Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב x-trail

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם אני מסכם את מה שכתבת, ההבדל היחיד בין הרכבים זאת פלסטיקה מודרנית יותר, גג שמש, וכיסאות 6-7 קטנים יותר?

שואל באמת. אני לא מחסידות אאוטלנדר.

נוחות נסיעה, מרגישים שהרכב לא קופצני הוא סופג שברים בכביש טוב יותר מרגישים יציב יותר, כניראה שצריכת הדלק תהיה טובה יותר, מזגן אחורי, פתחי אוירור ממוקמים טוב יותר... יכול להיות ששכחתי עד כמה דברים.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזה באמת היה דיל ברייקר שהביא אותך למכור את האאוטלנדר ולקנות את הניסן? או שהגיע זמנה של האאוטלנדר להמכר?

פורסם
וזה באמת היה דיל ברייקר שהביא אותך למכור את האאוטלנדר ולקנות את הניסן? או שהגיע זמנה של האאוטלנדר להמכר?

כמו שרשמתי בהתחלה... התחלתי לא לאהוב את המיצי לא נהנתי ממנה , זה לא באמת היה רכב שרציתי. ובדרך כלל אני לא אוהב להיות חלק מהעדר( אבל זה לא היה העיקר)...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יפה. תתחדש. האמת שאני עמדתי בפני אפשרות דומה לפני כמה חודשים. עשיתי סיבוב על הניסן ולטעמי זה אאוטלנדר קצת יותר חדש.

עדיין התחושה שחסכו עלי. העדפתי להשאר עם האאוטלדנר עוד קצת ולחכות ל 5008/קודיאק או בכלל לחזור לסגמנט המיניואנים עם ה C4.

פורסם

בקשר לקודיאק... אני מאוד מאוד מאוד מקוה שאני טועה אבל לדעתי רמת האיבזור שתגיע לארץ לא תהיה דומה לזו בחו"ל או שהמחיר יהיה גבוה מידי. וזאת על פי הכרותי של מוצרים אחרים מאותו יבואן. וזה די מבאס. את המיבחנים שמראים בחו"ל עושים עם הדגמים המאובזרים ביותר( הלוואי עלינו).

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אתה טועה, לפחות ממה שאני מכיר באנגליה רוב המבחנים נעשים עם רמות איבזור נמוכות יותר.

לגבי מה שיהיה בארץ, מישהו די בכיר בסקודה פה אמר לי בשבוע שעבר שהרכב יגיע מאובזר מאוד.

אקח את דבריו בעירבון מוגבל כמובן עד שנראה את המפרטים, אבל אולי...

פורסם
אתה טועה, לפחות ממה שאני מכיר באנגליה רוב המבחנים נעשים עם רמות איבזור נמוכות יותר.

לגבי מה שיהיה בארץ, מישהו די בכיר בסקודה פה אמר לי בשבוע שעבר שהרכב יגיע מאובזר מאוד.

אקח את דבריו בעירבון מוגבל כמובן עד שנראה את המפרטים, אבל אולי...

הלוואי... אני בעד איבזור מקורי לא נגד.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

קודם כל תתחדש, אקסטרייל הוא באמת יריב ראוי לאאוטלנדר, אהבתי מאוד את עיצוב הפנים שלו, כולל הגה בצבע קרם יפהפה. מבחינת עיצוב חיצוני אני חושב שהאאוטלנדר יותר חדשני ואגרסיבי, אבל זה ענין של טעם.

אתה אומר שצריכת דלק במיצי שלך היתה גבוהה, אוקיי אבל היצרן טוען שיש שיפור בדגם החדש, וזה כמובן תלוי ברגל שלך על הגז. בכל אופן אני לא הייתי רוצה מנוע דיזל, ככה שהמנוע של האקס טרייל לא קורץ לי בכלל.

מהפרמטר הכי חשוב התעלמת - המקומות ה6-7... רוב רוכשי האאוטלנדר הם משפחות ברוכות ילדים שעבורם זה מאוד חשוב, אחרת אין שום הבדל בין זה לבין מאזדה CX5. אני מכניס שם ילדים בגיל 16 והם יושבים בכיף. אין פתחי מיזוג, אבל המזגן מגיע לשם בהמשך הנסיעה. זה מציק רק בהתחלה.

הדבר הכי בעייתי, ואולי תרמתי לזה עם כל הביקורות החיוביות שלי, זה שפע האאוטלנדר שרואים ברחובות. זה פשוט לא יאומן, רק באיזור שלי יש כבר 20 כאלה. ומי כמוני לא אוהב להיות חלק מהעדר... אבל מה אפשר לעשות, בטח גם קודיאק יהיה להיט, וכל דבר טוב הופך ללהיט. גם אקסטרייל יש בכמויות על הכבישים. נמתין עד שאקנה Q7, בתקווה שעד אז לא יהיה Q7 לכולם...

מה שעוד מפריע באאוטלנדר זה הרעש כשאתה מחליט להאיץ, אם באקסטרייל המצב טוב יותר אז הרווחת.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
ק

הדבר הכי בעייתי, ואולי תרמתי לזה עם כל הביקורות החיוביות שלי, זה שפע האאוטלנדר שרואים ברחובות.

לא עפת על עצמך בכלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא עפתי על עצמי, פרגנתי ל"קארספורום" 8)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין ספק שכמות האאוטלנדר בכביש זה בעיקר בזכותך outlander.

בעניין אחר, מה הקטע שלכם (לא רק אתה) עם כינוי החיבה שהדבקתם למיצובישי שלכם? מיצי?? באמת? מילא אם לרכב קראו מיציבושי, אבל לא כך הדבר.

מגוחך.

פורסם
אין ספק שכמות האאוטלנדר בכביש זה בעיקר בזכותך outlander.

בעניין אחר, מה הקטע שלכם (לא רק אתה) עם כינוי החיבה שהדבקתם למיצובישי שלכם? מיצי?? באמת? מילא אם לרכב קראו מיציבושי, אבל לא כך הדבר.

מגוחך.

אין לי כוח לכתוב מיצובישי כל הזמן אז מיצי זה הקיצור... ממש לא שם חיבה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

אתה אומר שצריכת דלק במיצי שלך היתה גבוהה, אוקיי אבל היצרן טוען שיש שיפור בדגם החדש,

מה שעוד מפריע באאוטלנדר זה הרעש כשאתה מחליט להאיץ, אם באקסטרייל המצב טוב יותר אז הרווחת.

הצריכת דלק אצלי בדגם החדש הוא 1-6 בתוך העיר... אם זה שיפור אז אוי ואבוי

מחוץ לעיר הוא באיזור 1-10

אני מאמין שהדיזל חסכוני משמעותית.

ועם קג"מ גבוה יותר

בקשר לרעש בהאצות אני לא שמתי לב להבדלים בנסיעות מבחן שניהם עם גיר רציף שידוע כמשתגע בהאצות

בתור משתמש באאוטלנדר הבגאז' לא קטן משמעותית?

עריכה אחרונה על ידי mpol

• תוכן חדש...