Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,מצאתי רכב ורציתי לקחת אותו לבדיקה אבל לפני כן בררתי פרטים על הרכב ואם המוכר מתחייב בבדיקה,הוא אמר שהרכב לא עבר תאונות אבל תמיד רושמים במכוני בדיקה שיש רעשי רקע בגיר ובמנוע לשם כיסוי תחת.האם זה נכון?או שהוא יודע שיש בעיה ובגלל זה אומר את זה?טוען שעובד בחברת ליסינג וזה תמיד קורה..אני לא נתקלתי בזה בבדיקות שראיתי...אם הוא מתחייב בבדיקה אז זה אומר שאם יופיע שיש רעש רקע במנוע ובגיר הוא צריך לשלם עליה?

פורסם

תמיד מתחייבים על גיר מנוע ושלדה אז איפה ההתחייבות על גיר ומנוע אם יוצא שיש רעשים?והאם זה באמת קורה בכל הבדיקות?

פורסם

המכונים בהחלט ירשמו כסתחים לרוב כמו רעש מהמנוע למשל.

ההתחייבות היא שאין בעיות רציניות כמו תאונות, או גיר שנותן מכות בהעברה אבל זה משהו שגם אתה יכול לשים לב או מנוע עם בעיות דחיסה למשל.

בכול מקרה תעלה את הבדיקה לפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי הבדיקה לא הייתה תאונה רצינית,אלה מכה מצד ימין שהצריכה החלפת כנף.

שים לב שאם לשמשה יש סדק הרכב לא יעבור טסט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שרשמתי בשירשור אחר שלך לא הייתה תאונה רצינית, אבל כיוון שזאת בדיקה של המגרש מאוד מומלץ לקחת לבדיקה משלך.

פורסם

מאיפה הטענה שתמיד מתחייבים על מנוע וגיר?

אני כאשר מוכר רכבים לא מתחייב לממן בדיקות לקונה. אני מציג רישיונות, קבלות מהטיפולים . מי שרוצה לקחת לבדיקה שייקח ( וישלם עליה, כמובן ). אני לא מפרק מנוע וגיר, לא יודע מה קורה בפנים כדי "להתחייב", הרכב עובר טיפולים בזמן - זה הדבר היחיד שאני יודע.

בכלל, המושג הזה הוא של סוחרים - כאשר אני רואה במודעת המכירה "מתחייב על מנוע, גיר ושלדה" או "מתחייב על הכל", אני סבור שמדובר בסוחר.

עכשיו אתה יכול להגיד לי שאם לא אתחייב לפני הבדיקה אתה לא קונה - זכותך. אבל עד עכשיו לא לקח לי יותר משבועיים למכור רכב. ולרוב לא לקחו לבדיקה בכלל ( רכבים לא זולים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא קשור לשלדה, אבל זה רכב ליסינג/ השכרה טיפוסי - פגיעה בדפנות ( ירדו לא בצורה עדינה ממדרכות ), תאונה פה, תאונה שם, תיקוני פחחות מסביב ( אני מניח לא תיקונים ברמה גבוהה ). שמשה פגומה זה חשוב שהם יתקנו, גם את כל מה שיתגלה בבדיקה נוספת מטעמך. בגדול מדובר בחברה גדולה ורצינית budget.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממי אתה קונה ומי הזמין את הבדיקה?

ניראה כמו בדיקה מוזמנת שבה רכב עם 95000 ק"מ יוצא נקי (מידי) ורק מזכירים ב" משמעות נמוכה" שהייתה תאונה שבד"כ מתגלה כרצינית יותר כאשר לוקחים הרכב לבדיקה עצמאית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מזמין הבדיקה זה דומיקאר בע"מ.

משמע המגרש שאתה קונה ממנו.

הבדיקה נקייה מדי בלשון המעטה רכב בן 4 עם כמעט 100 אלף קילומטראז' בחיים לא יצא ככה נקי בבדיקה.

תתעלם מחתיכת הנייר המוזמנת הזו אם הרכב מוצא חן בעניך קח אותו לבדיקה במכון אחר רחוק ככל הניתן מהמגרש.

סביר להניח שהממצאים שיוצגו לך יהיו שונים לגמריי מהממצאים שהוצגו כאן.

לאחר מכן תוכל להתרשם ממצבו האמיתי של הרכב.

פורסם
מה לגבי החלפת חלקי מרכב ותיקוני מרכב?מזה אומר?זה לא קשור לשילדה?

ההחלפה חלקי מרכב נובעת מהחלפת כנף.

לפי הממצאים אין בעיה בשילדה.

• תוכן חדש...