Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צליחת הכינרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אני מתלבט אם להירשם, אף פעם לא שחיתי במייל פתוחים, אני יודע לשחות בבריכה אבל הטכניקה שלי לחתירה לא הכי חזקה שיש (אני מצליח לעשות 2 בריכות וכמובן לצוף).

כמה עמוק נכנסים? אני פחות חושש מהקטע של הכושר גופני.

תודה לעוזרים

פורסם

השחייה היא מחוף לחוף באלכסון, אם אני זוכר נכון, 3 ק"מ אורך. מים לא עמוקים במיוחד (שיא הכנרת הוא 50 מטר עומק) קח בחשבון שמי הכנרת מתוקים ולכן כבדים (שוקעים יותר , הרבה יותר מאמץ בשחייה).

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

סתם שאלה, יש הבדל בין לטבוע במים בעומק 4 מטר למים בעומק 400 מטר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

3 קמ פלוס מינוס שחיה, כל כמה עשרות מטרים יש מצופים וסירות שאתה יכול לעלות עליהם ולנוח

לא הייתי ממליץ לנסות אם לא שחית לפחות כמה מאות מטרים ברציפות בבריכה, רצוי קילומטר אחד

פורסם (נערך)
סתם שאלה, יש הבדל בין לטבוע במים בעומק 4 מטר למים בעומק 400 מטר?

כן.

באחד אתה "סתם" מת. בשני אתה ממש מת: אתה מת פי מאה, למעשה. כפי שאתה מסוגל להבין, ההבדל עצום.

(טוב, אם להיות רציני אז יש הבדל בסיכוי שיצליחו למשות ולהציל אותך)

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתה רציני? אתה מצליח לשעות רק 2 ברייכות וחושש ממים עמוקים ורוצה ללכת לשחות 3 קמ במים פתוחים? תחילה תנסה לעשות 60 בריכות רצוף בלי עצירות ,אם תצליח בזה אז תרשם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא ממליץ לך להרשם, אני לא שחיין גדול אבל יכול לעשות הרבה יותר בריכות ממה שרשמת. ואני לא מעז להרשם. לדעתי זה מוקדם מדי בישבילך. תתאמן בינתיים ואולי שנה הבאה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בצליחת הכנרת יש גם מסלול של 1.5 קמ.

בכל מקרה את המסלול העממי של ה3 קמ בדרך כלל צולחים הראשונים ב4~ שעות ואת המקוצר בשעתיים לערך, זה משהו שאתה יכול לעמוד בו? כמה שעות לשחות אמנם עם הפסקות אבל זה עדיין כמה שעות סביב פעילות של שחיה ולא כמה דקות בשחיית 2 בריכות.

יש כמובן את התחרותי שבו משתתפים בערך 20 שחיינים אבל זה לא לפרק אלא סתם לידיעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנחנו פעם היינו הולכים הרבה. שוחים לאורך החוף ולא באמת "צולחים" את הכנרת. זה לא ממש קשה, יש גם מסלול קצר ובכל מקרה יש כל כמה מאות מטרים רפסודה שניתן לעלות עליה.

הפסקתי כי אני חוטף דיכאון מלראות את המצב המזעזע שהאגם הזה הגיע אליו. תמיד מתחילים את המסלול בהליכה בבוץ במים רדודים עד שמגיעים לעומק שניתן לשחות בו ואז מגיעים גם לחוף יבש ורדוד שצריך ללכת בו במים רדודים עד שיוצאים.

פורסם

הייתי שחיין בקבוצה בעברי, יש לי מדליה, אני שוחה המון בריכות בכיף ולא הייתי לוקח סיכון כזה. לטעמי מיותר לגמרי. אם אתה בקושי מצליח לשחות לפי התיאור שלך, זה אתגר שהוא מיותר לגמרי. אני לא הייתי עושה את זה בעצמי, אז לך קל וחומר לא הייתי ממליץ.

פורסם (נערך)
אני פחות חושש מהקטע של הכושר גופני.

ברצינות? אז ממה אתה חושש? מהדיווחים על תנינים שראו בכינרת?

זה נטו אתגר לכושר גופני וצריך להתכונן בהתאם, אם אתה לא עושה 2 ק"מ בבריכה סגורה (לא משנה סגנון ולא משנה אם אתה עוצר לנוח, גם בכינרת אפשר לנוח) לא היתי מתחיל אפילו לחשוב על הכינרת.

בכל מקרה את המסלול העממי של ה3 קמ בדרך כלל צולחים הראשונים ב4~

?! איך הגעת ל 4 שעות, בשחיה צורנית אפשר לסיים את זה בשעתיים ואם אתה בכושר שחיה טוב אתה תוכל לעשות 3 ק"מ בשעה וחצי אלה שבאים ממש להתחרות יסימו בפחות משעה

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

העממי משתנה משנה לשנה, לפעמים מגיע ל4 קמ, וזה כן עניין של 4 שעות.

להזכירך, הרבה נחים שם, יש אפילו תור במנוחות ואפילו איזור השחיה מוגבל שלפעמים אנשים שוחים במקום לא מעט.

אולי הגזמתי עם הראשונים, אבל הרוב כן 1 קילומטר לשעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...