Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צהרים טובים,

אני מצרף קישור למבחן רכב השוואתי שערך אתר "אוטו" בין היונדאי טוסון למאזדה CX5 לפורד קוגה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-35227-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX-5-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4.aspx

ותודה לאמנון שהעיר את תשומת ליבי לכתבה.

פורסם

כמספר אתרי הרכב כך מספר הדעות ולמרבה האירוניה גם העובדות.

הבעיה היא שבדיקת רכב די טובה לפני רכישה אפשר לעשות רק לגבי הדברים הסטטים ברכב על פי המפרט הטכני ובחינה באולם התצוגה ואולם לגבי כל מה שקשור בנהיגה, המפרט הטכני ייתן רק את המסגרת של התמונה, נסיעת מבחן ומבחני רכב יתנו רק תמונה חלקית (מבחנים השוואתיים אמורים לתת תמונה טובה יותר) גם בגלל שמדובר בפרמטרים קשים להערכה ואולם את התמונה המדוייקת (והסובייקטיבית שלך) תקבל רק לאחר זמן ממושך של בעלות ברכב.

בסופו של ברכישת רכב יש גם סוג של הימור.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
צהרים טובים,

אני מצרף קישור למבחן רכב השוואתי שערך אתר "אוטו" בין היונדאי טוסון למאזדה CX5 לפורד קוגה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-35227-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX-5-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4.aspx

ותודה לאמנון שהעיר את תשומת ליבי לכתבה.

אחלה, עכשיו קבל את הדיעה ההופכית..

http://www.netcar.co.il/focus.php?ix=71

עכשיו תחליט למי אתה רוצה להאמין...

אגב עשית בכלל נסיעת מבחן על ה-CX5 או שאתה פשוט הולך על מקסימום אבזור לשקל ולכן פסלת אותו (לגיטימי אגב, כל אחד וההעדפות שלו).

פורסם
אחלה, עכשיו קבל את הדיעה ההופכית..

http://www.netcar.co.il/focus.php?ix=71

עכשיו תחליט למי אתה רוצה להאמין...

אגב עשית בכלל נסיעת מבחן על ה-CX5 או שאתה פשוט הולך על מקסימום אבזור לשקל ולכן פסלת אותו (לגיטימי אגב, כל אחד וההעדפות שלו).

מבחן השוואתי שמתחיל במשפט "למבחני ג'יפונים אני ניגש בהתלהבות של קביעת תור לטיפול שורש. כיף גדול

לא יהיה כאן." זה בהחלט "אחלה" מבחן...

ובכל זאת זכותו של היהודי לדעתו.

עשיתי נסיעת מבחן במאזדה. למעשה עשיתי נסיעת מבחן שנמשכה שלוש שנים... ע"ע תגובה #1.

תגובה #63 ע"ע תגובה #58

פורסם

אלון תתחדש.

אני חושב שבסופו של דבר נמאס לך מהמאזדה לאחר מספר שנים ולכן אתה מחליף לפורד. מובן ואתה ממש לא צריך להתנצל או לשכנע על כך...

בסופו של דבר הפורש קוגה נפלא וגם נראה מרשים.

חסרונותיו בפועל זה צריכת דלק גבוהה משמעותית מהמאזדה ולעתיד הסחירות העתידית שלו תהיה בפער ניכר מהמאזדה.

פורסם
מבחן השוואתי שמתחיל במשפט "למבחני ג'יפונים אני ניגש בהתלהבות של קביעת תור לטיפול שורש. כיף גדול

לא יהיה כאן." זה בהחלט "אחלה" מבחן...

ובכל זאת זכותו של היהודי לדעתו.

עשיתי נסיעת מבחן במאזדה. למעשה עשיתי נסיעת מבחן שנמשכה שלוש שנים... ע"ע תגובה #1.

תגובה #63 ע"ע תגובה #58

כן, גם אני לא אוהב את ההתפלצנות שלו ואת הצורך העז שלו להזכיר לכל הקוראים כמה הוא לא אוהב את הקטגוריה הזו.

אך זה לא אומר שהמבחן לא רלוונטי, להיפך.

לגבי הרכב עצמו, אני מבין שלא נסעת על הדגם החדש בכלל?

מניסיון שלי אין בכלל מה להשוות בין הדגם הקודם (שהיה לי בעבודה ומאוד לא אהבתי) לבין החדש.

החדש טוב יותר בכל פרמטר.

מציע לך בכל זאת לעשות נסיעת מבחן, מקסימום תתרשם אחרת ותהיה שלם יותר עם ההחלטה שלך.

זה לא שהקוגה רכב כל כך רע, ממש לא, רק שאני אישית לא מסתכל לכיוון שלו אחרי שחוויתי את ירידת הערך עם הפיאסטה של אישתי (והקוגה מבחינה זו לא שונה, גם זו לאחר מתיחת הפנים).

פורסם

אתה חושב שיש הבדל משמעותי בין מודל 2014 למודל 2017?

הבנתי מההשקה שאין הרבה הבדל.

קבל ציטוט ממבחן רכב של גיל מלמד: "[h=4]שורה תחתונה[/h]

מבחינות רבות נראה שהדבר המשמעותי ביותר שהשתנה בדור השני של מאזדה CX-5 זאת רק מפת התחרות ומספר המתחרים הראויים שלו, ועל אף שינויים מינוריים שהוא עבר נראה שהוא יצליח לשמר את הובלת הסגמנט מבחינת יכולותיו."

לינק

http://www.thecar.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-cx-5-%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/

פורסם

כן, יש הבדל משמעותי ומוחשי, גם בכיול המתלים, גם בפעולת המנוע-גיר, גם בבידוד הרעשים וגם (ובעיקר) באיכות תא הנוסעים.

הטעות שלהם לדעתי היא שהם לא העזו לשנות את העיצוב בצורה משמעותית יותר, ולכן אנשים חושבים שמדובר על רכבים דומים עם הבדל קטן (שמקושר בדרך כלל למתיחת פנים ולא להחלפת דגם), אך לא זה המצב.

שוב, את ה-CX5 הקודמת לא ממש אהבתי מהרבה בחינות (רעש, איכות תא נוסעים ומנוע-גיר שתפקדו מעצבן), החדשה השאירה עלי רושם הרבה יותר חיובי.

פורסם

אלון מה צריכת הדלק שלך בcx5 ?

מאיזו שנה התחילו מאזדה עם מנועי הסקיי אקטיב ברכב זה פה בארץ?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ה-CX5 היה הדגם הראשון שהביא את טכנולגיית ה-SkyActive (לשאלתו של עידן, מהיום הראשון של הדגם הקודם)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אלון מה צריכת הדלק שלך בcx5 ?

מאיזו שנה התחילו מאזדה עם מנועי הסקיי אקטיב ברכב זה פה בארץ?

זה היה רכב של העבודה כך שאף פעם לא בדקתי..

• תוכן חדש...