Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו VS. מרצדס E קלאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מעט חריגה!!

אני יוצא לטיול ארוך בחו"ל והוצעה לי מחברת ההכרה את שת מכוניות ה"ל, מכיוון שאים ציוד רב: מזוודות עגלת תינוק וכיו"ב רציתי להתעניין איה רכב עדיף מהשנים?

אגב שניהם אותה עלות

תודה

פורסם (נערך)

פיקאסו עדיף. נפח האחסון מתפרש גם לגובה וזה חשוב מאד למזוודות . ישיבה גבוהה, כסאות מודולריים מתפרקים . למרות שה E מפנקת, חזקה ומאובזרת יותר . קרה לי אותו דבר במינכן. אודי A4 סטיישן היתה צפופה משמעותית ל 4 מבוגרים עם ציוד סקי מלא. לא נכנסו כל המזוודות . אולי אם אתם פחות אנשים או רק עם מטען קטן אז כן ייכנס.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מניסיון םיקאסו

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

פותח השרשור מתלבט בין שני רכבים שמוצעים לו, אז למה לבלבל אותו עם רכב שלישי שלא שאל עליו וכנראה גם לא מוצע לו? (אפשר באותה מידה גם להציע לו עוד מאה רכבים אחרים...).

בכל אופן אין שום דבר יוקרתי בB class והפיקסו שימושית יותר.

פורסם

השאלה כמה מטען אתה לוקח איתך - תיקח את נתוני נפח תא המטען של שני הרכבים ותיקח בחשבון שמה שאתה לוקח איתך בד"כ חוזר עם הרבה תוספות מטיולים כאלו אז תשאיר איזה 20-30 אחוז חריגה לפחות.

אם הE קלאס גבולי מידי - תבחר בפיקסו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...