Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אסף, אני לא חושב לפרק את כל זה, ואני מפ"ת.

אתה חושב שיכול להיות אי התאמה (שיפט) בין הסימון על הפולי לבין הסימון על גלגש הקרנק?

נראה לי שאחזור למוסך, אראה להם את התמונות, (הסימון על הפולי ברור) אבל האם בטוח שהסימון צריך להיות בדיוק מול ה T ? שאני לא אצא טמבל.

אם זה כך, 4 מעלות איחור זה יכול להסביר חוסר כוח.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנה עוד שיטת בדיקה: לפרק את הפלאג של צילינדר מספר 1 זה, זה שקרוב אל רצועת הטיימינג ודרך החור של הפלאג להכניס כלי דק וארוך כגון מקל של שיפוד ואז לראות מנ גובה הבוכנה בדיוק. כאשר הסימון של גלגלת הזיזים נמצאת במקומה אז הבוכנה מספר 1 צריכה להיות בנקודה הגבוהה ביותר בצילינדר, נקודה מתה עליונה. אם הסימון שצילמת הוא כמה מעלות ימינה באמת זה אומר שהבוכנה נמצאת כבר במגמת ירידה שזה מצב לא תקין אך כדי לאמת זאת סופית ניתן לבצע את בדיקת גובה הבוכנה.

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה לעונים,

מכיוון שתזוזה קטנה בגלגש למעלה (קאמשאפט) מובילה לתנועה גדולה בגלגש התחתון (קרנקשאפט) שמחובר לפולי עם הסימן, בגלל יחס של מספר השיניים. החלטתי לבדוק שוב פעם ביתר דיוק.

בהתחלה כיוונתי את הסימן בפולי שיהיה בדיוק מול ה T , ואחר כך בדקתי עם מקלון שיפודים מעץ דרך החריר בגלגש העליון, והוא הצביע בדיוק על השקע עם הסימן האדום.

הבדיקה בהתחלת השרשור שעשיתי אתמול לא הייתה מדויקת מספיק למרות שנראה בתמונות שם שזה היה בסדר, פשוט זווית הצפייה דרך החריר קצת מרמה, ו3 מילימטר למטה זה 1 מילימטר למעלה בערך אז קשה לדייק.

עכשיו יוצא מכך שה קאמשאפט וה קרנקשאפט יחד עם הרצועה מכוונים בסדר ואין תזוזת שיניים. :-D

מצרף התמונות החדשות:

IMG_0021.jpgIMG_0002.jpgIMG_0018.jpgIMG_0016.jpg

אז נשאר לבדוק למה ישירידת כוח למנוע אחרי התיקון במוסך:

לבדוק קומפרסיה ודליפות זה יגיד באופן כללי מצב המנוע. (אין לי ציוד לזה)

לבדוק למה נורית "בדוק מנוע" נדלקה בעליות וישנו קוד P0420 , אם זה יעילות ממיר קטליטי, אז לא מעניין לא אחליף אותו, רק מעניין אם זה יכול להיות משהוא שקשור לכוח המנוע.

ולבדוק זווית הצתה עם סרובלד (אקדח אור שגם אין לי) ולראות אם מגיע הניצוץ בזמן הנכון ולא מזייף.

האם ישנו כיוון לתיזמון הצתה כמו פעם בתזוזת המפלג? או שהכול כאן ממוחשב ואין מה לעשות?

פורסם
שלום לכולם ותודה רבה לעונים,

מכיוון שתזוזה קטנה בגלגש למעלה (קאמשאפט) מובילה לתנועה גדולה בגלגש התחתון (קרנקשאפט) שמחובר לפולי עם הסימן, בגלל יחס של מספר השיניים. החלטתי לבדוק שוב פעם ביתר דיוק.

בהתחלה כיוונתי את הסימן בפולי שיהיה בדיוק מול ה T , ואחר כך בדקתי עם מקלון שיפודים מעץ דרך החריר בגלגש העליון, והוא הצביע בדיוק על השקע עם הסימן האדום.

הבדיקה בהתחלת השרשור שעשיתי אתמול לא הייתה מדויקת מספיק למרות שנראה בתמונות שם שזה היה בסדר, פשוט זווית הצפייה דרך החריר קצת מרמה, ו3 מילימטר למטה זה 1 מילימטר למעלה בערך אז קשה לדייק.

עכשיו יוצא מכך שה קאמשאפט וה קרנקשאפט יחד עם הרצועה מכוונים בסדר ואין תזוזת שיניים. :-D

מצרף התמונות החדשות:

[ATTACH=CONFIG]490791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]490792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]490793[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]490794[/ATTACH]

אז נשאר לבדוק למה ישירידת כוח למנוע אחרי התיקון במוסך:

לבדוק קומפרסיה ודליפות זה יגיד באופן כללי מצב המנוע. (אין לי ציוד לזה)

לבדוק למה נורית "בדוק מנוע" נדלקה בעליות וישנו קוד P0420 , אם זה יעילות ממיר קטליטי, אז לא מעניין לא אחליף אותו, רק מעניין אם זה יכול להיות משהוא שקשור לכוח המנוע.

ולבדוק זווית הצתה עם סרובלד (אקדח אור שגם אין לי) ולראות אם מגיע הניצוץ בזמן הנכון ולא מזייף.

האם ישנו כיוון לתיזמון הצתה כמו פעם בתזוזת המפלג? או שהכול כאן ממוחשב ואין מה לעשות?

יש לך שני חיישני חמצן-תעשה DATA STREAM משניהם

אם הנתונים זהים-ממיר קטליטי מת

זווית הצתה

ניתן לראות עם הסורק

פורסם

עזוב שניה בדיקות הצתה עם אקדחים זה לא התקופה של המפלגים. ההצתה פה מתוזמנת מחשב כמו מערכת ההזרקה ולכן מה שנישאר לך לעשות זה בדיקת קומפרסיה אם תרצה יש לי תבוא לקחת ואם בקומפרסיה ייצא הפרשים בין הצילינדרים תעשה בדיקת לחץ הפוך לדעת מהיכן הבריחה בדיוק. שמת לב במצב סרק בעמידה אם המנוע רועד יתר על המידה? על כמה הסלד עומד בסרק?

פורסם

מאור: תודה רבה להצעה, אבל אני מאזור פ"ת.

במצב סרק בערך 800 סלד, וגם לא סרק המנוע עובד עגול נקי ולא רועד בכלל.

גרשון: תודה על התמונה, מאיפה אפשר משיג את דפי הרכב שאתה מביא כאן לפעמים?

פעם הייתה חברה שמוציאה ספר רכב מפורט לכל סוג רכב עבור כל המכלולים ואפשר היה לפרק לגורמים ולבנות מחדש כולל מספרים קטלוגים.

אני אנסה לקרוא אם הסורק (אפליקציה לנייד + מתאם OBD2 שיש לי) , לא יודע אם יש שם את נתוניי תיזמון הצתה ואת הסנסורים לפני ואחרי הממיר.

יש לי את האפליקציה הזו:

(OBD Check Torque (lite

פורסם

פעם הייתה חברה שמוציאה ספר רכב מפורט לכל סוג רכב עבור כל המכלולים ואפשר היה לפרק לגורמים ולבנות מחדש כולל מספרים קטלוגים.

אני אנסה לקרוא אם הסורק (אפליקציה לנייד + מתאם OBD2 שיש לי) , לא יודע אם יש שם את נתוניי תיזמון הצתה ואת הסנסורים לפני ואחרי הממיר.

יש לי את האפליקציה הזו:

(OBD Check Torque (lite

זרק אותה לפח

פורסם

יש לי את האפליקציה הזו:

(OBD Check Torque (lite

ממני.....

פורסם

את השירטוטים הטכניים אתה יכול להשיג מכל אדם שני פה בפורום. היום לכולנו יש אוטודאטה ושם נמצא החומר הרלוונטי. אתה הולך סחור סחור וטוחן מיים בעניין החיישנים עכשיו. היה לך תקלה ותיקון שבעיקבותיהם הרכב מאבד כוח מה שאומר שוב ושוב ושוב שעד שלא תבדוק קומפרסיה לא תוכל להתקדם.

פורסם

עדיין לא נבדקה הקומפרסיה.

לגבי תוכנת האוטודאטה אשמח לקבל לינק לגירסה פתוחה ואמינה באנגלית ללא וירוסים, מספיק לי רכבים יפנים עד 2010.

בדקתי עם הסורק כדי לראות את הסנסורים של הממיר הקטליטי וגם את תיזמון ההצתה, אני מקווה שהם אלו, אני מעלה אותם לכאן ואשמח אם המבינים יכולים לתת חוות דעת.

Screenshot_2017-07-10-20-31-23.jpgScreenshot_2017-07-10-20-36-21.jpgScreenshot_2017-07-10-20-36-51.jpgScreenshot_2017-07-10-20-37-21.jpgScreenshot_2017-07-10-20-38-03.jpgScreenshot_2017-07-10-20-38-10.jpg

• תוכן חדש...