Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקשרה אלי נציגה של חברת הוט ואמרה שבשכונה שבה אני גר יש בעיה לספק 100 מגה והם מעבירים את כולם באותו מחיר ל200 מגה. שאלתי אותה מספר פעמים אם המחיר שאני משלם לא ישתנה היא אמרה שהוא לא ישתנה וישאר בדיוק כמו שהיה והיא גם אמרה את הסכום שאני משלם.

אחרי סיום השיחה נזכרתי שבעצם לפני יותר מחצי שנה הם הורידו לי את המחיר והסכום שהנציגה אמרה גבוה ב20שח מהמחיר ששילמתי.

לאחר בירור עם נציג אחר התברר שאין שום תקלה בשכונה שלי, הוא החזיר את התוכנית לקדמותה ואמר שידווח על המקרה למנהל שלו.

פשוט בושה איך הם מרשים לעצמם להתנהג...

פורסם

לא ברור למה אנשים עדיין מתחברים להוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תוצאה של הקטנת ראש מצד החברה והגדלת ראש מצד המוקדנים, רובם עובדי קבלן, שהפרנסה שלהם תלויה בעמידה ביעדים בלתי אפשריים שהטילה עליהם החברה.

הגישה הרווחת במשק זה שנציגי החברה באים למוקדנים בגישה של "תביאו לנו כסף, לפחות סכום X, אבל איך תגייס את הכסף זה לא עניין שלנו ואנחנו לא רוצה לדעת, לא תביא, נזרוק אותך לרחוב ונביא אחד שכן יביא".

וזה לא רק הוט, כמעט כל חברה היום מאמצת את הגישה הזאת, כולל שוטרי תנועה שדורשים מהם מכסת דוחות, אז אתה מוצא אותם מסתתרים כמו גנבים מאחורי פינות וכו'.

Caveat emptor, תתחילו להפנים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

ואדים - יש אנשים שאין להם ברירה אחרת.

בשכונה שלי בזק מספקים 15 מס"ש תאורטיים, אצלי בבית זה 10 ביום טוב.

פארטנר נותנים שירות מצויין על בסיס תשתית סלולרית, אבל בחודשים האחרונים ה-500 ג"ב לא מספיקים לי. יש לי סיבות לחשוד באיזה בעיה בפרטנר (עד לפני 3 חודשים לא גירדתי את הגבול של החבילה) אבל בחברה טענו שהכל תקין.

שלשום היה אצלי מתקין של הוט, לא מצא את קופסת החיבורים ואמר שצריך לחצוב בקירות. כמובן שלא הסכמתי. הבוקר השכן הראה לי רת קופסת החיבורים שבגינה האחורית. אתקשר אליהם מחר ואתחבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוץ מהמקרה החד פעמי הזה אני מאוד מרוצה מהוט.

כשצריך אותם הם עונים מאוד מהר, מהירות האינטרנט יציבה, איכות השידור של הערוצים מצוינת וגם המחיר זול מהמתחרים.

אני משלם על 100 מגה (כולל ספק), כול הערוצים וטלפון בלי הגבלה 269 שח.

רק צריך לזכור לשלוח להם פקס דרך אתר נתק סוף כול שנה כדי שלא יעלו את המחיר

פורסם
חוץ מהמקרה החד פעמי הזה אני מאוד מרוצה מהוט.

כשצריך אותם הם עונים מאוד מהר, מהירות האינטרנט יציבה, איכות השידור של הערוצים מצוינת וגם המחיר זול מהמתחרים.

אני משלם על 100 מגה (כולל ספק), כול הערוצים וטלפון בלי הגבלה 269 שח.

רק צריך לזכור לשלוח להם פקס דרך אתר נתק סוף כול שנה כדי שלא יעלו את המחיר

נשמע טוב.

כולל VOD? כמה טלויזיות?

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם הוט לפני שנתיים וגם פרסמתי פה..

רק לציין, כל נושא השיווק בהוט מזמן הופרט ונמצא בידי שלל קבלנים קיקיוניים וחברות טלמרקטינג.. אין להוט עצמם יותר מידי קשר לתעלולים הללו ופעם אחרונה שהתלוננתי על משהו דומה התייחסו לתלונה ברצינות.. אם כי אין לי מושג כיצד זה טופל בהמשך.

סך הכל אין להוט אינטרס לפגוע במוניטין שלהם בשביל בונוס של 20 שקל לאיזה נציג טלמרקטינג

יום טוב גם לך

פורסם

כן, כמו שאמרו כבר, זה שזה "נפל" על הוט לא אומר הרבה. אני מקבל כאלה שיחות ממוקדים של פלאפון, גולן, הוט, יס, בזק, סלקום, קופ"ח כללית, הראל ביטוח, מנורה מבטחים.

חסר רק שיתקשרו גם משופרסל וגן חנה ואני סוגר את כל האלבום של הנאדירים... :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לא ברור למה אנשים עדיין מתחברים להוט

אני חושב שזה מאוד אינדיבידואלי, הפרט לא מעיד על הכלל.

חוץ ממחיר גבוה, אני מחובר אליהם כבר כ-15 שנה (מאז שהתחיל האינטרנט המהיר בארץ 2002/3).

ובסה"כ אני מרוצה.

אני מתאר לעצמי שגם בבזק לא הכל מושלם.

מבחינתי הטלוויזיה הרב-הערוצית, זה בזבוז כסף טהור כשהכל אם לא הרוב זמין באינטרנט.

עידן פלוס + אינטרנט ושלום על ישראל, אני לא חושב שצריך יותר מזה.

פורסם

גברת מצליח הגיעה גם אלי..

היום קיבלתי שיחה מהוט. לרוב אני לא עונה למספרים לא מוכרים עד שtruecaller מאשר לי שזה לא ספאם, הפעם עניתי בלי לחשוב כי המספר היה מאוד דומה לעבודה של אמא שלי.

הגברת הודיעה לי שמהירות האינטרנט שלי עולה ל200 מגה ודרשה לדעת את פרטי הספק על מנת שתוכל לעדכן גם אותו.

בשלב הזה סרבתי לתת את פרטי הספק ושאלתי האם ניתן להשאיר את המהירות כפי שהיא. היא לפתע נשמעה מבולבלת וגימגמה שכן. דרשתי שהכל ישאר ללא שינוי, כולל המהירות והמחיר.

אני מקווה שאני אזכור לעקוב אחרי החשבונות ולוודא שאכן אין שינוי (זה חשבון של ההורים, לא שלי)..

יום טוב גם לך

פורסם

עבדתי בהוט.

כשמצפים ממך לעמוד ביעד של 8-10 שיחות לשעה, מה שאומר מינימום של 56 שיחות ליום, כאשר בכל שיחה אתה צריך לנסות לדחוף משהו חדש, להוסיף חבילה או ערוץ וגם לאכול קללות של החיים (איזה לקוח עצבני לא יקלל?) אז זה מה שקורה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תרמית נוספת בסגנון, הפעם של כל מיני גורמים עלומי שם - מתקשרים ומודיעין שנגמרה האחריות למקר או מכונת הכביסה או איזה מכשירי חשמלי אחר. כאשר שואלים באיזה מקרר מדובר הנציגים מתחילים לגמגם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

להוט יש את שירות הלקוחות הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. ביום שישי הייתי במשך שעות בהמתנה לקבל נציג ואחרי זה שיחזרו אלי בגלל תקלה טכנית אצל הורי. שלא לדבר על הממשק הלא ידידותי של הממירים החדשים שלהם.

אני התנתקתי כמה שאפשר מכל מחברות התקשורת הישראליות הותיקות, נמאס מכל הטעויות בחשבון שתמיד הן בצורה מאוד מחשידה לטובת החברה ולרעת הלקוח, איכשהו את הטעויות שהם מפסידים מהן הם מצליחים ב 100% מהמקרים למנוע בזמן, מעולם לא שמעתי על טעות לטובת הלקוח.

גם נמאס מציגים תחמנים שמנסים לעבוד ולרמות את הלקוחות ואחרי אם מתלוננים החברה דבר ראשון מנסה להתחמק ולנפנף את הלקוח ולטעון שאין שום בעיה ובסוף טוענת שזאת טעות נקודתית של הנציג. זה תירוץ סופר מעצבן כי מבחינת הלקוח הנציג הוא החברה כי זה לא שכל אחד יכול להרים טלפון למנכ"ל ולברר את כל הפרטים.

שלא לדבר על הזמן המבוזבז שמבלים בריבים עם הנציגים שלהם.

ברגע שהיתה אלטרנטיבה ישר עברתי לחברה אחרת, לא מהחברות הותיקות והידועות לשמצה. עדיף חברה עם ממשק אינטרנטי טוב שניתן לעשות את הכל לבד בלי נציג.

עברתי לגולן בסלולר ולנטפליקס בטלויזיה ועשיתי את הכל לבד באינטרנט בלי מעבר דרך נציגים תחמנים ולטריפל סי באינטרנט. הכל עם מחיר חודשי קבוע ועד עכשיו לא היו לי אף פעם טעויות בחשבון ושיחות מכירה מנציגים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • תוכן חדש...