Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל זה לא הגיוני

רוב המנועים של הרכבים הישנים הם ב3000 סל"ד מגיעים למהירות של כ100

אם אתה נוסע 140 ולא 100 חסכונית זה ממש לא, איך שלא תסתכל על זה, כנראה שהמד שלך מזייף והמנוע שלך לא באמת על 3K

או שאתה לא באמת על 140, אבל 140 לא חסכוני, זה עליה משמעותית בצריכת הדלק תנסה לבדוק לבד תראה

פורסם

הוא מזייף פעם ב200 שנה רק שהמנוע קר (יש קפיצות של המד). כל השאר בהתאם למהירות ולסל"ד כמו שיצא מהמפעל.(מוזמנים לבדוק ברכב זהה).

אגב, לדעתי זה מה שגורם לרכב להרגיש חלש ממהירות 80, כי הסל"ד מאוד נמוך (מקסימום 2000) זה מרגיש כמו 1800.

הרכב 4 הילוכים.

בכל אופן, יש לי חבר שעושה את זה קבוע ועולה מ140, לי אישית כואב על הרכבים הישנים שנוסעים במהירות כזאת, זה מרגיש כאילו אני מתעלל בילד שלי.

פורסם

מה אתה מנסה לומר? הייתה לי קאוואליר עם 514 אלף שנסעה ב100 על 2000 , וה160 ה4000 .

איזה קשר יש בין סל"ד לכח מנוע?

אף פעם לא הרגשתי ש140 זה התעללות במנוע, באף רכב ישן שהיה לי.

• תוכן חדש...