Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב מיני אוטומטי/רובוטי (אין לי רישיון על ידני רק על אוטומט) חדש במחיר של עד 70 אלף ש"ח,הרכב ישמש רק לנסיעות בתוך העיר לעבודה וכאלה לא משהו רציני.

התלבטות בין פיג'ו 108 שנמצאת במבצע כרגע ב-60 אלף ש"ח לפיקנטו שמתומחרת כרגע ב-69,900 או שבכלל עדיף דגם אחר במחיר הזה.

כמו כן רכב ישן לא בא בחשבון ואני גם לא דואג לירידת ערך כי אני הולך להחזיק את הרכב במשך הרבה זמן.

תודה רבה.

פורסם

ניתן להשיג שברולט ספארק אוטומטית ב-65500 ש"ח מליסינג 0. לעניות דעתי עדיפה על ה-108/פיקנטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מומלץ לנסות נסיעה על גיר רובוטי חד מצמדילא כולם אוהבים אותו.

ה108 תהיה יותר חסכונית.

הפינקטו עם תיבה אוטומטית רגילה, מערכות בטיחות אקטיביות , מרווחת יותר מאחור ועם אחריות ארוכה יותר אם קונים מהיבואן.

אם שקלת 108 אפשר לשקול את אחותה האייגו אם נכנסת בתקציב, האייגו קיבלה מערכות בטיחות אקטיביות גם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

הספארק לפי מה שראיתי במוטודיל מגיעה ברמת איבזור הכי נמוכה, כך שמדובר על רכב לא מאובזר בכלל.

בעיר לפיקנטו גיר נעים יותר אבל הפיגו נוחה יותר מבחינת ספיגת שיבושים.

אם הגיר לא יפריע תקבל רכב חיסכוני מאוד ודי נוח ביחס למיני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות.

בכל מקרה כרגע יותר חשוב לי המחיר אז עדיף כמה שיותר זול,מישהו יודע על מבצעים כלשהם באחת החברות שהולכים להיות בקרוב ובנוסף מה עם i10 היא לא מומלצת?

פורסם

הI10 אוטו בסדר גמור , פשוט לקיה(אחותה לקונצרן וחולקת איתה הרבה רכיבים) יש עדיפות בדמות דגם חדש +מערכות בטיחות + אחריות ארוכה יותר בפרטי.

בהשוואה לדגם היוצא של הפיקנטו לטעמי הI10 עדיפה.

פורסם
הI10 אוטו בסדר גמור , פשוט לקיה(אחותה לקונצרן וחולקת איתה הרבה רכיבים) יש עדיפות בדמות דגם חדש +מערכות בטיחות + אחריות ארוכה יותר בפרטי.

בהשוואה לדגם היוצא של הפיקנטו לטעמי הI10 עדיפה.

מסכים - בין שתיהן ללכת על הפינקטו זה no brainer. יצא לך לקחת את הרכבים שציינת לנסיעת מבחן? בדרך כלל מגלים ככה את מה אוהבים ועל מה עדיף לוותר ( לי כבר יצא לגלות שרכב שעלה פחות היה לי הרבה יותר סימפטי, כמו שיצא לי להבין שעדיף לי לשלם קצת יותר בשביל מכונית שהרגישה לי הרבה יותר נוחה).

פורסם (נערך)

אני אכיר לך, הספארק למשל שזריזה יותר חיסכונית יותר ולטעמי נוחה יותר.

החיסרון שיש לה תא מטען קטן יותר.

ספייס סטאר שזולה יותר ומציעה תא מטען פרקטי יותר, מרווח טוב יותר מאחור, הרבה יותר חיסכונית, זריזה יותר.

לא מעט יתרונוצ על הפיקנטו אך כמובן גם לה חיסרונות בדמות מנוע רועש יותר ועיצוב פנים פשוט יותר.

הפיקנטו טובה אבל לא מושלמת.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספארק היא יותר חסכונית זה נכון והספייס סטאר לא ממליץ להתקרב בגלל שהיא לא בנויה כל כך לנסיעות ארוכות בגלל שיש לה מנוע רק עם 3 צלינדרים. לגבי הפיקנטו יש לה בעיות זה נכון, אבל מנוע רועש לא כל כך מסכים. אין רכב שהוא מושלם ונטול בעיות פרט לאיזה רכב על כמו מקלארן או מייבאך חחח. יחסית לקטגוריה הזאת לדעתי הפיקנטו היא הכי עדיפה כי יש לה את הביצועים הטובים ביותר מבין השלוש והיא מביאה את החבילה הכי משתלמת של אחריות, עיצוב סבבה ואמינות..

פורסם (נערך)

מה הקשר 3 צילנדרים לנסיעות ארוכות?

זאת אומרת שרכבים כמו איביזה,208 סיטרואן c3 גם לא מיועדים לנסיעות ארוכות? ואוקטביה החדשה בעלת מנוע 1.0 עם 3 צילנדרים גם לא? סליחה אתה רושם שטויות.

הבין הספארק והספייס סטאר הפיקנטו היא פחות זריזה.

אתה רושם דברים לא נכונים ולא מבוססים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

לפיקנטו אין את הביצועים הטובים ביותר בקטגוריית המיני, מי שיכולות לשבץ על המשבצת של הביצועים הן מכוניות כמו ספארק או טווינגו, מה שכן לדור החדש של הפיקנטו יש אבזור בטיחותי שנדיר לראות בקטגוריה הזאת ואפילו בחלק מהמכוניות המשפחתיות אין כזה אבזור מקורי בתחום הבטיחותי, ועל כך מגיע להם שאפו. מה שחבל זה שלא שידרגו את הגיר האוטומטי העתיק למשהו יותר מודרני עם 5-6 הילוכים ואת המנוע לאיזה טורבו צנום נפח שהיה נותן ביצועים עדיפים וצריכת דלק טובה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...