Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריק - הגירה יכוה להצליח, הגירה יכולה גם להכשל. יתכן שבעוד כמה שנים תהיה הבנצי והמהלך-בוכנה הבא עם סיפורים על הדבש שתלקק, יתכן גם שתחזור עם הזנב בין הרגליים וחור גדול בכיס.

אל תחשוב שבכל העולם שאינו ישראל הזהב מתגלגל ברחובות. לכל מקום יש יתרונות וחסרונות. כישראלים אנחנו נוטים לקטר בלי סוף, אם בצדק ואם לאו. האם צריך לעשות כאן תיקונים: אין ספק. הרבה, וגדולים. אבל זה נכון בכל מקום, ברמה זו או אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שוב אתה? מי מספר על ליקוק דבש? עצוב כמה הקנאה אוכלת אנשים קטנים.

Sent from the US, where you have to work hard to to make it, but you can make it if you work hard.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם (נערך)

בנצי - יש המצליחים ויש שלא. אתה שייך לקבוצה הראשונה.

"ללקק דבש" פירושו להקלט היטב ולהגיע למצב כלכלי וחברתי שמתאים לך. אני מדבר על התוצאה, לא על הדרך. עבודה קשה נדרשת בכל מקום. ותהליך ההגירה אינו זול, במיוחד אם אינך צעיר ורווק.

אני מדבר על אנשים כמו ArikC שחושבים שבכל מקום מחכים להם בזרועות פתוחות, ושכל מקום אחר טוב מישראל בכל מובן. לא מבינים שביורוקרטיה יש בכל מקום (גם אם האופי לה שונה), ששחיתות יש בכל מקום, היא אפילו חלק מובנה במערכת (איך פועל הקפיטול? או , שויצריה, שהפכה את העלמות המס למקור פרנסה?), שעלויות המחיה לא תמיד נמוכות יחסית להכנסה. ואפילו אלימות אינה תופעה ייחודית לישראל. בקיצור - שצריך להיות ריאלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מה שהוא אמר. יש מקומות גרועים יותר מישראל, וגם מקומות טובים יותר. טבעי שאדם ישאף שיהיה לו כמה שיותר טוב בחיים, לא?

בתחום המוטורי, המדינה פועלת כאילו היא עושה לך טובה שהיא מאפשרת לך להיות בעל רכב. על "הטובה" הזו אתה משלם הרבה יותר מהתמורה שאתה מקבל ביחס למדינות אחרות שאנחנו שואפים להידמות להן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עד כמה שהמצב פה עגום לא הייתי רוצה לגור בסינגפור למשל : כתבה ממש מעניינת.

(מבחינה מוטורית, מעבר לזה אין לי מושג איך החיים שם)

כמו שנאמר יש ויש, אין פסול בלהסתפק במה שיש, וגם אין פסול לשאוף ליותר טוב. כל אחד שיעשה כראות עיניו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
זה לא מה שהוא אמר. יש מקומות גרועים יותר מישראל, וגם מקומות טובים יותר. טבעי שאדם ישאף שיהיה לו כמה שיותר טוב בחיים, לא?

בתחום המוטורי, המדינה פועלת כאילו היא עושה לך טובה שהיא מאפשרת לך להיות בעל רכב. על "הטובה" הזו אתה משלם הרבה יותר מהתמורה שאתה מקבל ביחס למדינות אחרות שאנחנו שואפים להידמות להן.

מה שאני אומר הוא שמה שטוב לי היום הוא לא בהכרח מה שטוב לי מחר, שמה שנראה לי טוב היום יתברר מחר כטוב לי, ושמה שטוב לי לא בהכרח טוב לך (וכמובן להפך).

ומעבר לכך - תהליך ההסתגלות למקום חדש אינו פשוט. זה נכון "בקטנה" לילד שמחליף בית ספר כאשר משדרגים את הדירה לשכונה אחרת, ו"בגדול" למשפחה שעוברת למדינה אחרת, וצריכה להסתגל לתרבות, שפה, חוקים וכל השאר. יש מי שיעבור את התהליך בקלות יחסית, יש מי שיתגבר עליו כעבור תקופה ארוכה יותר ויש מי שישבר ויחזור. זה אינדיבידואלי לכל אדם ומשפחה, ותלוי במקום המוצא, ביעד ובאנשים עצמם.

התחום המוטורי הוא עניין זעיר ביחד לכל הדברים שאליהם צריך להתסגל.

גילוי נמאות: מעולם לא התכוונתי להגר. אבל פעם בדקתי את הדרישות על מנת שהתעודות המקצועיות שלי יוכרו במדינות המערב. היה מדובר בדרישות מורכבות שהיו גוזלות ממני השקעה לא סבירה, בזמן וכסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי יכולת חוקית לבצע שינויים ברכב זו סיבה די ילדותית להגר למדינה אחרת, אבל התחום המוטורי הוא דוגמא מיני רבות ליחס שהאזרח מקבל מהמדינה, הדוגמא הזו עולה כאן הרבה כי זה פורום רכב.

"טוב" זה עניין אינדיבידואלי שמושפע בין היתר מהסטנדרט שהתרגלת לחיות בו. אני לא טוען שהגירה זה הפתרון היחיד, אבל אם אתה יכול ויש לך הזדמנות לשפר את החיים שלך ושל המשפחה העתידית שלך, למה לא?

פורסם (נערך)

אתה קורא לזה סיבה ילדותית, אחר יקרא לזה הגבלה לא צודקת של המדינה על חירות אזרחית בסיסית.

עם יתר הדברים אני מסכים אבל שוב, כל נושא ההגירה כן או לא זה כבר אוף טופיק...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הכל פה היה מושלם אבל רק שינויים ברכב היו לא חוקיים, אז זה ילדותי (אלא אם אתה רוצה לעסוק בזה למחייתך). אבל זה לא המקרה. אנשים בורים וצרי אופקים שולטים בחיינו ואת זה צריך לשנות.

• תוכן חדש...