Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש סביב 90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש רכב חדש אוטמטי עבור אשתי סביב הסכום הנ"ל.

כיום יש לנו סיריון 2009 יד ראשונה.

חשוב כמובן שהרכב יהיה אמין , חסכוני ונעים לנסיעה.שהרכב החדש ירגיש יותר יציב ובטוח בכביש מאשר הישן.

מתלבט בין 208 , לסוויפט החדשה , אולי פיקנטו למרות שהוא קטן יותר ולא חסכוני לפי מה ששמעתי.

אם יש אפשרויות נוספות ובכלל על אלו שציינתי אשמח לדעת.

תודה,

פורסם

יש מגוון רכבים נוספים בתקציב שלכם, כולל מליסינג 0 קילומטרים - רנו קליאו, סיטרואן c3, טויוטה יאריס, מזדה 2, הונדה ג'אז.

לא הייתי קונה פיקנטו או כל רכב מיני כתחליף יותר יציב לסיריון .

הייתי בודק ג'אז או מזדה 2 מליסינג 0 ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה208 זריזה יותר מאשר הפיגו ובעלת מושבים נוחים יותר לטעמי, כמו כן התא מטען גדול יותר, יש עכשיו מבצע לרמת איבזור S-LINE ב85 אלף.

הסוויפט מאובזרת טוב אך במבחני הריסוק לא הציגה תוצאות טובות, מאחור היא מרווחת בצורה מפתיעה אך מסעד המושב קשיח מידי לטעמי.

היאריס לדעתי רכב בינוני מאוד, לא ממש נוח ולא זריז, מה שכן אמין ובעל שמירת ערך טובה.

הגאז לא זריזה אבל מאוד מרווחת ובעלת תא מטען מאוד פרקטי, צריכת דלק טובה לפי הדיווחים של המשתמשים, איכות חומרים די פשוטה ביחס לקטגוריה.

אתם לא רחוקים מסיטרואן C3, היא מציעה בטיחות טובה מאוד,איבזור טוב וזריזות ולדעתי אחת מסופר מיני הנוחות שיש.

מה שצוין לגבי 0 ק"מ זאת אכן אופציה אך קח בחשבון שהקליאו,C3 מגיעות לא מאובזרות.

חודש הבא צריכה להגיע סיאט איביזה החדשה, הייתי ממתין לראות באיזה מחיר היא תתמוכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

צודק ב 91500.

הקליאו זריזה ובעלת מושבים נוחים, אך בעיר נוקשה, אך עקב כך מחוץ לעיר מרגישה יציבה בכביש מפותל, מאחור יחסית צפופה.

איכות החומרים כמקובל בקטגוריה, לדעתי ניראית מעולה במיוחד בצבע האדום שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשיש מכוניות חדשות בתקציב לא הייתי חושב על 0 ק"מ, במה קליאו עדיפה על פיג'ו 208 או סיטרואן C3?

אני הייתי בשישי עם קרובת משפחה בסוכנות סוזוקי, התלבטה בין בלאנו לסוויפט ובסוף הוזמנה סוויפט. אני לא מבסוט מציון הריסוק והאבזור הבטיחותי אבל הרכב מפתיע במרווח הפנימי ואבזור הנוחות טוב. היא מחפשת רכב אמין, חסכוני וזול לאחזקה כך שאני מאמין שהסוויפט היא בחירה שמתאימה לה.

• תוכן חדש...