Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באנגליה ובבריטניה כולה - כל נושא השינוי המבני לא מעניין את רשות הרישוי.

זה עניין שלך ליידע את חברת הביטוח.

סאן רוף לא ייקר לך את הפרמיה. גם לא צמיגים או גלגלים וצמיגים או שינוי צבע.

לשתול שני מנועים של אאודי s3 בתוך vw קאדי (אחד במקום המנוע המקורי) ואחד בארגז מאחורי הנהג. כן יעניין את הביטוח וייקר את הפרמיה של אותה הקאדי.

כך למעשה מתקיים ענף כלכלי אדיר, שבו כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה למכוניתו, ליידע את הביטוח כמו שעושה כל אזרח נורמטיבי וזהו.

אם תשאלו אנגלי כלשהו למה לפלוני ליידע את הביטוח הוא יישאל אתכם ׳למה לא?׳

וכך אפשר להרחיב, להגביה, להנמיך, מתלי אוויר, מנוע של אינטגרלה בפיאט 500, מנוע פורשה בטייפ2, מנוע של ימאהה r1 בתוך פרוגאיי ספרייט. כיד הדמיון הטובה.

סטייג 4 בסיאט ליאון? תיידע את הביטוח וסע לשלום.

כל שנה יש טסט, אם השיפורים טובים ובטוחים, אין שום בעיה, זה בכלל לא מעניין את הטסטר, כל עוד האוטו בנוי בצורה ראויה ובטוחה האוטו מאושר לתנועה בכביש.

בחיי גם כאן חיים בני אדם, כל חוק שיש כאן ניתן לעשות קופי פייסט לישראל.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע, אין סכנה, לדוגמא, בשינוי מידת הצמיגים?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בישראל מבחינה מוטורית אנחנו לא בני אדם, אלא פרות חליבה.

אתה חושב שתעשיית החלב באנגליה הייתה מאשרת לפרות להתחיל לעשות מודיפיקציה למכונות החליבה?

פורסם

לא יודע לגבי פרות חליבה, אבל יכול לומר שארבע פיינט (2.272 ליטר) עולים כאן בסופר תשעים פני שהם כארבעה שקלים ושישים אגורות.

העיקר שבישראל אף אחד לא פראייר.

פורסם

מקובל עליי, נישאר בנושא האגרות השונות.

עשיתי שינוי רישום לג׳וליה שלי שהבאתי מישראל (ג׳וליה ישנה). שלחתי בדואר את הטופס, וקיבלתי בדואר טופס חדש עם השינוי ברישום לרכב היסטורי. העלות - אין עלות. וגם אין עלות למשק על הפסד יום עבודה.

העברת בעלות על רכב איך עושים? סוגרים עסקה ונותנים לקונה ספח אחד מתוך טופס הרישוי. הקונה נוסע לשלום. באחריות המוכר לשלוח בדואר את הטופס שנותר בידיו אחרי קריעת הספח ומילוי הפרטים של הקונה במשבצת שיועדה לכך, אל משרד הרישוי.

משרד הרישוי מנפיק טופס חדש ושולח אותו אל הקונה הביתה.

עלות - אין עלות. וגם אין עלות למשק על הפסד יום עבודה של קונה ושל מוכר. יתרון נוסף הוא שניתן להעביר בעלת בכל שעה ביממה, ןהאנרגיה המושקעת בוויכוח מי ישלם העברת בעלות מתועלת למקומות יצרניים.

אין בכוונתי לבעס איש, בכוונתי לגרום לאנשים להשפיע על אנשים להשפיע על עוד אנשים, לבחור לכנסת אנשים שיחוקקו חוקים בעד האנשים, לרווחתם, לטובתם.

אני יודע שהסיכוי נמוך, אבל הוא יותר גבוהה מכלום.

פורסם

^^^ עזוב מה שאתה מציע זה סופר מסובך

יותר פשוט להחזיר את המנדט הבריטי לכאן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפעמים אני באמת מתבאס מזה שהם עזבו...

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מעלה תמונות של גג שמש מקורי ברכב זהה לצורך השוואה. שימו לב להנמכת ריפוד תקרה, אפשר לראות את זה בבירור אם משווים את גובה התקרה לגובה ידיות אחיזה.

20170610_142203.jpg20170610_142206.jpg20170610_142240.jpg20170610_142301.jpg20170610_142319.jpg20170610_142338.jpg

פורסם
אכן מעצבן.

אבל, היו לי שני רכבים עם גג-נפתח. אחד מהם בהתקנה מקומית.

באף אחד מהם לא היה מצויין ברשיון...

יש בכלל חובה לרשום את זה? :?

כעיקרון, אי אפשר לעבור ככה טסט.

זה מה שקרה לי.

הטסטר שם לב, וזה - אין טסט.

אלפא GTV עם חלון נפתח מקורי שלא נרשם ברשיון.

הצריך קבלת אישור מהיבואן שהחלון מקורי ומעבר דרך עמדה מספר 1.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אגב גם לי יש סאן רוף (מקורי) ואני לא בטוח שרשום את זה ברישיון.

אבדוק מחר.

בדקתי מקודם ובסוף הוא כן רשום ברישיון הרכב.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
יש לי פוקוס כזאת עם גג שמש מקורי והוא מצמצם משמעותית את מרווח הראש.

אני בגובה 180, יכול לשבת במושב הנהג רק במצב הכי נמוך או כמעט הכי נמוך של הכסא, אם אני מגביה את הכסא עוד טיפה, הראש נוגע בתקרה. באותו רכב בדיוק ללא גג שמש לא הייתה שום בעיה כזאת, יש שם עוד כ 7-8 ס"מ גובה פנימי.

מעניין איך זה נראה בהתקנה מקומית.

גם לי יש פוקוס גג מקורי ואני 1.82 ולא מרגיש שום בעיה עם במצב הגבוה ביותר של הכיסא. הפוקוס שלך לאחר מתיחת הפנים?

פורסם

זה גם קשור לזווית משענת, אם אתה משכיב את המשענת לאחור אז כמובן שאפשר לשבת. אבל אני אוהב לנהוג בתנוחת ישיבה זקופה.

פורסם
מקובל עליי, נישאר בנושא האגרות השונות.

עשיתי שינוי רישום לג׳וליה שלי שהבאתי מישראל (ג׳וליה ישנה). שלחתי בדואר את הטופס, וקיבלתי בדואר טופס חדש עם השינוי ברישום לרכב היסטורי. העלות - אין עלות. וגם אין עלות למשק על הפסד יום עבודה.

העברת בעלות על רכב איך עושים? סוגרים עסקה ונותנים לקונה ספח אחד מתוך טופס הרישוי. הקונה נוסע לשלום. באחריות המוכר לשלוח בדואר את הטופס שנותר בידיו אחרי קריעת הספח ומילוי הפרטים של הקונה במשבצת שיועדה לכך, אל משרד הרישוי.

משרד הרישוי מנפיק טופס חדש ושולח אותו אל הקונה הביתה.

עלות - אין עלות. וגם אין עלות למשק על הפסד יום עבודה של קונה ושל מוכר. יתרון נוסף הוא שניתן להעביר בעלת בכל שעה ביממה, ןהאנרגיה המושקעת בוויכוח מי ישלם העברת בעלות מתועלת למקומות יצרניים.

אין בכוונתי לבעס איש, בכוונתי לגרום לאנשים להשפיע על אנשים להשפיע על עוד אנשים, לבחור לכנסת אנשים שיחוקקו חוקים בעד האנשים, לרווחתם, לטובתם.

אני יודע שהסיכוי נמוך, אבל הוא יותר גבוהה מכלום.

אתה מתאר תהליך שהוא סטנטרטי בכל מדינה מפותחת,ישראל לא מדינה מפותחת.

כל דבר פה מצריך בירוקרטיה .

את החוקים והתקנים באירופה אפשר לאמץ די בקלות,אף אחד לא רוצה לעשות את זה כי זה לא מניב כסף.

בישראל,יש דבר אחד חשוב ומרכזי שמנגנים עליו,ומי שמנגן עליו יותר חזק הוא המנצח,הכלי הזה הוא ביטחון המדינה.

אנשים פה סתומים,לא מעניין אותם שום דבר והשאננות חוגגת,בגלל זה יכולים לעשות תספורות לטייקונים במילארדים וכולם סותמים(האמת הפתיע אותי הסיפור של פישמן).

אף אחד פה לא רוצה להקים את התחת שלו ולהזיז דברים,יותר נוח לשכב על הספה ולעשות כלום.

הבחירות פה הן קומבינה אחת גדולה,אף פעם לא עשו ולא יעשו פה דבר לטובת האזרח,חבל על המילים במקלדת.

אני מקבל את הדרכון שלי ועולה למטוס בכיוון אחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...