Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשבוע האחרון בחו״ל עם קוגה דיזל awd שכורה - אני לא אתייחס למנוע הדיזל ולגיר הפשוט מדהימים! (כי הם לא קיימים בארץ).

מדובר בג׳יפון היחידי שנהגתי בו ונהנתי בנהיגה בו, פשוט אחרי שבוע היה לי ממש קשה להחזיר אותו לחברת השכרה - נהגתי בcx5 הקודמת רבות ולדעתי אין בכלל מקום להשוואה בינהן.

התנוחת ישיבה לא רעה בקוגה ההגה מגיב מצויין המושב נהג פשוט מעולה(פה הוא מתכוונן חשמלית) אני אוהב גם להוריד את המושב עד הסוף למטה והזווית נהיגה הייתה מעולה - מה גם שאפשר לכוון את המושב גם בגובהה וגם את החלק הקדמי של המסעד לרגליים מה שנתן לי לייצר תנוחת נהיגה מצויינת.

המערכת המקורית של פורד וסוני מצויינת ואינטואטיבית מאוד(לפי האתר של פורד מגיעה גם בטיטניום הישראלי) ובאופן כללי הרכב לא מורכב ומסובך כמו ה3008 אלא פשוט רכב נהדר לנהג, דווקא הוא הרגיש מאוד יציב בנהיגה הדיי מופתלת והמזג אוויר הקר מאוד שהייתי בו - המתלים של הרכב היו נוקשים מאוד אבל לא הפריע לי בכבישים שסלולים פה לא רע - מדבור בגירסאת הst-line ואני לא יודע אם זה המתלים הרגילים שיש בקוגה הישראלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלון

אחרי תקופה עם הקוגה

אתה באמת משוכנע שהיה שווה לממש הפסד של עשרות אלפי שקלים תמורת השדרוג מהמזדה 14 לפורד 17?

אחרי שתחושת החדש חולפת, האם יש איזשהו הבדל משמעותי שמצדיק את זה?

ראשית- זה קוגה 18.

שנית- טרם חלפה לי תחושת החדש וההתלהבות (מה שבזמנו במאזדה חלף יותר מהר)

שלישית- יש הבדלים טכנולוגיים בגלל המודל ויש הבדלים בנסיעה. לי כיף/ נוח/ שקט יותר לנסוע בקוגה, למרות שגם המאזדה הייתה מצוינת.

רביעית- שיתוף קטן... התוכנית המקורית הייתה להגיע לסוכנות מאזדה ולהחליף CX-5 מודל 14 למודל 18.

הבעיה הייתה שמבחינתי לא היה שינוי ניכר במערכות שחשבתי שיכנסו, הייתה תוספת של 7 אלף למחיר ובכלל הגישה בסוכנות הייתה של מעכשיו אנחנו מותג "יוקרה". נו, אז כשאני רכשתי את המאזדה ב 2014 לא ראיתי הרבה CX5 על הכביש ועכשיו? מלא מהדגם החדש ובליסינג. יש משהו שמוזיל את התחושה, כלומר אם קניתי יונדאי איוניק אז במעמד הקניה אני יודע שיש מלא בליסינג וזה חלק המותג שאני קונה, אבל אם באתי לרכוש CX5 2-18 ופתאום אני רואה מלא בליסינג אז משהו בתחושת הבעלות נפגם, כי זה לא נלקח בחשבון ברכישה... אתם מבינים מה אני מנסה לומר?

בכל מקרה, ונניח למאזדה, אני מחזק את החוויה של מי שרשם בהודעה מעלי. האוטו נראה טוב, מרגיש טוב ומאוד מספק אותי. האם זה יספק גם מישהו אחר? לדעתי כן, אבל כל אחד והחוויות שלו.

האם זה היה משתלם כספית? גם תלוי מי הרוכש...

• תוכן חדש...