוסכים מומחים כמו גבע ושאפט שבעבודה יהיו כנראה זולים יותר (אל תדאג במורשה יקרעו אותך) ואם בא לך להתפנק בטיול לחולון אז "אורן שירותי רכב" הוא גם אופציה מעולה.

כל המוסכים הלו מתמחים ברכבים צרפתיים ולא נופלים במקצועיות שלהם ממורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

להחליף מעבה זה כמו להחליף רדיאטור. עשיתי זאת בעצמי. הלכתי רק למילוי גז.

וכן, יש בנידודים שמרתכים דליפות במעבה, בתלוי במיקומן.

כמה זמן זה מחזיק - שאלה נפרדת.

פורסם
להחליף מעבה זה כמו להחליף רדיאטור. עשיתי זאת בעצמי. הלכתי רק למילוי גז.

וכן, יש בנידודים שמרתכים דליפות במעבה, בתלוי במיקומן.

כמה זמן זה מחזיק - שאלה נפרדת.

אז בעצם אני מבין שדליפה מהמעבה מחייבת החלפה שלו? (אם לא הולכים על קומבינה כמו שתיארת...)

יש איזה סיבה שיכולה לגרום לחלק להתפרק כבר אחרי 5 שנים?

פורסם

אין שום היגיון לבצע את זה במוסך מורשה - כי הם בדרך כלל שולחים את העבודה למזגניסטים אחרים באיזור.

ממליץ לך להתקשר לעמוס מזגנים לשאול כמה זה יעלה.

פורסם
אין שום היגיון לבצע את זה במוסך מורשה - כי הם בדרך כלל שולחים את העבודה למזגניסטים אחרים באיזור.

ממליץ לך להתקשר לעמוס מזגנים לשאול כמה זה יעלה.

באוטו שלי פירקו במורשה אצלהם על ידי החשמלאי הסיבה שאני ממליץ על מורשה זה בגלל שהם כבר פירקו כמה דשבורדים כאלה ולא ישברו דברים בדרך

פורסם
באוטו שלי פירקו במורשה אצלהם על ידי החשמלאי הסיבה שאני ממליץ על מורשה זה בגלל שהם כבר פירקו כמה דשבורדים כאלה ולא ישברו דברים בדרך

אם הבעייה אכן במעבה - המעבה נמצא בחזית הרכב, צמוד לרדיאטור. לאנשי מזגנים יש לא מעט ידע ונסיון עם מגוון רחב של רכבים, וגם אם הבעייה אכן הייתה ביחידה הפנימית, במקרה הנ"ל מדובר ב 107 שהדשבורד שלה הוא אחד הפשוטים והבסיסיים ביותר לפירוק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...