Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז ככה...

נכשלתי בטסט פעם שניה, לקחתי כ50 אם לא יותר שיעורים, אני בן 32 אז אני לא ילד מתלהב ולא נוסע במהירות אלא בזהירות.

אני מרגיש שאני נוהג די טוב כי המורה בקושי מעיר לי ואני כמעט ולא עושה טעויות בשיעורים עצמם.

בקיצור אני די מתחיל להתייאש כי בטסט האחרון הרגשתי שהלך לי מצויין אבל משום מה נכשלתי שוב.

המתחים הנפשיים פלוס העלות הכספית הגבוהה בטח שלא מועילים לי והייתי מעדיף לסיים עם זה כבר.

כדאי להחליף מורה אולי?

כדאי לקחת מעט שיעורים עד הטסט הבא? פשוט העלות ממש מתחילה להכביד עליי...וזה יכול לקחת כחודש חודשיים אם לא יותר.

למישהו יש טיפים בנושא או עזרה כלשהי?

מרגיש מיואש לחלוטין.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית לא חושב שזה קשור להחליף מורה, אתה כנראה לא נוהג די טוב,

אל תיקח את זה אישית - אף אחד לא נוהג טוב בשנה-שנתיים-שלוש (מינימום) הראשונות.

טסטים זה גם המון מזל לדעתי, תתנחם בזה שכל אחד שלא עבר טסט ראשון היה איפה שאתה והרגיש מה שאתה מרגיש, באמת שאין לך מה לדאוג.

פורסם

מה הסיבות שבגללן נכשלת? אם זה דברים שהמורה לימד אותך ואתה לא עשית טוב אז המורה לא אשם פה..

אם הוא בכלל לא לימד אותך והטסטר הכשיל אותך על זה אז כן המורה לא מתאים.

בכל מקרה אתה תמיד יכול לקחת שיעור אחד עם מורה אחר כדי שיבחן את הרמה שלך.

תנסה לבוא לטסט הבא בגישה חיובית,תחייך לטסטר,תגיד בוקר טוב,תעשה הרבה הצגה,כל הסתכלות במראות תוודא שאתה מזיז את הראש כדי שהטסטר ישים לב שאתה מסתכל.

תשדר ביטחון ותן לטסטר להיות רגוע בקשר לנהיגה שלך.

בהצלחה

פורסם
אבל משום מה נכשלתי שוב.

50 שיעורים לגמרי צריכים להספיק כדי לדעת לנהוג. אני חושב שכדי לייעץ חשוב לדעת:

1. מה המורה אומר?

2. על מה הכשילו אותך?

3. למה נכשלת? טעית? היית לחוץ מהמצב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

50 שיעורים + שני טסטים והמורה בקושי מעיר... תחליף מורה. מנסיון.

יש מורים שבאמת מלמדים נהיגה, ויש כאלה שיושבים באוטו ושומרים שלא תיכנס בשום דבר תוך כדי איסוף התלמידים הבאים.

פורסם

תרשה לי לנחש :המורה עסוק לעיתים בטלפון לדבר עם חברים ,מכרים או תלמידי נהיגה במקום להתרכז בך... ובדרך אתה משמש גם נהג הסעות לאסוף את התלמיד הבא

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על מה נכשלת?

אם המורה לא מדריך אותך איך להשתפר, תחליף אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, זה לא כזה נדיר לעבור רק טסט שלישי (או אפילו אחרי).

אני גם לא יודע איך רשמית בוחנים אותך, אבל מהזכרון שלי מלפני 15 שנה, זה מבחן של 0 או 1, שזה די מפגר (בהנחה וזה באמת עובד ככה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שבוע שעבר היתה כתבה בערוץ 10 אאל"ט על כל תופעת הטסטים.

טסטרים שמכשילים בכוונה, המתנה ארוכה לטסט, ואפילו כאלה שמבקשים כסף בשביל להעביר.

אי אפשר לעשות עם זה משהו - ייתכן שבאמת עשית טעות, וייתכן שלא. כיום שיעורי נהיגה זה משהו כמו 120-125 ש"ח לשיעור עד כמה שידוע לי. כפול 50 שיעורים וזה כבר מצטבר לסכום מכובד מאוד.

פורסם

לא כזה סכום רציני...

זה פחות ממה שהוא ישלם ביטוח כנהג חדש בשנה.

פותח הנושא. במידה ותרצה לעבור מורה קח בחשבון שיש זמן הסתגלות לרכב החדש ותצטרך לקחת 10-20 שיעורים לפחות כי מורה לא יקח אותך ל3 שיעורים וטסט.

אתה לא כותב על מה נכשלת. בכל מקרה טסט שני זה חרטא. במידה ואתה נכשל בגלל לחץ, יהיה בסדר בסוף כולם עוברים. במידה ואתה נכשל כי המורה שלך עסוק בכל דבר בעולם פרט ללמד אותך תעבור מורה כמה שיותר מהר.

פורסם

מכיר אנשים שעברו בטסט ששי ויותר.

זה תלוי בבוחן לא פחות, ואפילו יותר, מאשר בנבחן. וכמובן שצריך מזל שלא יהיה איזה הולך רגל שיבהיל את הבוחן וזה יבלום יחד אתך ויכשיל אותך.

התייחס לטסט כאל רולטה. בסוף תצליח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, אל תתיאש, זה תהליך, והתהליך לוקח זמן (וכסף) - אז קח נשימה עמוקה, הרגע, ותתמקד במטרה.

עכשיו, יש כמה גורמים שמשפיעים על היכולת לעבור טסט וחלקם אינו קשור ליכולת הנהיגה שלך - אז קח את זה בחשבון.

לעניין החלפת המורה ויכולת הנהיגה שלך, היות ולא רשמת במפורש על מה בדיוק הכשילו אותך, ומה המשוב שקיבלת מן הבוחנים, אוליי זה מהלך שכדאי לך לעשות - גם אם לשיעור אחד או שניים.

החלפת המורה שלך לשיעור אחד או שניים, יאפשרו לך לקבל משוב מצופה מהצד (שכנראה גם הוא לא חף מאינטרסים עצמיים) וכך תדע היכן עומדת יכולת הנהיגה שלך.

אני יכול לספר לך שחברה טובה לא הצליחה לעבור טסט רביעי, ואין לה מושג למה כי המורה שלה היה אומר לה שהיא נהגת מצויינת.

בדרך לא דרך יצא לי לראות את הנהיגה שלה, והרשיתי לעצמי להגיד לה שהיא לא נהגת טובה, ושהיא לא שולטת ברכב בכלל, ושכדאי שתחליף מורה. לאחר שמצאתי ביחד איתה מורה שהיא סומכת עליו, ואני יכול לערוב לכך שאין לו אינטרס כלכלי - היא החליפה מורה, ותוך כמה שיעורים בודדים עברה טסט.

כאמור, בקש המלצה למורה אמין (רצוי כזה שמלמד לנהוג ולא לעבור טסט), בקש איתו שניים שלושה שיעורים, וראה מה מצבך עפ"י חוות דעתו - ושם תדע איך לפעול.

• תוכן חדש...