Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם שנמכר בכמויות קטנות יחסית אין לי מושג מה המחירון, אבל נראה לי שדגמים שמורים מהסוג נמכרים גם מעל למחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת נגזרת של המחיר גבוהה כחדש, סה"כ אתה מקבל נתונים וביצועים של הוט האטש בגודל של סופר מיני.

מעבר ל"מגניבות" של הדגם, אני לא רואה שום סיבה לרכוש אותו ולא לאון קופרה או גולף GTI ולהנות מהמרווח "בחינם".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא רואה איפה בכלל ראית שהוזכר מחיר לקופרה /GTI.

פורסם
לא נראה לי שקופרה נמכרת במחירון ,אפילו רחוק מזה

לגבי הגולף זה סימן שאלה ...

הקופרה, לפחות כשהיא בת שנה- שנתיים נמכרת קרוב למחירון או קצת מתחת.

ה-GTI, לעומת זאת, נמכרת הרבה (מאוד) מעל המחירון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שוק מוזר פה. בחו״ל רכב כמו GTI מאבד המון ערך בשנה שנתיים הראשונות שלו אחרת אין טעם לרכוש אותו בהשוואה לחדשה, במיוחד כי מדובר ברכב שאנשים יוצאים מתוך נקודת הנחה שקרעו אותו. פה משום מה זה ההיפך...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

המחירים הגבוהים של המשומשות בסגמנט הזה - הן פועל יוצא של ביקוש שגדול מההיצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
איך רכב בן שנה יכול להימכר "הרבה מעל המחירון"? זה כבר המחיר של חדש :)

2015 זה כבר שנתיים פלוס.וכן, גם ל-GTI חדשה יותר משנתיים על הכביש יש ביקוש גבוה והמחירים בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אומנם אובדן הערך על ה-GTI הוא גבוה (כי המחיר כחדש גבוה), אך בד"כ נמכר 10-15% מעל המחירון אם הק"מ סביר וללא נזקים

פורסם
זאת נגזרת של המחיר גבוהה כחדש, סה"כ אתה מקבל נתונים וביצועים של הוט האטש בגודל של סופר מיני.

מעבר ל"מגניבות" של הדגם, אני לא רואה שום סיבה לרכוש אותו ולא לאון קופרה או גולף GTI ולהנות מהמרווח "בחינם".

מה עם הנעה כפולה לעומת קדמית?

או אם אתה חלילה לא רוצה להתנייד במשפחתית 5 מקומות עם מקום ל2 עגלות בבאגאז׳ כשאתה רווק עם 2 שקיות סופר.

פורסם

בכיף, אין שום בעיה, רק הייתי מצפה שהמחיר יהיה זול מההוט האטצ.

עצם ההנעה הכפולה לטעמי לא מצדיק מחיר שבו S1 נמכרת במחיר של גולף GTI.

פורסם

שום קשר בין השתיים (או השלוש ליתר דיוק). ה-S1 הרבה הרבה יותר מעניינת משתיהן. הקופרה אם כבר היא זו שיותר קרובה ל-S1 מבחינת "עניין" וה-GTI בכלל פלופ משמים שלא מובן לי למה יש לו כזה ביקוש. תוסיף גם את העובדה שהקופרה נמכרת רק עם גיר אוטומוטי וכנ"ל 80% מהגולפים, בעוד ה-S1 יש רק ידנית.

בקיצור, S1 - כן! קופרה - יכול להיות. גולף - meh.

אה, ו...לשאלה שפתחה את השרשור - אין לי מושג בכמה הן נמכרות. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...