Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על אפליקציות חובבניות שכאלה לא הייתי לוקח בחשבון מבחינת דיוק הנתונים המיספריים. תתחיל להיות רציני ולבדוק מה שבאמת צריך.

הצתה מאוחרת=חסר סחיבה:lol:

פורסם

אני יודע שאיחור בהצתה זה פחות כוח והקדמה מידי זה מצלצל.

הקריאה בסורק נותנת סביב ה 5 אפשר לראות בתמונה אחרת במה שהעליתי שיש גם 4.5 , לפעמים יש 2 ורובם בין 4 ל 6 תלוי בדגימה, שמתי לב שזה מתנדנד, יתכן שאפליקציית הסריקה כמו שאומרים לא משהו. אשמח לקבל המלצה על אפליקציה שווה אחרת (לא לקנות סורק מקצועי), או שיש בעיה במערכת הרכב של התיזמון (שהוא ממוחשב ותלוי בסנסורים שונים). אולי אני אשים על גרף גדול דגימה רצופה של הטיימינג ויהיה אפשר לראות את השינויים.

יודעים גם לומר לי האם הנתונים של סנסוריי הממיר הקטליטי שהעליתי סבירים? (אם לא טועה בתמונה שהעליתי הם O2 1x1 + O2 1x2) יש מספר תמונות בטורים שונים.

מאור תודה לך, אתה כל הזמן אומר לי לבדוק קומפרסיה, אני אאעשה זאת במוסך כשאגיע אליו עם מספיק מידע.

פורסם
אני יודע שאיחור בהצתה זה פחות כוח והקדמה מידי זה מצלצל.

הקריאה בסורק נותנת סביב ה 5 אפשר לראות בתמונה אחרת במה שהעליתי שיש גם 4.5 , לפעמים יש 2 ורובם בין 4 ל 6 תלוי בדגימה, שמתי לב שזה מתנדנד, יתכן שאפליקציית הסריקה כמו שאומרים לא משהו. אשמח לקבל המלצה על אפליקציה שווה אחרת (לא לקנות סורק מקצועי), או שיש בעיה במערכת הרכב של התיזמון (שהוא ממוחשב ותלוי בסנסורים שונים). אולי אני אשים על גרף גדול דגימה רצופה של הטיימינג ויהיה אפשר לראות את השינויים.

יודעים גם לומר לי האם הנתונים של סנסוריי הממיר הקטליטי שהעליתי סבירים? (אם לא טועה בתמונה שהעליתי הם O2 1x1 + O2 1x2) יש מספר תמונות בטורים שונים.

מאור תודה לך, אתה כל הזמן אומר לי לבדוק קומפרסיה, אני אאעשה זאת במוסך כשאגיע אליו עם מספיק מידע.

סבירים

-----------

פורסם
הצתה מאוחרת=חסר סחיבה:lol:

עד עכשיו אני לא מבין אותך. מצד אחד אתה טוען שלהשתמש בסורק מקצועי כולל דאטה סטרים ונתוני הצתה זה השלב המקצועי ביותר שיש. מצד שני אתה מיסתמך פה על נתוני אפליקציה חובבנית בסיגנון האנגי שאם תבנה על הנתונים שהיא זורקת מלבד קודי תקלות אתה תיאלץ להחליף את כל מערכת ההצתה והזנת הדלק ברכב. אני באמת לא מבין את האישו שלך בעניין.

לפותח השירשור - ברגע שתיגש למוסך עם המידע שרכשת מהאפליקציות האלה המוסך פשוט לא יבין מה אתה רוצה וכדי לבדוק קומפרסיה לא צריך שום מידע מלבד נתון קומפרסיה. תרצה יש לי גם את הערכה של הקומפרסיה וגם את הסט לחץ הפוך.

פורסם (נערך)

מאור30

אתה כותב הרבה:

פעם השנייה-

הצתה מאוחרת=חסר סחיבה

p.s

אני לא נגד למידת קומפרסיה-חושב שאיתה לא תהיה שום בעיה

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם
אשמח להסבר גרשון איך תתכן הצתה מאוחרת בגטס? על פי מה נשלטת ההצתה בגטס ולמה שהיא תשתנה?

על פי תימינג לא נכונ

בנוסף אני יכול להזיז אותו בצורה אלקטרוני

• תוכן חדש...