Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נראה מגניב ביותר. תוספת נחמדה מאוד.

הסיבה שביקשתי תמונה מבפנים היא, כי ממש מסקרן אותי מה הם עשו עם החלק הפנימי של הגג והריפוד שלו.

האם החלון תמיד חשוף או שיש חלק שניתן להסטה כמו בחלונות גג מקוריים?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלם לך כבר והערוך את ההודעה , מדובר על ריפוד חדש לגג הכולל תריס מקורי , מבפנים זה 1 ל1 מקורי , כבר מצרף :)

יפני זה הכי אחי

פורסם

הסיבה להתעניינות הפתאומית, אני מתחיל לשקול ברצינות לשכנע את אחי לשים חצי חצי ולעשות הפתעה לאבא שלי.

הE קלאס 08 שלו תהיה פצצה עם תוספת של חלון גג, 5K לא סוף העולם כהשקעה קבועה לרכב טוב.

סט צמיגים וג'אנטים נורמלי מגיע בשקט לסכום הזה והשדרוג הזה אפילו יותר כיפי לדעתי :-o.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אל תעשו את בהפתעה.

תשאלו אותו, האם הוא מעוניין בזה.

אני למשל כשנוהג בפוקוס כמעט אף פעם לא פותח את הסאנרוף, ואם היו שואלים אותי אם אני רוצה להתקין ברכב שאין לו - אז בשום פנים ואופן.

אם מישהו היה עושה לי התקנה כזאת בהפתעה, הייתי מתעצבן מאוד.

פורסם (נערך)

כבר ידוע שהוא אוהב. כי הוא ציין שבאסה לו שבC הקודמת היה לו ובE הנוכחית אין.

וכן. גם הוא לא השתמש בזה יותר מדי אבל, אבל הוא אוהב מאוד את המראה שזה נותן וזה הכיף שלו.

(ותכלס גם אצלי לחלון הגג אין שימוש כלל במונדאו, אבל לא הייתי מוותר עליו בחיים :) )

לא חושב שהוא מודע לכך שקיימת אפשרות להוספה מקומית של חלון גג, כך שההפתעה תהיה פנומנאלית.

הוא עלול עוד לחשוב שקנינו לו רכב אחר :wink:

בכל מקרה עוד ארוכה הדרך עד להחלטה הסופית. 5K אמנם לא סוף העולם כמו שציינתי אבל עם זאת, עדיין מדובר בהוצאה לא קטנה. עם כל הכיפיות והמגניבות שדבר, ועם זה שיהיה כיף להפתיע את אבא, בתזמון מגניב של יום הולדת 70.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

עדיין, תשאל. דברים שאין מהם דרך חזרה לא עושים בהפתעה. סאן רוף זה משהו שאי אפשר לפרק אחרי שמתקינים.

פורסם (נערך)

אם נשאל בצורה ברורה, התשובה תהיה לא (מבחינה כספית) בסבירות מוחלטת.

אולי אפשר לשאול תאורטית. משהו בסגנון "אבא אם היית יכול לקבל חלון גג, לא משנה איך, באוטו שלך היית שמח מזה?"

אני מניח שכדאי לנסות, הוא לא כזה חשדן, ושאלה כזאת ממש לא תגרום לו לתהות אם משהו מתבשל.

וכן, חוסר כיסוי פנימי הוא deal breaker מטורף, אבל לפי אורן (פותח השרשור), החליפו לו את הגג באחד שהוא תואם מקור.

אולי פשוט אעשה איתו ראש בראש מונדאו תמורת הבנץ ^C^ חלון גג תמורת פח, בכל זאת הוא יעלה בשנה :) (וירד בכל דבר אחר :shock:).

כל הדיבורים האלה על חלונות גג הזכירו לי קטע מצחיק. בעבר הרחוק הייתה ברשותינו אלפא 33. חלון הגג שם היה ידני עם ידית מסתובבת כמו חלון דלת ידני :) זה היה כ"כ מביך לתפעול..

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

לא מדובר בתואם מקור אלא במקורי שמקבל ריפוד מחדש , התוצאה מעולה על סף המושלמת . אני מאוד שמחתי לקבל גג חדש מהנילון כולל כל הקיפולים והשקעים המיוחדים לגג .

מעבר לכך יש סכך שמש כמו ברכבים המקורים . אין הבדל כלל מבפנים כמו סאן רוף מקורי , אגב ההתאמה היא לכל הרכבים , גם לרכבים 2017 ספורטיביים כמו מוסטנג(לפי מה שאפשר לראות בפייסבוק של החברה)

בכל אופן הינה תמונות שצילמתי עכשיו ספיישל

IMG_20170607_1030388.jpgIMG_20170607_1031062.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

ממליץ מאוד , עבודה מאוד מקצועית ועם אחריות ארוכה של עד 7 שנים על נזילות ו3 שנים על מנגון , האמת לא הייתי עושה אם לא הייתי רואה סאן רופים מהתקנה מקומית ששרדו מעל 20 שנה !

כנס לפייסבוק שלהם , אנשים מאוד אמינים ואיכותיים

https://www.facebook.com/%D7%95%D7%95%D7%91%D7%A1%D7%98%D7%95-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%92%D7%92-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-163722560357836/?fref=ts

יפני זה הכי אחי

פורסם

יפה! באמת דומה מאוד מבפנים למקורי, רק ללא הנמכת תקרה.

בהזדמנות אצלם אצלי איך נראה המקורי להשוואה.

פורסם

הממ, אוקיי עכשיו אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי באמת כמו בוקי מדוע אצלך הגג לא הונמך.

בניגוד לחלון הגג שיש לי וגם לבוקי ורבים אחרים, החלון שלך נפתח רק כלפי חוץ ואילו אצלנו יש אופציה של כלפי חוץ, ואילו ההסטה מתבצעת בגובה הגג ולא מעליו.

עדיין מגניב, ונראה סופר איכותי ומקורי, במיוחד במצב סגור.

• תוכן חדש...