Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני שלוש שנים רכשנו מיני קופר חדשה מהחברה, בעת הרכישה נאמר לנו כי ברכב יש צמיגי רן פלט ושאין לנו צורך בצמיג חלופי, סופקה לנו ערכת ניפוח כך שבמדיה ויש פאנצ'ר נמלא אוויר וניסע במקרה הצורך לתקן.

שלוש שנים לא היה פאנצ'ר עד שלפני מספר ימים אשתי נכנסה במדרכה והצמיג נקרע, הופתעתי לגלות שמדובר בצמיג רגיל ולא בצמיג רן פלאט כפי שרשום ברישיון הרכב !!

האוטו סופק לי:

בלי גלגל רזרבי

בלי מפתח ברגים

בלי ג'ק

בקיצור, תזמין גרר בשביל להחליף פאנצ'ר ותפסיד יום עבודה !!

פניתי לדלק מוטורס היקרים וביקשתי שיספקו את שהבטיחו ואת שכתוב ברישיון הרכב - צמיגי רן פלט והם להפתעתי סירבו! הרכב על 210000 ש"ח, טופל אצלהם והם לא מוכנים לקחת אחריות! פשוט בושה...

כששאלתי את מנהל השירות מה אני אמור לעשות אם יש לי פאנצר, הרי אין לי מפתח לגלגלים, ג'ק וגלגל חילופי ואם זה נראה לו הגיוני שאני אמור לבזבז יום שלם על זה הוא אמר לי שאפשר "לסדר לי משהו" (הכוונה לג'ק). אז אמרתי לו מה אני אעשה עם ג'ק אם אין לי מקום ייעודי ברכב לגלגל רזרבי?!?! הרי זה לא ריאלי שהבגאז של הרכב יכיל עכשיו גלגל במקום את העגלה של התינוק שלי !! וברור שאם הייתי יודע על זה מלכתחילה לא הייתי קונה את הרכב

בקיצור פשוט בושה שקונים רכב בסכום של מעל ל-200000 ש"ח וצריך לקבל כזה שירות מזעזע.

למישהו יש את המייל של המנכ"ל\ פניות הציבור של החברה ? אני רוצה לפנות אליו לפני שאני תובע אותם בבית משפט.

תודה

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלפתי אותו בפנצרייה והוא אמר לי שהוא לא רן פלט.. כך שהוא בוודאות צמיג רגיל (גם צילמתי אותו )

פורסם

ישנם עוד יבואנין ודגמים שמוסרים רכב שהצמיגים בו הם לא ראנפלט אך בתא המטען יש ג'ק ובדר"כ גם ערכת ניפוח.

והעיקר, זה לא משנה מה יש או מה אין, משנה שמה שהובטח ללקוח נמצא ברכב לטוב ולרע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה יעזור לו ג'ק וערכת ניפוח אם הצמיג נקרע (כפי שקורה הרבה עם צמיגי חתך נמוך)?

החלפתי אותו בפנצרייה והוא אמר לי שהוא לא רן פלט.. כך שהוא בוודאות צמיג רגיל (גם צילמתי אותו )

אז תעלה את הצילום, כי המילה של העובד בפנצ'רייה היא לא דברי אלוהים חיים.

חוצמיזה, לא מבין למה אתה רוצה שיספקו לך ג'ק וכו'?

יש תקנה/חוק שמחייבים אותם?

כלומר, אסור למכור רכב עם צמיגי ראנפלט וערכה?

מה יעזור לך ג'ק בלי גלגל רזרבי?

בחו"ל מוכרים את הרכב עם גלגל רזרבי?

אם לא, ואין אופציה כזו... מה אתה רוצה?! זה האוטו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. מתי אמרתי שמדובר בחתך נמוך??

2. מצורף צילום של הצמיג לאחר הפירוק

3 אני לא רוצה שיספקו לי ג'ק, כפי שאמרת זה לא יעזור לי בכלום... זה הפואנטה של הפוסט הזה

4. מה אני רוצה?? לקבל צמיגי רנפלט כפי שאמורים להגיע וכפי שרשום ברישיון הרכב. בזבזתי יום שלם על החלפת גלגל מסכנה בגלל שלא היו לי כלים, בגלל שהייתי בטוח שמדובר ברן פלט כי זה מה שרשום ברישיון ובגלל שלא היה לי גלגל חילופי.5. מה הקשר חו"ל ? אני גר בארץ חו"ל לא מעניין אותי ולא אמור לעניין אותי

IMG_4943.JPG

פורסם

לא מתיימר להכיר את כל סוגי צמיגי הראן פלאט אבל מה שבתמונה האחרונה שצורפה לא נראה כזה.

בצמיגים האלה יש מבנה חיזוק בתוך פנים הצמיג כדי לשמור על הצורה שלו במקרה של איבוד מוחלט של לחץ אוויר, כאן לא רואים כזה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

סליחה, אתה מתעורר אחרי 3 שנים ומתפלא למה היבואן לא מתייחס אליך ?

זה דבר שצריך לבדוק בזמן קבלת הרכב.

מבחינת היבואן - היו לך 3 שנים בהם יכולת להרוס ולהחליף את כל הצמיגים ברכב ו/או ערכת החלפת הצמיגים.

אם אתה בא אליו יום או יומיים אחרי קנייה - עוד אפשר לקבל את בקשתך.

אחרי 3 שנים - תהיה ריאלי בדרישות שלך (שזאת צורה מנומסת לומר - אתה משלם על הטעויות שלך).

לגבי גודל בגאז' וכו' - זה דבר דבר שצריך לקחת בחשבון לפני קניה.

פורסם
סליחה, אתה מתעורר אחרי 3 שנים ומתפלא למה היבואן לא מתייחס אליך ?

זה דבר שצריך לבדוק בזמן קבלת הרכב.

מבחינת היבואן - היו לך 3 שנים בהם יכולת להרוס ולהחליף את כל הצמיגים ברכב ו/או ערכת החלפת הצמיגים.

אם אתה בא אליו יום או יומיים אחרי קנייה - עוד אפשר לקבל את בקשתך.

אחרי 3 שנים - תהיה ריאלי בדרישות שלך (שזאת צורה מנומסת לומר - אתה משלם על הטעויות שלך).

לגבי גודל בגאז' וכו' - זה דבר דבר שצריך לקחת בחשבון לפני קניה.

מצטער אבל אני ממש לא מסכים איתך. אני לא מומחה לצמיגים ולא אמור לדעת או אמור לקחת את הרכב לפנצרייה שיאשר לי שמדובר בצמיגים מסוג X כמו שאני לא לוקח את הרכב למוסך ובודק שהותקן מתחת למכסה מנוע רכיב מכני כזה או אחר שמופיע במפרט!

יש דבר כזה שנקרא גילוי נאות - וכשזה מתברר בלא נכון אז משתמשים בו.

נכון שעברו 3 שנים, אבל מה לעשות שלא היה לי פנצ'ר בכל התקופה הזו. מלבד זאת, קניתי מחברה שמספקת מוצר פרימיום, גובה מוצר פרימיום ומן הראוי שהחברה תקח אחריות ותספק את מה ששילמתי עליו כשקניתי את הרכב - גם אחרי שלוש שנים.

גודל בגאז זה מה שהתייחסתי אליו כשקניתי את הרכב ונאמר לי שאין צורך בגלגל רזרבי, ברור שעכשיו לא אכניס אחד כזה ואסגור לעצמי את הבגאז. מה שאמרתי הוא שאם הייתי יודע מלכתחילה שאין לרכב צמיגי רן פלט ושעלי יהיה להוסיף גלגל רזרבי באופן עצמאי ולאכסן אותו בבגאז לא אעשה זאת ולא ארכוש את הרכב.

פורסם

אם אתה רק רוצה צמיגים כנדרש, ולפי מה שאתה אומר, בצדק, אז מה הסיפור עם הג'ק?

וברור שאין פה התיישנות והאחריות בכלל לא עליך, אם לא קיבלת צמיגים כנדרש. לא מבין איך אפשר להעלות בכלל טענה כזו.

בכל מקרה, צלם ככה שנדע מה הדגם בדיוק ובקלות אפשר לברר אם הם ראנפלט או לא.

ההערה לגבי האפשרות לרזרבי בחו"ל היא כיוון שלא סביר שהיצרן לא יספק צמיגי ראנפלט ברכב של בין אופציה בכלל לרזרבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האם הדגם של הצמיג הספציפי זהה לאחרים? יכול להיות שלפני מסירת הרכב איכשהו גילו תקר והחליפו בארץ לצמיג שאינו ראן-פלאט. בכל מקרה שלח מכתב לשירות הלקוחות של החברה ותסביר את המצב. במידה וזה לא יעזור - תמיד אתה יכול לנסות לאיים בתביעה. יש לך תמונות מיום רכישת הרכב?

פורסם

תאמין לי שמדובר ברן פלט, לא הייתי פונה ליבואן ועושה לעצמי פאדיחות אם לא הייתי בטוח בזה...

אם אתה כל כך מטיל ספק יש לי גם וידאו שצילמתי בעת ההחלפה בפנצ'ריה אשמח לשלוח לך לנייד.

אין לי מושג מה קורה בחו"ל, וגם לא יודע איך לבדוק.

בשורה התחתונה אני נוסע ברכב בלי גלגל רזרבי, שיכול להיות פנצ'ר בכל רגע נתון ואין לי איך לחלץ את עצמי אלא רק להזמין גרר ו לשלם מאות שקלים.

אני בסך הכל רוצה לקבל את מה ששילמתי עבורו ואת מה שכתוב ברישיון הרכב שלי. לא קניתי רכב מסוחר סוג ג' שלך תחפש אותו עכשיו, קניתי רכב מחברה מכובדת שצריכה לכבד את הקונים שלה ולעמוד במה שכתוב.

• תוכן חדש...