Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי יונדאי אקסנט שנת 96 ואני רוצה לשפר את מראה לוח השיעונים להחליף את הנורות מאחורה לכחולות או לצבוע אותם בכחול ואת המסגרת(יש תמונה) של כל השעונים לצבוע בלבן.

עכשיוו הבעיה שלי בלהחליף את הנורות היא שאני פשוט לא מצליח להגיע אליהם, תסתכלו בתמונה הם נמצאות מאחורי הספידומטר שבשביל להורידו מקדימה צריך להוריד את המחוג ות זה אני לא מצליח לעשות אז אם מישהו יודע איך לעשות זאת שיגיד לי?או צריך לעשות זאת מהצד האחורי של לוח השונים?

ואופציה אחרת יותר טובה רק שאני לא יודע אם היא אפשרית להחליף את לוחות שעונים עצמם לצבא אחר כמו כחול או לבן רק שלא ניראלי שאפשר להשיג כאלה אבל אם כן אז מה טוב?

ולצביעת המסגרת של השעונים במה באיז חומר עלי להשתמש?

IMG_1503.jpg

IMG_1515.jpg

IMG_1531.jpg

IMG_1537.jpg

IMG_1535.jpg

IMG_1536.jpg

פורסם

ניתן להזמין לוח שעונים משופר בצבע לבן עם תאורת לילה בצבע שתדרוש במכון ספידומטרים .

בקשר לנורות הם צריכות לצאת מאחורה יש את הבית מנורה שבחצי סיבוב נשלף במידה ואין לך את האפשרות הזאת אתה צריך לפרק את המוטרות מאחורי השעון ולהוציא את הסקאלות מבלי לגעת במחוגים , ובשביל תאורה בצבע ניתן להוסיף כובעים (צבע לא מחזיק) או להשיג נורות בצבע כתום - צבעים אחרים יהיה קשה להשיג !

JDM :twisted:

פורסם

איפה יש מכון ספידומטרים באיזור חדרה נתניה?

משהו מומלץ...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חחחחחחחח אנטיחזן אם אתה רוצה אני ואתה יכולים לצבוע ביחד את הלוח שעונים שלך ואני אצבע גם את שלי באותה הזדמנות.

עם הלוח שעונים נצבע גם את הקונסולה המרכזית וכל שאר הדברים שצריך לצבוע כדי שיהיו יפים.

אבל אם עדיין אתה רוצה מכון ספידומטרים יש לי דוד לוי ובכביש המוביל אליו אבל בב"ש יגידו לך שצריך לפרק חצי אוטו בשביל דשבורד וזה סתם יעלה יקר.

אם עלה בלבך הרעיון ואתה מעוניין שנצבע ביחד צור קשר בהודעה פרטית.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

טוב אז כרגע הצלחתי להוציא את נורות התאורה של לוח השעונים כאשר הוצאתי אותם מהצד האחורי של הלוח

כזכור הם מהירות אור צעוב רגיל(כמו בבית)ורציתי לעשות שיאירו בכחול על ידי החלפתם אם יש כאלה אחרים או להלביש אליעם משהו כחול. עכשיוו להפתעתי מתברר שחיצונית הם כן"צבועים" בכחול אך עדין מאירים אור צהוב(כמו בבית)

אז בבקשה תעזרו לי עד מחר בבוקר אני רוצה לסגור את הענין:

-למה הם כחולות ומהירות בצהוב?

-מה לעשות כדי שהם יאירו בכחול?

או שאני צריך להחליף לכאלה כחולות?

IMG_1545.jpg

פורסם

ניסית להדליק את האורות ולראות מה באמת ניתקת? אם זה לא זו תוציא את הנורה של האור-גבוה ותראה מה ההבדל בה... - דרך אגב, רק נורה שמאירה בלבן ניתן לשנות את צבעה ע"י צביעתה או כיסוי בצבע המתאים וכדומה...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...