Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לדעתי יצרנים קטנים כגון סוזוקי יכולים להתעקש על דגם עם מערכות בטיחות בגלל שפתיחת קו ייצור נוסף ללא מערכות בטיחותיות לא משתלם.

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קוו ייצור נוסף, כמו שאין קו ייצור נוסף לדגם עם חלומות חשמל או נעילה מרכזית.

כל הגירסאות מיוצרות על אותו פס ייצור, רק מרכיבים או לא מרכיבים עליהן את האיבזור הנוסף בהתאם להזמנות שהמפעל מקבל.

פורסם

אז,למה פיאט הוסיפו ב500x מערכות בטיחות?

אני לא מאמין שהיבואן אוהב שחותכים לו ברווח.

ברגע שהיצרן מחליט על רמה מינימלית ליבואן אין ברירה חוץ מלמכור ולקחת את בקרדיט.

פורסם

זה משהו אחר, זה לא קו ייצור נפרד.

בהחלט היצרן יכול להחליט שיש מפרט מסויים מינימלי וממנו אי אפשר לרדת.

אם אני אחזור לדוגמה הקודמת, משלב מסויים היצרן מחליט שלא מייצרים יותר מנגנון חלון ידני ולא עושים הכנה בריפוד הדלת לידית של החלון הידני, ואז אפילו במפרט הכי זול שאפשר יש חלונות חשמל.

פורסם

היצרן מיצר לפי דרישת הקונה (יבואן /דילר).

את ה-500X/סוזוקי כזאת או אחרת,או כל רכב אחר ניתן לרכוש בחו"ל עם איזה אבזור שתרצה כולל עם/בלי מערכות בטיחות.

בארץ בגלל השוק הקטן,אין לנו את האופציה הזאת והיבואן הוא זה שמחליט איך לאבזר את הרכבים שמגיעים.

פורסם

את ה-500X/סוזוקי כזאת או אחרת,או כל רכב אחר ניתן לרכוש בחו"ל עם איזה אבזור שתרצה כולל עם/בלי מערכות בטיחות.

זה לא מדוייק, יש מפרט מינימלי סטנדרטי. אם תנסה להזמין היום רכב בלי הגה כוח כנראה שלא תוכל, גם בחו"ל.

לגבי שוק קטן גם לא מדוייק, הביעה לא בשוק קטן אלא במיסוי.

לדוגמה במדינה כלשהי באירופה, איפה שמוכרים רבע מכמות מכוניות קיה לעומת מה שמוכרים בארץ, אפשר להזמין כל דגם ב 6 רמות איבזור. בארץ שתי רמות איבזור, זה לא בגלל שוק קטן אלא בגלל שיבואן מקבל מחיר טוב יותר אם מזמין כמות גדולה של יחידות במפרט זהה, ואז מוכר מהמלאי.

פורסם
זה לא מדוייק, יש מפרט מינימלי סטנדרטי. אם תנסה להזמין היום רכב בלי הגה כוח כנראה שלא תוכל, גם בחו"ל.

כמובן,אבל אני מתכוון לקצת מעבר ל"מינימום".

למשל בארץ כל דגמי הקשקאי מגיעים עם הגה עור,בשווקים מסוימים בחו"ל (קנדה לצורך הדוגמה) ההגה הוא הפלסטי,מעבר לדגם הכי מאובזר.

כנ"ל לגבי המערכות בטיחות,אצלנו הן סטנדרט ושם לא.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]509033[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]509034[/ATTACH]

בארץ, קרדיט לצלם.. וזהו בערך.

שני הדגנים הגיעו לתקינה ,ידני ואוטומט .(ירוק ולבן )

אם סוזוקי באמת יביאו לבסוף את הרכבים ערומים ,זה פשוט בושה של חברה!

פורסם

למה בושה? אני מנחש שמי קונה את הקובייה העגלתית הזאת (נאמר בחיוב), קונה אותה בעיקר בזכות יכולות השטח שלה והמחיר המצחיק שהיא עולה.

אם אני קונה כזה רכב, לא ממש מעניין אותי איזה איבזור יש לו, מצדי שיהיה מזגן, חלונות חשמליים ומראות חשמליים. כל היתר לא מזיז לי, ושוב, אני מנחש שאת רוב הרוכשים פחות מעניין האיבזור ויותר מעניין המחיר ויכולות השטח.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
למה בושה? אני מנחש שמי קונה את הקובייה העגלתית הזאת (נאמר בחיוב), קונה אותה בעיקר בזכות יכולות השטח שלה והמחיר המצחיק שהיא עולה.

אם אני קונה כזה רכב, לא ממש מעניין אותי איזה איבזור יש לו, מצדי שיהיה מזגן, חלונות חשמליים ומראות חשמליים. כל היתר לא מזיז לי, ושוב, אני מנחש שאת רוב הרוכשים פחות מעניין האיבזור ויותר מעניין המחיר ויכולות השטח.

לשווק ב 2019 רכב בלי מערכות בטיחות זה לא רציני

הרכב משמש את רוב האנשים 60/40 כביש שטח ,אין סיבה לא לקבל מה שמשווק בשאר העולם .

פורסם

אני מאלה שמוכנים לקנות את רמת האבזור הגבוהה יותר כדי לקבל דברים כמו מערכת CP/AA מקורית, תאורת לד קדמית מקורית, אבזור בטיחות מקורי במקום הקשקוש הזה שנקרא מובילאיי, את המדף המגניב הזה שסוזוקי עכשיו מציעים כדי שיהיה לי נוח יותר לארגן את הציוד, מיגון שטח מקורי, פסי קישוט לדלתות (שאני רואה בתמונות שגם את זה חסכו) וכו'...

מציק לי ממש שבמקום זה אני מקבל התקנות מקומיות על גבי התקנות מקומיות, הכל כדי לחסוך על חשבוני.

!AWDSOME

פורסם
לשווק ב 2019 רכב בלי מערכות בטיחות זה לא רציני

הרכב משמש את רוב האנשים 60/40 כביש שטח ,אין סיבה לא לקבל מה שמשווק בשאר העולם .

אולי 80/20 במקרה הטוב.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא, זה 95/5, אלא אם הרכב נקנה רק לשטח ויש אצל הבעלים רכב נוסף ליום יום.

רכב שטח על תקן רכב נוסף בדרך כלל לא יהיה חדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...