Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש המלצה לאחד?

ליינר תכשיטים בקסטרא.

הזמנתי מהם תכשיט והייתי צריך אותו תוך שבוע, אמרו שאין מצב, מינימום עשרה ימים אבל שישתדלו. אחרי ארבעה ימים היה מוכן.

המחיר היה ממש בסדר, בסדרי גודל פחות מאשר בכל חנות גנרית. אבל תכלס הם קנו אותי בזכות השירות הנפלא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אישתו של חבר הפורום עידן עוסקת בזה, הוא ציין כמה פעמים שהוא ישמח לעזור בנושא גם אם הרכישה לא תתבצע דרכו.

מזל טוב!

אני באופן אישי לא סומך על אנשים שנוהגים במרצדס, בטח AMG...

קל וחומר, לא הייתי קונה מהם יהלומים :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני ממליץ על ג'קסון, יש ויטרינה ענקית שצריך לתפוס מסביבה מקום כאילו מחלקים את הטבעות בחינם, אבל יש גם מציאות, אנחנו קנינו טבעות מאוד מיוחדות שלא ראיתי על שום אצבע אחרת ותמיד קיבלנו עליהן מחמאות.

המקום מציע גם פוליש בחינם במקום בעת הרכישה ואף מקטין\מגדיל את הטבעת הנבחרת ע"פ המידה הרצויה.

פורסם

אני ממליץ על תכשיטי קלמן בבורסה

חנות משפחתית, אנשים מאוד מאוד נחמדים ומחירים סבירים

יש להם גם מפעל למעלה ויכינו מה שתבקש.

פורסם

אנחנו דווקא היינו בשישי בג'קסון כי זה היה הזמן הפנוי היחיד, מאוד עמוס אבל פחות מחצי שעה ויצאנו מאוד מרוצים.

ויש ברד בטעמים בחינם :)

פורסם
625.jpg

נראה כמו הדואר ב28 לחודש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש גמ"ח טבעות הג'קסון הזה.

אני מתכנן לבנות מודל של הטבעת בתוכנת תלת מימד, להדפיס את הקובץ במדפסת תלת מימד ועם זה ללכת לצורף שיעשה בדיוק אותו הדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני ממליץ על צורף בשם יהודה, בדיזנגוף 286 בתל אביב. טל': 052-5304489.

הגענו אליו דרך המלצה של חברה שעשתה את הטבעות אצלו - אדם מאוד נחמד וסבלני. המחיר היה מצויין וגם האיכות.

כיוון שאני לא הייתי שלם אם אני בכלל רוצה טבעת, אבל הייתי צריך בגלל הטקס (התחתנו בפראג, יכול לתת המלצות גם לזה :lol:), הוא הציע להלוות לי טבעת כלשהי שאחזיר לאחר הטקס.

בכל מקרה, הכי חשוב: נשמע שעדיין יש לך הזדמנות לברוח - נצל זאת.

פורסם
מצטרף להמלצה על ג'קסון, מבחר ענק ומחיר מאוד נוח.

אני ואישתי יצאנו מרוצים מאוד.

היה שם מגוון ענק, אני לא בחור של טבעות ומצאתי אחת שאני ממש אוהב, כך גם אשתי שלא אוהבת תכשיטים ומצאה 2 שהתלבטה ביניהן... 2 טבעות עלו בהתאם למשקל כ 800 ש"ח.

• תוכן חדש...