Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הגיע הזמן והחברה שלי מכרה את הרכב שלה ועכשיו היא מתלבטת לגבי הרכב הבא,היום היינו בכמה סוכנויות ונתנו לכנו כמה הצעות,קיה פיקנטו שנת 2013 דגם EX עם 74 אלף ק"מ ב44 אלף שקל,יונדאי I20 שנת 2013 דגם INSPIRE עם ג'אנטים וסאן רוף עם 103 אלף ק"מ ב47 אלף שקל,ופולקסווגן אפ 2015 עם 18 אלף ק"מ ב45 אלף ש"ח...

אני יודע שהרכבים הם לא באותה הקטגורייה..

חברה שלי עובדת בהרצליה ואנחנו גרים בהוד השרון,

מה דעתכם על הרכבים ומה לדעתכם האופצייה העדיפה?

תודה ושבת שלום,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

ראשית תבדקו בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2.

אפ זה בדיוק כמו הסיאט מיי שכניראה תהיה זולה יותר, יש להם גיר רובוטי לכן בעיר היא פחות נעימה מהפיקנטו אבל חיסכונית יותר ובמקרה הזה הקמ מאוד נמוך שווה לבדוק אם היא מסתדרת עם הרובוט.

ה20 עם קמ גבוה כך שלדעתי לדרישות שלה הפיקנטו תהיה אופציה טובה,היא לא חיסכונית אבל אמינה,שמירת ערך טובה ביחס לשאר המיני.

אבל שוב,תבדקו אם ביד 2 הרכבים הללו לא נמכרים במחירים זהים עם קמ נמוך יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס חיסכונית יותר ומרווחת יותר מאשר הפיקנטו או הUP.

ולעומת הפיקנטו מציעה תא מטען גדול יותר.

מנגד המנוע רועש יותר והתנהגות הרכב בכביש מפותל פחות טובה בגלל זווית גילגול גדולה.

האטראג מציעה עוד יותר מרווח מאחור ותא מטען גדול יותר,זה כמו הספייס רק גדולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברה שלי מכרה ניסאן פרימרה 2005 מנוע 2000 שהייתה מאוד מאובזרת ואמינה,חשוב לה מאוד שהרכב יהיה מאובזר ואמין לפחות כמו הפרימרה,ברור לה שהוא יהיה חלש יותר....יש אולי עוד אופציות שלא חשבתי עליהן בתקציב של 40-45 אלף ש״ח?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

כשקונים יד 2 זה תלוי הרבה גם במצב הרכב ולא רק בדגם או בקונצרן. על הנייר הפיקנטו עדיפה על פני אחרות בקטגוריה, אבל כדאי לקחת בחשבון גם מרכיבים אחרים כמו קילומטרז', מס' ידיים, מצב מכני וכו'. בואו תחליטו קודם מה הצרכים שלכם ואח"כ תוכלו להתקדם.

• תוכן חדש...