Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הגעתי למסקנה שלאן שלא אלך לא אקבל שירות ראוי. הספקתי לעשות סיבובים דרך כל החברות, בסוף חזרתי לפרטנר שנתנו לי את החבילה הטובה ביותר לצרכי. אבל משירות הלקוחות המעולה של אורנג' מימי האצ'יסון לא נותר אפילו השם.

לגבי נטפליקס - יש לי שתי בעיות. האחת היא חיבור אינטרנט בעייתי ביותר (מקווה שיסתדר בימים הקרובים עם החיבור להוט), האחר הוא אשתי שאינה מוכנה להפרד מ"יס". וכיון שהיא צרכנית הטלויזיה העיקרית בבית על פיה יישר דבר.

הנקודה שלי היא שיש הרבה שיקולים בבחירת ספקי השירות, גם אם הם גורמים צריכה מוגברת של פראמין.

את גולן עזבתי בגלל שירות טכני לא קיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאיזה שירות טכני אתה מתכוון?

איזה עוד שירות אתה צריך מחברת סלולר חוץ מאתר אינטרנט שבו לבד מתחברים, עוברים בין חבילות ומתנתקים ומפעילים כל מיני שירותים לבד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תרמית נוספת בסגנון, הפעם של כל מיני גורמים עלומי שם - מתקשרים ומודיעין שנגמרה האחריות למקר או מכונת הכביסה או איזה מכשירי חשמלי אחר. כאשר שואלים באיזה מקרר מדובר הנציגים מתחילים לגמגם.

ועוד בהודעה מוקלטת. אפילו לא טורחים לשים אדם שיגיד לך את זה בפנים, נותנים לאיזה משיבון לעשות עליך מכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, גם בזה נתקלתי. אני מעדיף לטרוק את הטלפון בפרצוף של נציג אנושי, זה עושה לי יותר טוב על הלב. תשאל את המטרידים של "גיאוחרטוגרפיה" שהם היחידים שעדיין מתקשרים לקו הבזק שלי. אפילו החם שלי למד להתקשר לניידים, לקח לי בערך 15 שנה להרגיל אותו לעניין.

בובי - זה היה לפני קרוב ל-5 שנים, מספר חודשים לאחר שגולן עלתה לאויר. היתה איזו בעיה בגלישה - כבר איני זוכר פרטים - והחבר'ה שלי התגייסו, אז העברתי אותם לתוכניות חיילים בסלקום ופלאפון ואחר כך עברנו גם בהוט מובייל (סה"כ דווקא היו בסדר) ו-012, ובסופו של דבר חזרנו לתכניות ועדים (חבר וארגון המורים) במותג הראשי של פרטנר. להגיד שאני שבע רצון - ממש לא, היתה לי בעיה עם חיוג לחו"ל שלקח כמה ימים עד שנמצא הגורם, איזה נתון לא מעודכן בחשבון שיחות בינלאומיות עתיק ב-012 שכבר שכחתי מקיומו, וששוייך לאחד מקוי הטלפון כאשר חזר לפרטנר אחרי הסיבוב בכל החברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלי התקשרו מהחברה שיש לי בה ביטוח חיים\סיעודי\עוד בולשיט.

אמרו לי שהשתנו קצת תנאי הפוליסה ושהם מעלים לי את הכיסוי.

שאלו מליון שאלות כולל השאלון הרפואי שלהם ואז הוא אומר שמעכשיו אני משלם כמות מסוימת.

אמרתי לו שזה 150 שקל יותר ממה שאני משלם כיום והוא אמר שאני חייב לאשר, אז אמרתי שאני לא מאשר שום דבר ושלחתי אותו לקיבינימאט.

מי ביקש מכם בכלל להעלות לי את הכיסוי?

פורסם

לדעתי truecaller זו האפליקציה החשובה ביותר שיש כיום, בזכותה מתעצבנים הרבה פחות ודווקא ההודעות האדומות עם כיתוב "נוכלים... לא לענות" מעלות חיוך ואת מצב הרוח.

חבל מאוד שהגענו למצב בו עדיף לסנן 95% מהשיחות ביום .

• תוכן חדש...