Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהתייחס ל...אכיפה אפסית ,וצרות גדולות יותר למדינה שבגינן לא נתנה דגש על זה"ב, לא מפתיע כלל.

פשוט לא נכון.

הייתה אכיפה דיי אינטנסיבית לכל אורך שנות ה 70 כולל יחידות מתנדבים וסיירות תנועה על ווספות (סיירת תפוז) ובטלויזיה שודרו כל הזמן תשדירי שרות על זהירות בדרכים כולל כמובן כל תוכניות הילדים האלמותיות (דני דינה, דוברמן ועוד הרבה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תאריך? משוער? בערך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בטח במקום כלשהו יש להוריך מסמך רפואי עם תאריך התאונה

לא פשוט.

המסמכים הרפואיים שמורים בארכיון כלשהו - כתיק נייר או מיקרופיש. בתחילת שנות ה-90 מעט מאד מסמכים רפואיים הופקו באמצעות מחשב, וגם אלה היו מערכות מקומיות שהוחלפו כבר מזמן. משימת האיתור עשויה להיות לא פשוטה.

מעבר לכך - הדרישה צריכה לבוא מצד בעל הדבר - במקרה של גבי מצד הוריו, שצריכים לפנות למוסדות בהם אושפזו או טופלו בהמשך בדרישה להוצאת מסמכים, וגם על כך יש תשלום (מחירון של משרד הבריאות).

איך אתה אוהב לסבך את החיים:-o

יש להם בבוידעם בקופסת נעליים מלאה מסמכים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הם ייקים כמוני יש להם קלסר מסודר. אבל אם הם לא זוכרים ששמרו כנראה שיתקשו למצוא מסמכים מלפני 25 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^^

לך יש קלסר , סרוקים המסמכים במחשב, ושמורים גם בענן, ועדיין אתה מוטרד.:shock:

גבי טרם שאל את הוריו, זו כרגע סקרנות שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין להורים שום כלום...

עלו ב1990 לארץ ועשו את התאונה ב1993.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
איך אני יכול למצוא כתבות על תאונת דרכים קשה שההורים שלי עברו?

מדובר בתאונת דרכים בתחילת שנות ה90 כאשר רכב של יוניפיל עם רופאים קנדיים שיכורים גרם לרכב של ערבי לסטות מהנתיב ולהתנגש באבא שלי חזיתית. ההורים שלי כמעט נהרגו באותה תאונה, התאונה יצרה גם משבר דיפלומטי בין ישראל-יונפיל-קנדה כיוון שהרופאים השיכורים שנהגו ברכב נצפו עוצרים, מסתכלים על ההורים שלי ועל הנהג הערבי ובורחים. הם ברחו ללבנון ושם נעצרו בגבול ע''י צה''ל. לאחר שנים של משפטים כל הרופאים נשללו מהרשיון הרפואי שלהם ע''י ממשלת קנדה ונודו מהיוניפיל.

אני מאוד מאוד רוצה למצוא כתבות על המקרה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

בטח ההורים שלץ ניהלו משפע מול חברת הביטוח. נסה לאתר את התיק בארכיון בתי המשפט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בטח ההורים שלץ ניהלו משפע מול חברת הביטוח. נסה לאתר את התיק בארכיון בתי המשפט.

סיכוי אפסי כי תיקים מהשנים הללו בוערו כבר מזמן.

אבל הכיוון מעניין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לגבי מסמכים רפואיים יש הוראות ברורות של משרד הבריאות

מוטב שההורים יפנו בהקדם, כיון שהתיק הרפואי (לא כולל סיכום האשפוז) יוכל להיות מושמד בתוך שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באתר שהוזכר "דבר" מופיע עד 83 ו"מעריב" עד 88.

כנראה שתצטרך לחפש בבית אריאלה או ספריות דומות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...