Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סיאט איביזה וקיבלתי אותה שבוע שעבר, זה הרכב עם הגיר הרובוטי ומנוע טורבו הראשון שברשותי. לפני זה היה לי פורד פוקוס 2006 עם גיר פלנטרי רגיל. אני לא יודע אם הנושא הבא קשור לטורבו או לגיר עצמו אבל שמתי לב שבעליות(של ירושלים) בלחיצה מתונה מאוד על הגז, מחוג הסל"ד קופץ בשלב מסוים מאיזור 1500 ל2500 בשניה ללא שום שליטה שלי, וזה לא שפתאום לחצתי חזק יותר, הלחיצה נשארה באותה עוצמה לאורך כל הדרך. בפורד הייתי רגיל שבעליות(ובכללי) מחוג הסל"ד הגיב מיידית לעוצמת הלחיצה שלי, כלומר כשאני לוחץ חזק הוא ישר עולה, כשאני מוריד לחץ הוא ישר יורד וכשאני לא משנה את עוצמת הלחיצה - המחוג נשאר באותו מקום. מדוע זה קורה באיביזה ואיך ניתן לשלוט בזה?

פורסם

תתחדש. מצב תקין לחלוטין.

מחשב הגיר מזהה את העובדה שהרכב נמצא בעליה וזקוק לכוח נוסף ולכן כנראה התבצע מעבר מהילוך שביעי לשישי.

זה קורה גם בלחיצה מתונה על הדוושה.

S60 Rdesign

פורסם
תתחדש. מצב תקין לחלוטין.

מחשב הגיר מזהה את העובדה שהרכב נמצא בעליה וזקוק לכוח נוסף ולכן כנראה התבצע מעבר מהילוך שביעי לשישי.

זה קורה גם בלחיצה מתונה על הדוושה.

תודה!

אני אנסה להסתכל באמת אם יורד הילוך, האמת שלא הסתכלתי, רק על הסל"ד. אז ממה שאני מבין, המחשב מזהה שחסר כוח ולכן מוריד הילוך - אז מעבר למצב ספורט לפני העליה אמור לפתור את הבעיה ולא לגרום לסל"ד לקפוץ?

פורסם

אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד. תן למחשב לעשות את העבודה עבורך. אין שום בעיה בעליה של הסל"ד.

אתה יכול לעבור למצב "ספורט" באופן יזום כדי להתכונן לעקיפה או אם אתה זקוק לכוח נוסף בקטע מסוים של המסלול על חשבון צריכת הדלק ורמת הרעש בתוך הרכב.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...