Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב x-trail

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצריכת דלק אצלי בדגם החדש הוא 1-6 בתוך העיר... אם זה שיפור אז אוי ואבוי

מחוץ לעיר הוא באיזור 1-10

אני מאמין שהדיזל חסכוני משמעותית.

ועם קג"מ גבוה יותר

בקשר לרעש בהאצות אני לא שמתי לב להבדלים בנסיעות מבחן שניהם עם גיר רציף שידוע כמשתגע בהאצות

בתור משתמש באאוטלנדר הבגאז' לא קטן משמעותית?

או שהנהיגה שלך מאוד מאוד לא חסכונית או שחצי ממדינת ישראל נמצאים בהכחשה.

צריכת דלק של קאדילק :(

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני התפלאתי...

יש מצב שזה תקלה, יש מצב שזה בגלל שהרכב עוד חדש (ככה אמרו לי) אבל אני ממש לא נהג מרוצים ובטח שלא גז-ברקס

פורסם

יש מצב שהרכב עוד בהרצה והמנוע לא בשיא היעילות שלו - למרות שגם למנוע חדש זה קצת חריג,

בכל מקרה תחכה קצת גם אתה תתרגל לאוטו.

לדעתי האאולטנדר(נהגתי גם בפרה מתיחת פנים וגם בפוסט מתיחת פנים) רכב ביינוני מאין כמוהו, השוק שלו הוא באיזור ה50:50 ליסינג-פרטי(אבל כן יש לו שוק יד שניה יחסית ער בגירסאת ה7 מקומות) - לצערי לא יצא לי לנהוג על האקסטרייל כך שאין לי דעה לגביו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המיצובישי שלי עשתה 42,000 כשנמכרה. צריכת הדלק בתוך העיר 8-9 לליטר. מחוצה לה 10-11 לליטר. אני נוסע כרגיל כמו כולם עם משפחה בפנים העיר ומיחוצה לה עם מזגן בקיץ. נוסע כמו כולם על כביש 6 במהירות סבירה 120-130 קמ"ש בשיוט. וזאת היתה צריכת הדלק. אני לא אשנה את הדברים הללו. במיצובישי אמרו שאני נוסע מהר מידי ולכן הצריכה הגבוהה( מחוץ לעיר כמובן). וזאת תשובה ממש לא ברורה לי. אני מאמין שבניסן יהיה שיפור משמעותי אפילו שאני יהיה ממש משוגע ואמשיך בשיגרת הנסועה שלי באותה מהירות ותנאים. ניראה לי שכולם עם המיצובישי בהכחשה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כשנוסעים באאוטלנדר על כביש 6 במהירות 100 קמ"ש, לבד ברכב, ללא שום העמסה, ללא לחיצות וקיקים או עקיפות שלא נמשכות רבע שעה כל אחת, הוא יעשה 1 ל 13 וגם 1 ל 14. אבל מי בדיוק נוסע ככה? בתוך העיר בכל מקרה הוא יעשה 1 ל 8 ואם תעמיס אותו ותלחץ - יאכל גם יותר.

מהות החסכוניות שלו היא בפוטנציאל, לא ממש בנהג הממוצע ובשימושים היומיומיים. רכב בינוני מינוס ביום הכי טוב שלו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בתוך העיר בשימוש עדין (ליטוף של דוושת הגז, מהירות 50 קמ"ש שמתפתחת לאט) אפשר להגיע ל11/12 לליטר. מחוץ לעיר, במהירות של 100/120 קמ"ש, אפשר להגיע ל14/15 לליטר. את זה אני קובע ע"פ נתוני מחשב הדרך. יש גם נסיעה עם כפתור ECO, מעולם לא ניסיתי כי אני לא אוהב שמגבילים אותי.

בבדיקה שעשיתי בנסיעה משולבת, אחרי שהרבצתי בתוך העיר וגם מחוץ לעיר מהירות 140/150, קיקים בעליות של ירושלים, וחזור לאיפה שאני גר, יצא לי 10.5 לליטר.

הבעיה היא שכולנו אוהבים לתת גז ולהנות מהרכב החדש, וזה סוחט דלק גם מהרכב הכי חסכוני.

אפרופו, מעולם לא הרגשתי את תחושת ההיצמדות לכסא בהאצה, עד שקניתי אאוטלנדר. חשבתי שאני מדמיין, פחדתי אפילו לספר את זה פה בפורום כדי שלא יעשו מזה בדיחה, אז סחטתי את דוושת הגז ושאלתי את אשתי אם היא מרגישה שהיא נדבקת לכסא... 8) גם היא הרגישה את אותה הרגשה. אז אם אתה רוצה להתפרע, תשלם.

ST12345, אתה יכול לחזור כל היום על המנטרה "רכב בינוני", אבל בינוני או גבוה זה ענין יחסי. אצלי למשל זה בטופ של הטופ. מישהו אחר שהתרגל לרמה אחרת, יכול להגדיר את האאוטלנדר כ"גרוע". ראיתי גם דיבורים כאלה על האקס-טרייל. רכב בינוני, מנוע חלש.. המנוע הוא חלש יחסית למה שהתרגל אליו הכותב. בתכל'ס, הדבר היחיד שקובע הוא הצרכים של הנהג הספציפי שבחר ברכב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין אני כותב אלא מדם ליבי עם ניסיון מר עם האאוטלנדר המדובר. בינוני בכל קנה מידה, לא משנה למה אתה רגיל. תחושת ההדבקה לכסא נובעת מ2 סיבות:

1. לא ישבת נכון מלכתחילה וגלשת אחורה במכת הגז.

2. בלחיצה חזקה התיבה המעאפנה מעלה סל"ד על פארש ורק בסביבות 4500 סל"ד יש תחושה ש "השתלב ההילוך סופסופ" ואז יש תחושת דחף. אם מלכתחילה היה מועבר כוח לגלגלים ביחס ללחיצה על הגז-לא היית מרגיש את זה. לסיכום- אני שמח לשמוע שסופ סוף מישהו מצא איזה שהוא דבר חיובי ב סו-קולד פאקט-אפ וואריאטור של האוטו הבינוני הזה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני רק אתייחס לצריכת הדלק.

האאוטלנדר אצלי כבר כמעט שנתיים, עם 65K קילומטר.

נסיעה עירונית פקוקה מוציאה ממנו ליטר לכל 9 קילומטר. (אני גר ועובד בירושלים וסביבותיה, העליות מאד משפיעות) בנסיעה בינעירונית סטנדרטית אני נמצא באיזור ה 12-13 קילומטר לליטר.

בנהיגה בינעירונית בסגנון כביש 6, כשאני לא עובר את ה 120-130 קמ"ש, צריכת הדלק נעה באיזור ה 17-18 קילומטר לליטר ויש לי צילומי מסך :-D

מבחינת האצה, שימוש במשוטים הופך את האאוטלנדר לזריז הרבה יותר. אבל גם בלי, אם יודעים לשחק נכון עם דוושת התאוצה, התיבה "מעבירה הילוכים" בצורה טובה משמעותית ואין לו במה להתבייש עם שאר חברי הקטגוריה.

פורסם
תחושת ההדבקה לכסא נובעת מ2 סיבות:

1. לא ישבת נכון מלכתחילה וגלשת אחורה במכת הגז.

2. בלחיצה חזקה התיבה המעאפנה מעלה סל"ד על פארש ורק בסביבות 4500 סל"ד יש תחושה ש "השתלב ההילוך סופסופ" ואז יש תחושת דחף

יש לך את הדגם הישן? אולי אנחנו לא מדברים על אותם רכבים?

אני לא יודע מה לומר לך, ואין לי מושג לגבי הנתונים המקצועיים שאתה מעלה, אני פשוט ישבתי רגיל, והרגשתי מיד את תחושת הדחף כשסחטתי את דוושת הגז. לא עשיתי את זה בתחילת נסיעה - עשיתי את זה באמצע, כשיצאתי לעקיפה קטנה.

פורסם

אפרופו, מעולם לא הרגשתי את תחושת ההיצמדות לכסא בהאצה, עד שקניתי אאוטלנדר. חשבתי שאני מדמיין, פחדתי אפילו לספר את זה פה בפורום כדי שלא יעשו מזה בדיחה, אז סחטתי את דוושת הגז ושאלתי את אשתי אם היא מרגישה שהיא נדבקת לכסא... 8) גם היא הרגישה את אותה הרגשה. אז אם אתה רוצה להתפרע, תשלם.

הרגת אותי!

תקשיב, אני לא יודע מה היה לך קודם ועל איזה מכוניות נהגת / נסעת.

האאוטלנדר רחוק מלהדביק את נוסעיו לכיסא.

ממליץ לך נסיעה קצרה ברכב עם כח (לאחרונה יצא לי ליסוע במגאן rs), התחושה שאתה מתאר (לא רוצה להשתמש במילה מדמיין) פשוט שייכת לקטגוריה אחרת לחלוטין של רכבים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ידעתי שזה יהפוך לבדיחת השנה....

אבל הרגשתי את זה כמה פעמים, ושאלתי גם את אשתי. אני מדומיין?

פורסם

אפרופו, מעולם לא הרגשתי את תחושת ההיצמדות לכסא בהאצה, עד שקניתי אאוטלנדר. חשבתי שאני מדמיין, פחדתי אפילו לספר את זה פה בפורום כדי שלא יעשו מזה בדיחה

בצדק...

פורסם

אז יש מכוניות שאתה מרגיש את זה בעוצמה הרבה יותר חזקה. זה לא סותר.

פורסם

לא, זה העניין. אתה פשוט לא יודע מה זו באמת התחושה של להידבק לכיסא, כי אין לך שום נסיון עם רכב כזה, וזה בסדר.

לאאוטלנדר פשוט אין את הכוח, מומנט ויכולת לתת לך לחוות את זה.

• תוכן חדש...