Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי... תודה לכולם על התשובות!

קראתי אחת אחת...

אז ככה...

אגב אני מאיזור המרכז ומשום מה שוייכנו לאיזור צפון, והבוחנים האלה ידועים כמכשילים סדרתיים, מאז שהם כאן אחוזי העוברים ירדו מ30+ לבערך 17% בן לילה!.

זה פשוט עוול מה שהם עושים.

סליחה על המגילה.

תעשה הכל על מנת להבחן במרכז, היתה אכן תוכנית והראו מספרים הזויים של כישלונות מול הצלחות וכשלונות במרכז.

התוכנית היתה כזכור לי לפני כשבועיים

http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1263234

והכי חשוב בהצלחה

קובי

:-)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
היי... תודה לכולם על התשובות!

קראתי אחת אחת...

אז ככה...

בראשון נכשלתי כי הייתי מתוח

בשני הסיפור היה אחר לגמרי

הכל התחיל מזה שרציתי להיות ראשון וגם התלמיד השני, אמרנו שנעשה הגרלה.

זה אולי ישמע קטנוני מצידי, אבל הוא נתן לתלמיד הראשון לבחור את הצד של המטבע ראשון, אותו צד שהרגשתי שיזכה אבל בגלל שהוא שאל אותו ראשון אז נאלצתי לבחור בצד השני, הפסדתי כמובן וכבר התבאסתי מכל הטסט.

בקיצור הוא נבחן ראשון, והיה לו את הטסט הכי קל בהיסטוריה!90% מהזמן נסע בקו ישר, וגם הטסט שלו היה הרבה יותר קצר.

המסלול שלי היה פי כמה וכמה קשה וארוך.

והבוחנת רק חיפשה להכשיל אותי.

רכב חנה בצד ופתאום פתח את הדלת בלמתי, *אחרי* כמה שניות שבלמתי והייתי בשליטה מלאה היא הפקיעה את השליטה מידיי שלא לצורך בכלל כי אני יודע לצאת ממצבים כאלה.

לגבי שאר הדברים? פשוט שקרים והמצאות ודברים שלא נבראו...

חבל לי לבזבז אנרגיה על זה.

אגב אני מאיזור המרכז ומשום מה שוייכנו לאיזור צפון, והבוחנים האלה ידועים כמכשילים סדרתיים, מאז שהם כאן אחוזי העוברים ירדו מ30+ לבערך 17% בן לילה!.

זה פשוט עוול מה שהם עושים.

שילמתי קרוב ל10,000 ש"ח כבר כולל הכל ומצבי הכלכלי לא מזהיר בכלל.

זה נורא נורא מייאש כי אני יודע בוודאות שרמת הנהיגה שלי מספיקה כדי חעבור טסט ומעברלזה...

לגבי המורה, הוא נורא קפדן, אבל קפדן יתר על המידה , וזה איפשהו לרעתי!

סליחה על המגילה.

להתבאס על זה שיצאת שני זה שטויות וזה שלא קיבלת לבחור ציור על המטבע זה שטויות.

בנוגע לטסט - טסט זה הצגה לצערי זה לא בודק את רמת הנהיגה אלא האם אתה שחקן מספיק טוב ומסוגל להראות לטסטר שאתה יודע לנהוג.

הרי בטסט לא בודקים מה עושים במצבי חירום וכדומה, לכן זה חשוב שתפנים את זה ותבוא בגישה הנכונה אל תהיה צודק תהיה חכם(זאת גם הגישה לנהיגה בכללי), זה שהסיטואציה תחת שליטתך זה לא מעניין אף אחד אתה לא היית צריך להיכנס אליה מלכחתחילה או לצאת ממנה כמה שיותר מהר. וזאת סיבה לגיטמית להכשיל תלמיד הם רוצים ממך להראות נהיגה בסיסית לא יותר.

שקרים והמצאות? הקפדה יתירה של המורה? לפי דעתי אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה על הכביש וחכם יותר מהמטסטר ומהמורה שלך.

ייתכן ואתה הנהג הכי טוב שהיה על הכביש אבל בשביל לעבור טסט אתה צריך לשחק לפי החוקים שלהם.

אני מתנצל אם פגעתי בך אבל זאת דעתי וההתרשמות מהדרך שבא כתבת את הדברים.

עריכה אחרונה על ידי red1
פורסם

יש אנשים שנלחצים מהטסט.

אבא שלי התחיל ללמוד נהיגה בגיל 40 בערך. האיש היה נבחן גרוע מאד (לא רק בנהיגה, גם במבחנים מקצועיים - ומדובר במי שבסופו של דבר נהיה אחד מבעלי המקצוע המובילים בארץ בתחומו) . נכשל בטסט שוב ושוב, עד שיום אחד באמצע שיעור המורה שלו לקח טרמפיסט במושב האחורי. אחרי 15 או 30 דקות נהיגה הגיע למשרד הרישוי וזכה ברשיון. מה שאפשר לו לעבור היה העובדה שלא ידע שהוא במבחן.

אבל זו ישראל של 1964, והיום הדברים יותר מסודרים. אין לך ברירה, נסה שוב ושוב עד שתצליח. נכון שמדובר במעמסה כלכלית, אבל הברירה האחרת - להיות תלוי באחרים (תחב"צ, חברים ובני משפחה) זה גם לא תענוג גדול. נשום עמוק וסע בדרכים טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתנחם בעובדה שהשכנה שלי הוציאה רישיון בגיל 55,

ולא התייאשה למרות שנדרש לה כתרי''ג שיעורים וח''י טסטים,

את הזמבורה היא חטפה אחרי שעלתה לכביש,

מייד על החודש הראשון דפקה 3 רכבים בחניה,

(מצאה לה עם מי להתעסק,השכן הפדנט שמלטף כל בוקר את הרכב שלו חח)

ואח''כ הרכב שלה התדרדר לתהום,שכחה בלם יד, ועל הדרך

גם דפקה תחנה עירונית חח

היום היא נוהגת למופת, ובאמת עם כל הציניות כל הכבוד לה.

פורסם

פות"ש רק לידיעתך הטלת מטבע נחשבת לפעולה עם רמת אקראיות גבוהה. אז לא היית צריך להתרגש מה שכנראה השפיע לך על התוצאה הסופית. קח את זה באיזי ואל תתקרב למכוניות חונות. אישית אני אוהב לנסוע באמצע הכביש במידה וניתן.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אני הולך להיות בוטה, אבל אני חושב שיש לי להגיד דברים מועילים.

ואני אתחיל מהשורה התחתונה: תפסיק לספר לעצמך את התירוצים שאתה רוצה לשמוע ותתחיל להסתכל למציאות בעיניים.

ואני אפרט...

בראשון נכשלתי כי הייתי מתוח

בראשון נכשלת כי הטסטר מצא בעיה בנהיגה שלך.

מה היתה הבעיה?

על מה הכשיל אותך?

האם צדק?

זה אולי ישמע קטנוני מצידי, אבל הוא נתן לתלמיד הראשון לבחור את הצד של המטבע ראשון, אותו צד שהרגשתי שיזכה אבל בגלל שהוא שאל אותו ראשון אז נאלצתי לבחור בצד השני, הפסדתי כמובן וכבר התבאסתי מכל הטסט.

בקיצור הוא נבחן ראשון, והיה לו את הטסט הכי קל בהיסטוריה!90% מהזמן נסע בקו ישר, וגם הטסט שלו היה הרבה יותר קצר.

המסלול שלי היה פי כמה וכמה קשה וארוך.

והבוחנת רק חיפשה להכשיל אותי.

רכב חנה בצד ופתאום פתח את הדלת בלמתי, *אחרי* כמה שניות שבלמתי והייתי בשליטה מלאה היא הפקיעה את השליטה מידיי שלא לצורך בכלל כי אני יודע לצאת ממצבים כאלה.

לגבי שאר הדברים? פשוט שקרים והמצאות ודברים שלא נבראו...

חבל לי לבזבז אנרגיה על זה.

כן, זה קטנוני.

מה שחבל לבזבז עליו אנרגיה הוא התעסקות בגורלות של הטלת מטבע, קיטור על המסלול שלא עשית, וטענות שהבוחנת דווקא מחפשת אותך. סלח לי, הקוסמוס לא מחפש לדפוק דווקא אותך, וכדאי שתסתכל על העובדות ולא על איך היקום קם עליך לכלות בך זעמו ולהכשיל אותך.

הבוחנת לא הגיבה "שניות" אחריך, ואם היא הגיבה שניות אחריך, זו מסיבה אחרת לגמרי. שניות זה פרק זמן ארוך מאוד בנהיגה. אם תספר בדיוק מה היה המצב בגינו היא לקחה לך את ההגה מהידיים, אז נדע אולי להבין למה היא עשתה כן. אם אתה רוצה להבין למה אתה נכשל, חשוב להבין את זה, לא להתעסק בגורלות.

לכן גם חשוב לפרט את הסעיפים האחרים שנכשלת בגינם.

אם אתה לא תעסוק בביקורת על הנהיגה שלך ותנסה לתקן את מה שצריך, הסיכויים שלך לעבור טסט אכן לא טובים. בלי זה אפילו אי אפשר להתחיל להבין אם המורה שלך הוא בכלל הבעיה. כרגע הבעיה היא שאתה לא במצב בו אתה מנסה ללמוד, אתה במצב בו אתה מנסה מצדיק את כל מה שאתה עושה (או מתרץ) ולא מסתכל עניינית על איך אתה נוהג ומה אפשר לשפר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יסוד של החשיבה שלך שגוי, אתה פשוט מחפש את הסביבה,

במקום לבדוק ולבקר (מלשון ביקורת) את עצמך.

לדוגמא, למרות שעבר זמן רב,

אני זוכר את עצמי חוזר אחרי שיעורי נהיגה,יושב בכסא ומשחזר

שוב ושוב את הטעויות שעשיתי ומתקן אותן,כמו סימולציה כזו,רק

שוב ושוב ושוב כאשר אתה רגוע בבית,פשוט תתרכז בטעויות שלך

ותתרכז בעצמך ולא במטבע או שטויות,

עד היום אפילו אני עושה את זה ובודק ומבקר (מלשון ביקורת) את עצמי כי נהיגה אתה תמשיך

ללמוד גם אחרי שהרישיון ישב בכיסך אחר כבוד,

ואתה יודע מה עברתי טסט ראשון ללא שום בעיה למרות שלא היה בוחן קל אלא רק

בגלל שהתרכזתי בעצמי ולא בסביבה.

תלמד ותתרגל, תנשום עמוק, תגיע לרכב תכוון מראות,תפגין ביטחון,

ותתרגל בבית טעויות,תאמין בעצמך!

טסט הבא אתה עובר,ואם לא אז מקסימום הבא וכו'.

בהצלחה, ומצטער שביקרתי (מלשון ביקורת) אותך, קח את זה כביקורת בונה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...